Кауфланд - тема 52

• 57 930
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Пу, язък за рекламата 😎

# 361
  • Русе
При нас същото олио в Лидл е 3,19 лв.

Тази сутрин минах да видя силиконовите шпатули, да си купя комплект за село. Тук имам такива, купувани преди години от Лидл. Нямаше разопаковани, реших да взема, а ако не ми харесат тази вечер да ги върна. Оказа се, че вътре са две шпатули, вместо шпатула и четка. Размислих и няма да ги връщам. Тъкмо скоро си купих четка от Пепко, а тук ще си имам две шпатули.

# 362
Някой видя ли печатите за сладки  с какви фигури са ?

# 363
  • София
Леми, до 5 броя мисля, че е ограничението в Лидъл...може и до 6 бр да е...🙂
Не, няма ограничение. Днес купих цял стек от 12 броя + 1 отделна бутилка, за да не вдигам стека на лентата. Wink

viki_1974, в брошурата е толкова, но на място е по-евтино. В темата за Лидл го написаха сутринта, а следобеда купих и аз.

# 364
Таня, някой в лидълската тема мисля така каза за ограничението. Но може и да не е във всички филиали...
Днес стигнах до друг, по-голям филиал. Тръгнах си доволна. Взех още един моп за баня и плочки (този път си имаше дръжка- от 10,99 лв на 2,75 лв), също и пакетчета за влагоабсорбатор по 4,49 лв вместо по 5,99 лв. Че и количество имаше. А при нас в деня преди седмичната промоция имаше около 6 броя заредени...😉

# 365
  • Русе
Таня, днес в обедната почивка бях в Лидл. Над палета с олио имаше табела 3,19 лв.

Morkovel99, видях печатите, но не запомних какви бяха. Joy Хем от тях имаше отворени, че и разпилени.

# 366
Не видях картинките на печатите, но на това зареждане са с по-малък диаметър от моите печати (пак от К.).

# 367
Тази година за първи път ползвам купени от Пепко и много ми хареса резултата.Хем бързо,хем стават много симпатични меденките и ако са различни от тези,които имам да ходя и за тях😁🙊.Затова питам за картинките.

# 368
  • Стара Загора
Ограничението за олиото в Лидл е 6 бр., но при нас нямаше никакъв проблем да го маркират на последователни сметки. Цената също беше по-ниска от тази в каталога (приятна изненада).

# 369
Отзиви за фритюрника от тази седмица?!? Ще се ползва предимно за картофи. Благодаря.

# 370
Не пазарувайте от печивата на К. В някой филиали си позволяват да не ги опичат достатъчно. Много сурови и клисави бройки има. Не знам как може да се получава, защото са с таймери и би трябвало да са стандартни времена. Явно и това "побългариха".

# 371
Кауфланд приемат рекламации. Аз проблем с печивата не съм имала в нашия филиал.

# 372
Не пазарувайте от печивата на К. В някой филиали си позволяват да не ги опичат достатъчно. Много сурови и клисави бройки има.

И защо, ако само в някои филиали си позволяват/???/ каквото и да е, то в цялата верига да не се купува???
Най-обичам обобщенията!

Аз също не съм имала проблеми с печивата им, а влизам в 3 от магазините им.

# 373
Някой има ли опит с обикновени телефони от К?
Има сега на промоция, искам за мама, че нейният нещо прекъсва.

# 374
  • СОФИЯ
Събота купих баница с тиква, добра си беше. Може би проблеми има в някои конкретен филиал.

Общи условия

Активация на акаунт