Кауфланд - тема 52

• 57 934
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
В нашия филиал още в късния следобед не се забелязват малини...или са в лошо състояние...Не знам, по малко ли зареждат или много се търсят от хората...🤔

# 346
Аз сутрин пазарувам по принцип, така ми е по-удобно и по това време са прекрасни. Не ми се развалят бързо в хладилник, а и не ги чакаме много.

# 347
  • София
Днес готвих с олио Клас. Харесва ми!

# 348
  • Пловдив
Вчера и аз пратих мъжът ми за един стек олио Клас. Много са ми 12 бутилки, но с малко дете и без кола ми е идеално така със стека, ще си имам сигурно до март месец.

# 349
Изобщо не се съмнявам, че олиото си върви. Помня и нашите стекове в мазето навремето, но баба ми не излизаше от кухнята. Сега аз карам с по 4-5 бутилки годишно, ама щото ме мързи да готвя, не от здравословен начин на живот. Лятото купих две двулитровки, до ноември карах с първата. Нищо й нямаше, нито на вид, нито на мирис.

# 350
Олиото е годно до септември, та си предвидихме количество до лятото. Няма да ви скандализирам колко точно. 😁 Държим го в шкаф на терасата. Досега не се е разваляло, дано това не е първото.

# 351
  • shumen
Отидох и аз за олио онзи ден,но само две бутилки успях да взема.

# 352
Тая вечер нямаше олио при нас.
Взех термо клин за момчето, нищо че имаше само женски Simple Smile Много ми харесват как топлят. Слагам един такъв под космонавта и да не го мисля. Друго нищо не ми харесА от прИмоциите от тая седмица и от изложените неща от утре, които са.

# 353
При нас в 21:40 все още имаше цели стекове. Жалко, че някои хора не са успели да си купят, а при нас стои непродадено. Бяха заредили вече и доста продукти от новата брошура, организацията им е на ниво.

# 354
Ми то и другата седмица има олио, по 3.19.

# 355
А зареждането в Неделя само на хранителни ли е, както в Лидл...
Или на всичко по ред...😊

# 356
На всичко...поне при нас забелязах, че зареждат и нехранителните от предния ден.

# 357
А зареждането в Неделя само на хранителни ли е, както в Лидл...
Или на всичко по ред...😊
Днес всички нехранителни бяха заредени в 18ч

# 358
Който има мерак за стекове с олио, в lidl е на 2.95

# 359
Леми, до 5 броя мисля, че е ограничението в Лидъл...може и до 6 бр да е...🙂

Общи условия

Активация на акаунт