Кауфланд - тема 52

• 57 921
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Де го чукаш де се пука. Минавам покрай печивата вземам пакетирано на глед опечено. Не предполагам, че след касата трябва да проверя колко е опечено и при проблем да извикам управителен и да му го нахлюпя на главата да ходи с коледна украса. Прибирам се с покупките и консумираме. Вече отказвам да играя тото с такива продукти. Прилагам недопеченото остатъци.
да ви е сладко. Ръкави, ръкавици и т.н. може да са болка на някого само дето дойдоха извън актуалната тематика ... Качеството на печивата по празници и промоции. Радвам се че някъде успяват да го задържат на ниво, но не е на всякъде. Имайте едно на ум и проверявайте още след касата.

# 391
  • СОФИЯ
netman71, в кой филиал се случва това?

# 392
Аз също не съм имала проблем с печивата.
Проблемът е в хигиената на клиентите, затова взимам винаги най-задните бройки и то с ръкавица, както е редно.
Пред витрините на пода винаги има трохи и паднали печива. Пипат се с голи ръце, деца съм виждала да чупят от него /отхапват и после го връщат. Жената, която беше зад витрините, каза че й е втърснало да прави забележки...

Ако се извадят пред очите ми, докато съм там, взимам такива готови печива - баница, питки, донътс и т.н. Иначе изобщо не взимам от тези печива. Виждала съм как един клошар влезе в магазин Билла и ровеше из питките, закуските и т.н. Оттогава ми стана гнус и си зарекох повече да не взимам такива печива, ако не са извадени пред очите ми. А с този Корона вирус не рискувам да взимам такива готови открити неща. Дори и ядки непакетирани и които се продават насипно, не взимам. Тука в моя град, сигурно и в други градове, има на улицата се продават ядки. Продавачът кашля върху тях, пари падат върху ядките. Нямам думи. А през лятото мухи и всякакви насекоми кацат върху тях.

# 393
То принципно и за пакетираните стоки няма гаранция, че не ги е кацало нещо, нито как и дали са пипани...🙂 Майка ми работеше преди години за кратко във фирма за подправки- оттогава не купува техни подправки...🤪

# 394
Долче, когато стоките престояват, това има ефект на карантиниране. Затова не е едно и също дали са пакетирани преди 2-3 седмици или някой току-що се е изплюл върху тях. Но така или иначе повечето неща, които забелязваме, просто са гнусни, не са реално опасни.

# 395
Соул, вероятно. Но пак не прави липсата на хигиена по-приемливо. Но гаранции няма, както казах. А и няма как всеки да си произвежда всичко.
Сещам се как циганките събираха липа за чай с метлите...🤪

# 396
Градът ни е блокиран. Имах работа в района на единия Кауфланд. Направо се пъпли с колата в района.
Децата одобриха авокадото. Дано след офанзивата по Коледа има още, да им взема още една мрежичка

# 397
В нашия Кауфланд е като на война. Ужасно много хора, сборище на колички, паркингът пълен. Нарамих две тикви и една патица и избягах набързо.
Авокадо взех от Лидл на 3,99, че повече го харесвам. Кауфландското авокадо ми е тото - веднъж е хубаво, веднъж е на камък и въобще не узрява.

# 398
  • София
Днес съм очарована от пазаруването и обслужвснето в Кауфланд. Отидох към 15ч. на паркинга имаше служител на СОТ, който ни насочваше къде има свободно място за паркиране. В самият магазин имаше клиенти, но се пазаруваше спокойно. Служителите бяха любезни и усмихнати.  Имаше много баници с тиква, топли и хубаво изпечени. Преди касите имаше служител, който насочваше на коя каса да минем, за да не чакаме.
За съжаление утре сутринта трябва да отида отново.

# 399
  • СОФИЯ
И аз се каня да отида утре за малък пазар, дано е по-спокойно.

# 400
Тази сутрин в нашия К беше митинг. Не знам какво ще е утре?
Язък за бутаницата и мъкненето на стекове олио от някои. Тази седмица в Лидл има колкото искаш, 2.95. Simple Smile
Авокадо купих миналия ден, не съм го опитала, твърдо е още.

# 401
Понеже отвориха вчера Фантастико и те пуснаха 5-6 неща на доста ниски цени,днес и в К са на същите цени. Говоря за банани на 0,99 лв ,олио,кисело мляко... 🙄

# 402
Днес взех печатите, много мъндзърки гледах ги,гледах и накрая ги взех 😁.Утре ще ги пробвам дано вършат да не ме е яд поне.
Исках и подложката да взема,но не я открих.

# 403
Много спокойно пазарувахме вечерта след 20,30. За утре оставихме няколко неща. Като си спомня какво беше в понеделник сутринта в Лидъл и Кауфланд...неслучайно реших да пазаруваме по-късно вечерта. В Лидъл също беше относително спокойно по това време...🙂

# 404
Аз ходих тази сутрин за лук - в 9 часа имаше десетина чувалчета останали. Докато си тръгна, и те бяха заминали. Знам, че е промоция и бързо ще се изчерпи, но да свърши още в 9 е много дразнещо, че и некоректно - знаем, че ще свърши за отрицателно време, ама няма да заредим повече пък, ха-ха-ха, как ви минахме залудо да биете път.
Лукът е български, но във всяко чувалче има поне по няколко меки глави. Почудих се, но взех едно и сега предстоят дни на ястия с много лук.

Общи условия

Активация на акаунт