Кауфланд - тема 52

• 57 904
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
Аз от Лидл взех предния път лук в чувал ама и той не е много читав. Ама за лучник съм се насочила аз . Само мързела да ми мине Wink

# 406
Пийк, може ли на лс как правиш лучника? Че моята баба много вкусен го правеше, но нямаме рецепта.

# 407
  • София
Сутринта отново ходих до Кауфланд. Имаше много клиенти в 9.15ч, но се пазаруваше спокойно. Отново служител уоърваше на коя каса няма клиенти, да минем, за да не чакаме. Стана ми смешно, явно някои клиенти са чакали на неработеща каса и два пъти по уредбата помолиха да се редим само на каса със светещ номер.  Simple Smile На паркинга отново служител на СОТ насочваше пристигащите коли къде има свободно място за паркиране.
Много добра организация, браво! Мислят за клиента.
Скромен пазар направих днес. Авокадото в мрежички беше много твърдо, но взех. Ще омекне.

Весели Коледни празници на всички!

# 408
Пийк, може ли на лс как правиш лучника? Че моята баба много вкусен го правеше, но нямаме рецепта.
Не съм правила го сега .
Хареса ми в книгата на Лидл , която раздават сега ама книгата е при децата , с те спят Sad после ще снимам

# 409
Снощи напълнихме количката със салатки, марули, зелен лук, копър, живи салатки, люти чушки за по 6, 10, 11 стотинки... 😆 Взехме си и няколко неща по списъка на по-стандартни цени, а преди касите имаше и намалени шоколадови бъчвички и шишарки с пълнеж с алкохол и също взехме.

Последна редакция: пт, 24 дек 2021, 22:25 от dolce miele

# 410
Сетих се и аз да отида за някои неща в последния момент, тъкмо намаляваха зеленчуци, но нищо особено не видях. Може би по-късно ще има добри намаления.
Хляб Симид 830 грама със срок до 26-ти, по етикет 79 стотинки, на каса 49 излезе. Joy

# 411
От книгата
Скрит текст:

# 412
Благодаря, Пийк!
Исках да видя дали е с готови кори. На баба беше с 3, дебелина като за пица.

# 413
Имате ли отзиви за клиновете, пресата и машата за коса и слушалките?

# 414
  • русе
Насипни ядки продават ли и на каква цена?
Благодаря

# 415
  • Русе
Благодаря, Пийк!
Исках да видя дали е с готови кори. На баба беше с 3, дебелина като за пица.
Дева, напиши в Гугъл "Лучник От тефтерите на Марги". Нейният лучник е с тесто. От години го правя по нейната рецепта. Тези дни мисля да направя,но с праз.

# 416
Честита Коледа момичета ☕.
Бъдете здрави.
https://leaflets.kaufland.com/bg-BG/BG_bg_KDZ_5600_BG52-LFT/view … 7CTS%3D1640408596

# 417
# 418
Честита Коледа!
Днес не работят, нали ?

# 419
Благодаря за брошурата.
Магнитният сет за подправки бива ли го?

Общи условия

Активация на акаунт