Кауфланд - тема 52

• 57 928
  • 767
  •   1
Отговори
# 375
Някой има ли опит с обикновени телефони от К?
Има сега на промоция, искам за мама, че нейният нещо прекъсва.

Имаме вкъщи такъв, купен през 2017. Работи и досега.

# 376
  • София
Миналата есен купих тел. с копчета за ММ - 25 лв. Май сега са същите. След 4 -5 месеца апаратчето онемя - не се чуваше кой говори. Занесох го за ремонт, но момата на инф. директно ми върна парите. Каза, че от септемврийската прИмоция масово давали дефекти. После през ноември пак ги продавали -  от тях нямало оплаквания.
За възрастен, неподвижен съсед купихме от Технополис някакъв подобен. Но беше с по-голям екран, големи цифри и с поставка за зареждане - доволен остана, ползва го над 2 г. Към 80 - 90 лв. струваше.

# 377
Аз също не съм имала проблем с печивата.
Проблемът е в хигиената на клиентите, затова взимам винаги най-задните бройки и то с ръкавица, както е редно.
Пред витрините на пода винаги има трохи и паднали печива. Пипат се с голи ръце, деца съм виждала да чупят от него /отхапват и после го връщат. Жената, която беше зад витрините, каза че й е втърснало да прави забележки...

# 378
По мои наблюдения всичи бъркат за най-задните бройки, опипват, а после не винаги купуват. Освен да се опакова предварително, друго спасение не знам дали има. При нас има и опаковани бройки от някои печива, предпочитам от тях да взимам. Не ми харесва, че някои от продуктите са с хидрогенирани мазнини, разни банички и т.н. Не очаквах, разбрах го по трудния начин.

# 379
Аз също не съм имала проблем с печивата.
Проблемът е в хигиената на клиентите, затова взимам винаги най-задните бройки и то с ръкавица, както е редно.
Пред витрините на пода винаги има трохи и паднали печива. Пипат се с голи ръце, деца съм виждала да чупят от него /отхапват и после го връщат. Жената, която беше зад витрините, каза че й е втърснало да прави забележки...
Бабите и дядовците (да речем...тип дегустатори, не всички възрастни правят така) редовно започват от най-предните бройки да опипват и стискат, за да видят коя бройка е най-мекичка...🤪 Естествено  никога, ама никога не е първата или втората...😬
Иначе проблеми с недоопечени печева не съм имала никога в нашият филиал и няколко пъти, когато съм посещавала други филиали. В Била ми е направило впечатление, че в някои филиали печивата им наистина са изпечени до кафяв загар, т. е. препечени доста...Нямам предвид случайно, повече от 3-4 пъти в различни дни съм ходила и все са били така...
Искам да похваля една служителка от Отдел Обслужване на клиентския им телефон. Жалко, че не запомних имената и'. Толкова любезна беше, че в първия момент реших, че гласът и' е някакъв запис 😁 и ми съдейства в кой филиал в града има бройки от артикул, който ме интересуваше. 🙂

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 00:20 от dolce miele

# 380
Олио купувах миналата седмица,не изчаках четвъртък за прИмоцията. 😁 Две бутилки ни стигат за над месец. Пържа си мекички,готвя с него. Имам много зехтин и си стои така,не ми е вкусен и не ми допада нищо с него. 😂
Утре ще отварят нов магазин на Фантастико при нас. Ще го видим и него. 😁

# 381
Зехтинът е с по-силен вкус и аромат, не на всичко отива, примерно  зеле с месо и привкус на маслини/зехтин не става, също и сладкиши с аромат на маслини - не.
Зехтин слагам в маска за коса и ..... евентуално - в зелена салата. Иначе олио.
За печивата - и ръкави мръсни се отъркват , докато се достигнат задните печива. А в нашата Била - служителите с мръсни ръкавици нареждат печивата, първо метат нещо, чистят...после със същите ръкавици вадят тавата и избутват от нея във витрините.

# 382
Ох, печивата... като цяло се опитвам да ги избягвам, особено ако съм във фаза на обострен гастрит, абсурд. Но все се намира някой донът или кроасан с масло да ме изкуши. И в такива моменти удобно забравям, че съм виждала с очите си как някой си е взел нещо, разходил го е из половината магазин, решил е, че не го иска и идва и го мята обратно Grin

На Фантастико новите големи обекти са яки. Лъскавиня, дет се вика. Аз съм в района на многото Фантастико и ни един Кауфланд в комфортна близост Head BandJoy

# 383
Хаха, аз успях да се преборя със себе си тези дни. Много гладна влизам в магазина и така ми замириса на кроасани, че щях да припадна. Flushed По най-бързия начин взех един пакет бутер тесто и се изнесох, пак ядох кроасан, но домашен. Smiley

# 384
E, то ако бутер тестото е било с маргарин, на практика си си спестила само евентуалното опипване и стискане на печивата...😉 Всъщност, има ли читаво бутер тесто в Кауфланд, което да е само с масло? Никога не съм се заглеждала по този им тип артикули...
Камея, права си за ръкавиците. Виждала съм  жена (клиентка) да си плюе по ръкавиците преди да вземе от печивата, дори си намести и маската на лицето, че ги и връщаше печивата и продължаваше с други бройки...🤐😬 А преди това се караше на друга клиентка, че не слагала ръкавици...А другата клиентка много внимателно си взе бройката, без да докосва нищо друго...Толкова бях втрещена, че изобщо не успях да реагирам и да и' направя забележка. Не че щеше да има ефект де, вероятно и срещу мен щеше да "скочи" за нещо...С такъв навирен нос и изражение си тръгна от витрината, сигурно е била мега доволна от себе си, че е свастика другата "нарушителка".
Аз съвсем спокойно слагам зехтин встрани върджин в месо със зеле. Чудесно ми се връзва вкуса му. Също съм слагала и мас, масло или комбинация вместо олио. От олиото по тиганите остават много неприятно и налепи, които после трудно се чистят, ако удобно успея да ги почистя. Говоря за миене на ръка, нямам съдомиялна. Със зехтин и други мазнини нямам такъв проблем. 🙂

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 01:31 от dolce miele

# 385
Не позна, Долче. Тестото е без хидрогенирани мазнини. А хигиената за мен също не е маловажна.

# 386
Соул, аз питах дали има читаво бутер тесто, което да е само с масло, в асортимента им. Ако си забелязвала случайно....🙂 Макар че едва ли, трябва да се радваме и на нехидрогенирана палма...🙂 Пипането на печивата не го коментирах изобщо, и на мен този факт изобщо не ми допада...но хората, които го правят едва ли се замислят, че не са откриватели и преди тях някой също може би е минал и пипнал...а може и да не им пука.
Искам и тук да благодаря на Denyil за ботушките, които ми изпрати! 🙂 3 поколения дами ще си ги носим с голямо удоволствие. 🤩 То вече стана традиция Дени да ми праща термо ботушки... ☺

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 03:23 от dolce miele

# 387
Да ти кажа, изобщо не съм и търсила такова само с масло, толкова не ми се вярва да има.

# 388
Да, и аз мисля, че е много малко вероятно да има такова...

# 389
  • Бургас
За Бургас - някой да е виждал алкохолните маркери фулмастери от 15 лв,от коледната брошура? Без К във Славейков,там няма.

Общи условия

Активация на акаунт