Кауфланд - тема 52

• 55 450
  • 767
  •   1
Отговори
# 735
  • Ст Загора
Аз съм купувала протектор като чаршаф с ластик, с найлонова част отдолу от Кауфланд. Ама му разказах играта със сушилнята Sad
Има кошници за сушилня.

# 736
Втори ден ходя за водните чаши от 9.99 и няма и няма Cry

# 737
А каква им е политиката..всеки ден се изваждат определен брой артикули, за да има бройки до края на промоционалния срок или се вадят наведнъж наличностите..
 Снощи беше лудница при нас..много неща бяха свършили..нож от по- малките исках и батерии Варта , нямаше..
Сега при второ четене ми допадат и други неща (олекотените завивки Тед, миксер, да зарадвам майка ми)и се чудя да ходя ли или ще ме чакат и в Събота 😊😂
Значи не беше много Ок, че имаше масово продукти без цена 🤔
Дали е умишлено или не, нз..
Взех си прах Персил(Не беше при другите Персили, а на гърба им и разбира се без цена, и гледайки че малката разфасовка им е 20.99 лв. Ме загложди мисъл, че ако този  пакет не е на промоционалната цена сигурно ще е 40 лв.😅 а и нали на снимката в брошурата е само гел и капсули..🤔 ) та отварях брошура да чета и да гледам и в крайна сметка взех..пък пътьом го минах и на сканиращо, на промо беше, но защо няма цена..а да не говорим, че бяха 3 торби 🤔
И доста други неща бяха без цена..

# 738
  • Карлово
А каква им е политиката..всеки ден се изваждат определен брой артикули, за да има бройки до края на промоционалния срок или се вадят наведнъж наличностите..

При нас вадят в понеделник и четвъртък.

# 739
Втори ден ходя за водните чаши от 9.99 и няма и няма Cry

Днес на входа на магазина се разминах с количка, препълнена с кутии с чаши....

# 740
И при нас има ново зареждане 2 пъти седмично- но така и не разбрах второто в сряда ли е или в четвъртък (на националния им телефон се бях обаждала и оттам ми бяха казали за зареждането). Иначе, ако имат вече налични от определени стоки в склада и се изчерпват на щандовете, вадят от склада още бройки, докато се изчерпят.

# 741
Солта за съдомиялните бива ли я?

# 742
Нищо интересно не видях днес... Един лук и един чаршаф с ластик само отнесох Wink

# 743
  • Русе
Солта за съдомиялните бива ли я?
Вземала съм преди и исках и сега да си взема, но нямаше тази вечер.
Какво имаш предвид под "бива ли я?"?

# 744
Аз съм доволна от солта за съдомиялна.
Само от нея купувам.
Но гланца им е УЖАСЕН.... Докато разбера кое  придава един гаден мирис на измитите чинии...

# 745
  • Пловдив
А таблетките за съдомиялна?

# 746
  • София
Здравейте, мили хора!
Няма да  мога да изчета цялата тема назад и може би вече е коментирана промоционалната тази седмица месомелачка. Ако вече някой я има от предни пускания, с какви впечатления е от нея? С мощността си от 800 W да ли добре смила месо или само го мачка и шуми силно? Бих искала да я си я закупя за да си меля вкъщи кайма.
Благодаря.

# 747
  • в сърцата на децата <3
B.U 2, от месомелачката имаше доволни, но дали тук или във фб съм чела отзиви... 🤔

sunflower, от таблетките не съм доволна. Правя сравнение с аналогичните на Лидл, от които пък бях доволна. Обаче! Бях доволна докато бяхме с 9 комплектова съдомиялна, сменихме я с 14 и са слаби (нормално). Та ако сте с голяма - Феери платинум пускат често и за сега те са ми фаворит. Солта КК си е сол. Не съм забелязала нещо фрапантно (освен цена) между марките. Гланца на мен на нищо не ми мирише, съдовете миришат на Феери-то, т.е. лимонено. Ароматизатор за съдомиялна не препоръчвам, аз файда не видях.

# 748
Ние имаме по по стария модел пак 800 w вече 6 г и сме много доволни всяка година като застудее започва едно мелене и пълнене на луканки Grinning
Свекърва ми си взе уж същата но по дизайн леко изменена , е дебнат идва слаба и загрява по бързо

Здравейте, мили хора!
Няма да  мога да изчета цялата тема назад и може би вече е коментирана промоционалната тази седмица месомелачка. Ако вече някой я има от предни пускания, с какви впечатления е от нея? С мощността си от 800 W да ли добре смила месо или само го мачка и шуми силно? Бих искала да я си я закупя за да си меля вкъщи кайма.
Благодаря.

# 749
  • Русе
Здравейте, някой с впечатления за гофретника?

Общи условия

Активация на акаунт