Кауфланд - тема 52

• 55 481
  • 767
  •   2
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Познати си взеха същия при предишно пускане. Не са го използвали още, но в упътването пише, че за сушене на плодве трябва да се сушат 2-3 дена и уредът да е под постоянно наблюдение. Как да стане това Flushed За месо не знам колко дни ще трябва да работи.

# 691
Познати си взеха същия при предишно пускане. Не са го използвали още, но в упътването пише, че за сушене на плодве трябва да се сушат 2-3 дена и уредът да е под постоянно наблюдение. Как да стане това Flushed За месо не знам колко дни ще трябва да работи.
Този който съм гледала как работи мисля, че беше rohnson, цената му е около 100. Пак се води за плодове, но можеше и месо да прави. За 8 часа го правеше страхотно.

# 692
Благодаря, Леми. 🙂 Ще ги погледна в магазина...Потъмняване не ме притеснява, но ако започнат да залепват палачинките би било проблем 🤔
Алина, май са от други серии твоите тигани Брио, изглеждат ми от по-плътните. А този отдясно...дори не се сещам коя е серията с такава дръжка. 🙂
В Италия има доста приятни зехтини екстра върджин в супермаркетите на редовна цена 4- 5 евро. Един от любимите ми струваше 3,99 евро. 🙂

# 693
Здравейте! Купих си зърна царевица за домашни пуканки на К-класик - дребни станаха и някои разпукнати са с твърда люспа.
Въпрос от къде да купя хубави зърна за по-големи и меки пуканки? Идеи?!

# 694
Коланът е безполезен. Това е причината да го рекламират сега като някаква спортна принадлежност. Нищо гъвкаво не помага за стойката дори и при постоянно носене. Една дървена пръчка или точилка с 2 въжета ще има по-голям ефект.
Скрит текст:
Лампата съм я ползвал в коридора където се мотат постоянно пенсионери и ги мързи да гасят лампата. Свърши си работата. Консумацията спадна.
Скрит текст:
Какво имаш предвид? То е гъвкаво за да може да се движиш все пак.
А знаеш ли някое, което става или модел?
Дали може този да се вземе да се пробва и ако не се хареса да се върне в Кауфланд?

За пуканките, чела съм, че може обикновени за микровълнова да се опукат на тиган, но не можах да ги направя добре и станаха както ти обясняваш.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 15:13 от fsyyy

# 695
Здравейте! Купих си зърна царевица за домашни пуканки на К-класик - дребни станаха и някои разпукнати са с твърда люспа.
Въпрос от къде да купя хубави зърна за по-големи и меки пуканки? Идеи?!
Аз купувам от пазара.

# 696
  • Ст Загора
Коланите  и на мен не ми се видяха добри, нямаше м размер и не взех .

# 697
За стойката, струва ми се, че спортуване, плуване, би се отразило по-добре.

# 698
Ох, на Пазара преди години котка спеше в чувала с леща или слънчоглед, забравила съм вече.
Ще видя в някой плод-зеленчук нещо пакетирано. Пак не е гаранция, ама все пак.

# 699
Както всяка верига и особено на "по-големи" промоции  обичат да преувеличават в "реалната"/задраскана цена.
Имам джезвето Брио (абсолютно същото) купено от кварталното магазинче за домашни потреби за 6.80 лв.(Не на прИмоция 😉)
В същия магазин съм виждала и формите  за сладкиши на "промоционална Кауфландска цена"(8-9 лв.)
Аз имам форма за кекс...2 пъти съм я ползвала, 2 пъти ми е залепнала, помагам си с керамичен нож и е издраскана вече😕
Форма да мъфини си взех, но не съм сигурна дали е Брио..във всяко гнездо си имаше и силиконова формичка (подарък )...но нали там се ползват хартиики по принцип, така че няма да лепне😊
Последна покупка ми е касерола, по голяма от показаната(1.500-1800 л.)и с капак, взех я 27 лв.
Бих си взела нож за белене и универсален да пробвам, ако случайно имам път.🙂
И на печката за баня се чудя, че нещо имаме проблем с лирата в банята.
Редактирам се...
Излиза че моята касерола е може би по МАЛКАТА,😁
заблудила съм се нещо.т

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 17:12 от Sofi_to

# 700
Какво ще кажете за зехтина Коста Доро - 1л. за 9.99 лв.?
Не съм ползвала и се чудя дали си заслужава.
Взех от зехтина, хареса ми. Видях, че в новата брошура пак го има. Явно имат големи количества от него...

Зехтинът от тази и от другата седмица е различен. Аз ползвам този, който ще е на промоция другата седмица.

# 701
Скрит текст:
Някой ползвал ли е уреда за сушене на плодове от новата им брошура и преди са го пускали. Мислим да вземем един, но за сушене на месо. Приятели ползват такъв за сушене на плодове и месото си става като домашната рибица. Чудя се дали и с този уред ще е същото.

Взехме такъв преди около 2 години. Много е малък. Събира 5-6 круши (ако не и по-малко), а 2020 г. лятото крушите бяха с кофи на вилата. Сушихме си ги във фурната по 4 тави наведнъж. За месо не знам дали става.

# 702
Тези неща, които са в брошурата, но не са намалени, оставят ли ги да се продават и след като мине седмицата?
Защото съм виждала някои неща да стоят дълго, а други ги махат без да са продадени мисля.

# 703
Обикновено ги оставят поне още седмица-две...

# 704
  • София
fsyyy,  мисля, че ги оставят. Днес бях в Кауфланд и видях кафе машината на Ayco, която доста коментирахме, а и някои си  купихме  преди  около 2м.  Имаше няколко бройки останали, но вече с цена 159.99лв.

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 20:36 от Amiamo

Общи условия

Активация на акаунт