Кауфланд - тема 52

• 55 485
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
Ден 3 , напразно ходене до Кауфланд- чаши няма

# 751
  • София
Стана ми любопитно, кои са тези чаши? Утре ще ходя до моя Кауфланд и мога да погледна дали ги има. Стига локацията да ви е удобна - Света Троица.

# 752
Преди ползвах гланца на Лидл за съдомиялна, но след като го спряха, започнах да купувам този на Кауфланд и съм много доволна. От тогава само него си купувам. Чаши взех за ракийка, много мини ми се сториха за височината си, но пък някак сладурски ми се сториха и купих от тях. Доста изпразнено ми се стори при нехранителните, някой  неща зареждаха наново, някакъв хаос сред служителите, не помагаха на питащите ги за помощ клиенти...., но аз взех каквото ми трябваше.

# 753
От Ямбол съм иначе това са чашите
Стана ми любопитно, кои са тези чаши? Утре ще ходя до моя Кауфланд и мога да погледна дали ги има. Стига локацията да ви е удобна - Света Троица.

# 754
  • Ст Загора
При вас има ли парочистачката Айко странно 2 дни не я виждам. Даже и празно място.

# 755
При вас има ли парочистачката Айко странно 2 дни не я виждам. Даже и празно място.

Във вторник вечер имаше 10-на бройки в магазина на К в Хаджи Димитър, София. Имаше и от търсените по-горе чаши, ама това не решава драмата на потребителката, която ги търси.

# 756
Драмата е голяма и ще се разсърдя за постоянно Grinning
Ако и утре когато отида пак ги няма , край . Ставам си клиент на лидъл - защото звъниш на телефона и хората ти намират търсенията артикул ако не е наличен в даденият филиал и ти го доставят (така процедираха миналата година с една черна батерия за мивка която нямаше при нас)
[/b]

Във вторник вечер имаше 10-на бройки в магазина на К в Хаджи Димитър, София. Имаше и от търсените по-горе чаши, ама това не решава драмата на потребителката, която ги търси.

# 757
  • София
Въпрос към тези, които имат котки.

Ползвате ли тоалетната за котки на K Clasic?  Добра ли е?

Днес купих от тази, която е 10кг. на  промоционална цена за 4.99лв. Не съм купувала от Кауфланд тоалетна за коткатата и не знам дали е добра. Ако абсорбира и бетонира добре, бих купила още една опаковка.

# 758
  • София
Въпрос към тези, които имат котки.

Ползвате ли тоалетната за котки на K Clasic?  Добра ли е?

Днес купих от тази, която е 10кг. на  промоционална цена за 4.99лв. Не съм купувала от Кауфланд тоалетна за коткатата и не знам дали е добра. Ако абсорбира и бетонира добре, бих купила още една опаковка.
Скоро не съм. Отказах се, защото беше същия боклук като тази от Лидл. Но може да се е променило нещо. А и лидлската тоалетна си има своите фенове. Wink Тоалетните от бентонит в Кауфланд, които за мен си заслужават са тези:

Първата е по-добра, но рядко е на промоция. Топките са стегнати и малки, защото камъчетата са силно абсорбиращи, боклукът, който се изхвърля е 2 пъти по-малко, по-бавно се хаби и в крайна сметка цената почти се изравнява с тази на евтината. Но разнасянето на камъчета е еднакво. Wink

# 759
Ползвате ли тоалетната за котки на K Clasic?  Добра ли е?

Днес купих от тази, която е 10кг. на  промоционална цена за 4.99лв. Не съм купувала от Кауфланд тоалетна за коткатата и не знам дали е добра. Ако абсорбира и бетонира добре, бих купила още една опаковка.
Не, не е добра. Урината не става на бучки, а на кал. Просто е ужасно. И мирише.

Ето от тази купувам, ама нещо изчезна, добре че съм се заредила.
Скрит текст:
Тя вече е много добра. Става на хубави малки бучки, икономична, не смърди.

# 760
  • София
Таня67, Guess Who, благодаря ви за отговорите и предложенията! Flowers Hibiscus
Не знам дали ще ми я приемат ако я върна!?
Трябваше първо да се допитам в темата, ама нали съм бързак...
Досега ползвах Бенто икономик и съм много доволна.  За тази, цената ме подлъга. Sad

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 15:22 от Amiamo

# 761
Ще ти я приемат. Ако пазиш касовата бележка.

# 762
  • София
Не съм отваряла пакета. Пазя касовата бележка. Утре ще ходя пак до Кауфланд.

# 763
Заредили ли са от нехранителните днес..
Някой писа, че в четвъртък евентуално зареждат..

# 764
  • София
От Ямбол съм иначе това са чашите

В София ги има или поне в магазина в Младост ги мернах преди малко. Мен повече ми хареса формата от тези в предишното пускане, но за жалост почнахме ремонт и нямаше къде да ги складирам... ще чакам да ги пуснат пак.

Общи условия

Активация на акаунт