Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 501
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Искам да пробвам хвалените от вас балсами за устни на Apivita,виждам че има с мед, прополис,касис, кокосово масло....и не знам кое да взема.
Вие кой вид препоръчвате?
аз харесвам този с мед и също с кокосово масло ,веднага ми оправят устните зимата.

# 106
Изкушавам се от балсама за устни с кокос на Николета, който мирише невероятно, но ми идва скъп и засега си трая. Някой пробвал  ли го е?

# 107
Доста се чудих дали да го купя, за момента най-любим балсам от дрогерията ми е на Blistex triple butters. Възтановява и подхранва моментално, а ароматът му е…. 😍

Изкушавам се от балсама за устни с кокос на Николета, който мирише невероятно, но ми идва скъп и засега си трая. Някой пробвал  ли го е?

# 108
Минавам да предупредя за тази маска. Днес си я купих и исках след като се изкъпя да си я сложа на лицето.. Преди малко я отворих и изненада - вътре нямаше маска а само някаква бяла течност. Умишлено взимам от по-задните на стелажа, защото първите са доста пипани и все пак гледайте добре..
Скрит текст:
Скрит текст:

# 109
... искам ФДТ, който да озарява кожата, да я прави сочна и свежа и да не подчертава широките пори.
Аз предлагам това https://moiatakozmetika.com/product/vegan-cc-krem-absolyutno-sav … L0F0aAv0EEALw_wcB
С покривност на фдт е, не подчертава порите, озарява и прави кожата сочна.

И аз го препоръчвам!! Страхотен продукт- резултатът е естествено и леко покритие , мека хидратирана кожа без несъвършенства.Съставът и консистенцията много ми допаднаха.

# 110
  • Стара Загора
От черния петък в Лили си взех скраба на Nature of Agiva Ginger Cookie, но честно казано очаквах съвсем различен аромат. Не мога да свържа ароматът на бисквитки с този на самия скраб, който не мога да определя на какво точно мирише.

# 111
  • Варна
Сутринта си взех пратката от Лили. Не можах хубаво да проверя и преброя продуктите, че по-течните бяха опаковани във фолио. Но всичко е наред, имам и аз коледен каталог.

# 112
Сякаш само аз нямам ни вест, ни кост за пратката ми от Лили 🤔
Накрая да не остана без нищо...

# 113
Не си само ти. И при мен така. С 41 започва поръчката ми, но както вече стана ясно, това няма никакво значение.

# 114
  • Бургас
И аз съм така.
С 40 започва поръчката,но тц.
Стои със статус "Чакащ" и вече съм убедена,че или трябва от 4-5 места да я събират,или просто нещо липсва и го чакат.
Те са си обявили 15 работни дни,няма как да им се обадя преди този период да изтече.

Коледният календар за всички ли важи или е тип талони?

# 115
  • Стара Загора

И аз нямам никакво известие..започва с 44 поръчкат ми. Но предвид дадения срок от тях..и като чета тук..броя на поръчките...явно е, че няма да стане бързо

# 116
  • Варна
Да ви подразня малко Stuck Out Tongue Winking Eye
Точно една седмица мина при мен.
По-течните неща - шампоан, душ гел, пяна за бръснене, че даже и кремът за ръце барабар с един молив за вежди бяха увити в найлоново фолио. Това донякъде ме затрудни да преброя нещата на място, но всичко си е там, нямам липси.

# 117
Моята започва е с 49 и също е с чакащ статут от самото начало.Леко е дразнещо,но го намирам за нормално.Това е голям обем от работа ,който изисква време за изпълнение.Кашоните са прекалено много ,а най-вероятно служителите малко.За да се вземе и опакова всичко се иска време не случайно са задали 15 дни за изпълнение.

# 118
Mоитe са с 50 и дори не проверявам статус Simple Smile Когато-тогава...

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 16:24 от Tsugumi_

# 119

Втората ми поръчка е това,днес дойде .

Общи условия

Активация на акаунт