Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 517
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Моята поръчка е с номер 47 и преди получих СМС, че утре ще пристигне.

# 121
  • Ланкър, планините Овнерог
Как пък веднъж нямам късмет някакъв. Моите са с номера 40+ и 48+, ни вест, ни кост.

# 122
  • София
И моята 47 утре ще е в спиди, ама 42 си е чакаща. Grinning

# 123
Значи все пак има надежда за тези от нас, чиито поръчки започват с 49 🙂

# 124
Моята даже си я и прибрах от офиса на Спиди днес, сега остава да видим какво и колко съм нацелила с нещата дето поръчах да пробвам за пръв път.
Намазах коректора на Аура от нетърпение да го пробвам, обаче още съм с противоречиво мнение за него... дано не ме домързи утре да го пробвам пак. Хем да го видя и на дневна светлина като цвят, хем и очите ми няма да са така изморени както днес в края на деня. Появи се едно съвсем леко сълзене малко след като го сложих, но пък премина бързо (без да съм почистила коректора, реших да изчакам и да видя как ще е) и не мога да преценя дали е от него или от умората. Прекарвам работния си ден пред компютър така че не го изключвам като вариант, в петък вечер вече си е сериозно натрупване.Поне за цвета мисля че съм го уцелила, като покривност обаче има какво още да се желае.
Един фиксиращ спрей за грим на Есенс сложих импулсивно като поръчвах, ей такова чудо пък никога не съм използвала и не знам даже какво да очаквам. Ама да не изтърва нали, трябва и такова да имам Grinning

# 125
  • Бургас
Как пък веднъж нямам късмет някакъв. Моите са с номера 40+ и 48+, ни вест, ни кост.
40+ и моята я няма никаква

# 126
моите са 48+ и 49+
искам поне първата да получа по-бързо - противен случай ще се наложи да купувам продукти, които приключих, поръчах на чп и започва да става спешно да подновя - очаквах да ги получа по-бързо

# 127
  • Light of Zartha
И аз видях балсамите на ГР. Даже почти бях взела един, но се спрях. Ще съм много благодарна ако някой изкаже мнение за тях. Май са доста нови и не намирам информация в нета.

# 128
  • Deutschland
Бобчи, едни любопитни ръчички ровят в кашона. И моите лапета правят същото 😅

# 129
Кашон ,кутия и торба не минава без преглед ,дъвкане и пъхане вътре . Joy
Някой купувал ли е нещо от адвента?Има ли стикери в магазините?

# 130
  • Сливен
Купих с 2 от балсамите на ГР,доста са мазнички,устните изглеждат доста сочно с тях.На мен ми харесват.

На гилза цвета е доста наситен,но на устните и добре.Купих ги от ДМ на 6.99лв на сляпо,защото няма тестери.В Лили са намалени на 5 и нещо, но  в нашето Лили нямаше нито един.

# 131
Сложих ексфолиращата маска за крака на Чамос,дебела и здрава е ,става и за голям крак.Но няма лепки ,вътре има в пакета две стикерчета и тях залепих и обух чорапи .На петата минута почна да щипе обаче .

# 132
Може ли да съм такъв карък? От коледния календар на Лили си харесах 2 неща - шампоан на Доори и новите червила на Флормар в гилза. Познайте - шампоанът не е зареждан вече седмица (изчерпан бил). А този продукт на Флормар не го предлагат в съответното провинциално Лили.

# 133
Някой има ли отзиви за спиралните на Bell?

# 134
Момичета, в сайта на Додис вече се предлагат BH Cosmetics. Мнооого се радвам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт