Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Момичета, какви бяха намаленията за рожденик в Лили и ДМ?
По спомен в ДМ беше 15%, нали? И важеше ли за продукти от брошурата?
За Лили не помня. ;д

# 136
  • София
Мисля, че в дрогерия Лили няма намаления за рожден ден. Само в ДМ.

# 137
Някой знае ли дали този гел  е наличен във физическите магазини на Лили? По конкретно за Варна питам

# 138
Има го в Лили на Владислав.

# 139
  • Варна
И в Лили на колхозния в сградата на Билла.

# 140
Снощи с поръчка от Доминос ми донесоха дебел коледен каталог на Лили, тепърва ще го разглеждам. Ако има нещо интересно, ще пиша.

# 141
Аз този каталог го разгледах на бързо онлайн,но не помня нещо да ме е впечатлило.Дори май коментирах,че няма хубави оферти в чест на празниците.

# 142
Снощи с поръчка от Доминос ми донесоха дебел коледен каталог на Лили, тепърва ще го разглеждам. Ако има нещо интересно, ще пиша.

Ако се върне каталога за рециклиране във физически магазин, получавате 15% отстъпка от сметката през м.януари.

# 143
  • Бургас
Искам си аз моите продукти.
И мицеларна вода на Нютроджина съм си поръчала,и кремче на една все още непробвана марка,която се води дермокозметика...
И на Виши кремче...

Сега си ползвам Нивеа хидра крем и мицеларна вода, много са хубави.Водата не изсушава,не лепне,разкош направо.
Поръчала съм и серума от серията Нивеа Хидра,беше само 14 лв.

# 144
Аз имам два каталога и ще си ги върна за отстъпката.

# 145
Да не ми идва нищо тази седмица че съм под карантина 10дни а ако все пак дойде колко време може да седи в спиди?

# 146
  • Light of Zartha
Гелчето с алое го има в Лили в младост 3. Постоянно го виждам.

# 147
Да не ми идва нищо тази седмица че съм под карантина 10дни а ако все пак дойде колко време може да седи в спиди?
Мисля, че са 7 дни.  Примерно сега от Лили доставката е на 01.12 и пише, че дата на връщане ще е 09.12 ако не я взема.

# 148
  • Бургас
С ПИН код от sms и лична карта може да го вземе и друг човек.
Така че не е проблем и да дойде.Все ще се намери някой близък да помогне.

# 149
Дами, моля препоръчайте ми хубав, хидратиращ околоочен ролон. Да попива добре и да не дразни очите.

Общи условия

Активация на акаунт