Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Моята поръчка е 0000403хх и я няма още, "не рева" де, но и аз бях поръчала спирала на Мейбълин водоустойчива.....Значи срам- не срам, ще трябва да задържа опашката и да прегледам наличностите - за 190 лв.- бая ще гледам и броя.

# 91
  • Бургас
Взех пратката от лили, но имаше много хора и ми беше неудобно да ползвам преглед, а сега виждам, че липсва продукт( спиралата на maybelline), който го има в касовата бешежка и е заплатен вече от мен. Имам ли право да претендирам за нещо или съм вътрешно с 7 лв за тази спирала
Е,обадете им се.
По принцип в офиса на куриера се прави протокол при нещо счупено/липсващо.
За Нотино не,там си застраховам пратките и се надявам да няма проблеми.
Но за Лили-отварям,гледам...
Аз съм бърза,гледам да не бавя опашката.За 2-3 Мин съм готова,надявам се да не се случи нещо дефектно/счупено/липсващо...

# 92
  • Варна
Аз нямам много неща от Лили, само 18. Мисля поне да ги преброя на място да отговарят на бройката.Stuck Out Tongue Winking Eye

От друга страна в желанието си да не бавим опашката пък после на главата ни идват главоболия как да процедираме, ако нещо липсва.

# 93
Някой да е пробвал този балсам на ГР (в сайта излизат 4 нюанса)?

# 94
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз съм се нагласила за чакане, ама що така не ги пращат по ред на поръчките тез хора? Ся да тръпна ок ли е или не е. Дано всичко да е наред и да дойде всичко.

# 95
Някой да е пробвал този балсам на ГР (в сайта излизат 4 нюанса)?

Аз се интересувам от прасковения, вече няколко месеца са на пазара, а отзиви не се намират, на мен ми изглеждат доста приятно.

# 96
Crystal Noir, и аз прасковата и черешата харесах, но ще отида някой ден до Лили и ако взема ще пиша после как е.
Искам да дам добър отзив за този крем за изправяне,  днес пристигна и го пробвах. Ползвам термозащитата на Балеа, но този крем ми харесва много повече за нанасяне ,косата след изправяне е мека. Харесвам и споменатата защита на Балея, но помпичките им много ме изнервят и засега ще мина на тази.

# 97
  • Варна
Някой от коледния календар ще се възползва ли? Тази вечер го гледах по-обстойно и май ще си взема някои неща. Днес влязох, но сменяха цените и реших тези дни пак да ги посетя. Бях казала, че скоро няма да влизам, ама пусто от розовата вода имам буквално капки, от мицеларната вода също много малко е останало, но ще ми стигне до края на седмицата.

Ще прегледам пак кое кога е на оферта и ще ви питам, ако нещо ме интересува.

# 98
Момичета, има ли WIBO в DM? Благодаря!

# 99
Няма wibo в ДМ.
Аз ще взема още четки на РТ ,ФДТ Лореал и ароматизатори от каталога.Като четките ще поръчам онлайн.

# 100
Искам и аз четки на РТ, че ми изчезнаха от кошницата, докато си пусна поръчките 😀
Ако и всички видове са на 40%, цена няма да имат 😅

# 101
  • Варна
Изкушавам се и аз за РТ четките. Имаше и други неща, но пак ще видя кои дати бяха.

# 102
Момичета, на Кибер понеделник от Лили си взех на промоция спирала Maybelline Sky High от около 19лв на 15лв. Днес  в ДМ видях същата спирала на редовна цена 15лв. Да не се подлъгвате като мен ,уж намаление....

# 103
И аз ще си взема четки на РТ.
Като ви чета много ме е яд, че не поръчах нищо от Лили, но много се изнервих , забиваше, 20 пъти ми отказва, още толкова ми се губеха поръчките, та накрая оставих всичко, ще чакам следващо намаление. Хубавото е , че преди това направих голяма поръчка от Нотино, пак не останах без нищо, но пак си ме е яд  Laughing

# 104
Цените в Лили по принцип са по-високи от тези в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт