Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 623
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Във физически магазин в София има ли някъде намалени душгелове и омекотители на Tesori di oriente?
Благодаря.

# 316
Може ли препоръка за хубава основа за сенки от дрогерията?

# 317
Артдеко,не е баш от дрогерията,но е десетина лв в Нотино и Парфимо.

# 318
Артдеко я взех за 8 лв от makeup.bg

# 319
  • Варна
Аз съм доволна от тази на Wibo, но нямам никаква база за сравнение! Първа ми е, но пък сенките на Revolution и Maybelline добре са спогаждат с нея.

# 320
  • Бургас
Освен и аз да видя тази очна линия на Wibo.
Не знам дали ще се спогажда и при мен със сенките на Революшън.
Моята на Ейвън се разбира с всякакви други сенки и е много икономична.
На Есенс съм ползвала също основа за сенки,не беше лоша.
Май основа не съм имала скъпа.

# 321
Палитрите на BH cosmetics в ДМ. Имаше още няколко за лице + take me to brazil. Не видях обаче да са заредили wet n wild при нас.

# 322
В Лили съм виждала. Смятам, че в цяла България поддържат асортимент.
Във физически магазин в София има ли някъде намалени душгелове и омекотители на Tesori di oriente?
Благодаря.

# 323
И моята втора пратка с 42хххх утре ще е в Спиди, беше за 30лв, но пише, че дължа 17лв. Каквото и да го няма не ми е загуба Simple Smile

# 324
Wet n wild щели да се зареждат в определени магазини само,но не знам и къде да разберем кои ще са.В Пловдив щял да е само един уж.Прочетох го в лайфа на Кирил Гуцов и още една гримьорка.И двамата хвалиха много марката.Дано я има във всички,защото ми привлякаха интереса,но няма да тръгна да ги издирвам.

# 325
  • София
Wet n wild щели да се зареждат в определени магазини само,но не знам и къде да разберем кои ще са.В Пловдив щял да е само един уж.Прочетох го в лайфа на Кирил Гуцов и още една гримьорка.И двамата хвалиха много марката.Дано я има във всички,защото ми привлякаха интереса,но няма да тръгна да ги издирвам.

Предполагам, че ще се предлагат във филиалите в МОЛ-ве, в по-големите магазини и по-централни. Продуктите са страхотни! В сайта би трябвало да са посочени магазините където ще се предлагат продуктите на марката.

# 326
  • Бургас
BH cosmetics няма в ДМ в центъра в Бургас.
И Wet n Wild няма.
Нищо няма.

# 327
BH cosmetics също няма да са във всеки ДМ. За това очаквах да видя и wet n wild, но уви.

# 328
Случайно реших да проверя докъде ми е стигнала пратката, защото утре изтичат 15 дни и изненада...

# 329
  • Ланкър, планините Овнерог
Как утре, в петък изтичат 15 работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт