Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
15 РАБОТНИ дни изтичат в петък, а не утре!

# 331
Изобщо не вярвайте на тези статуси на поръчката. Моята беше чакаща до вчера, а днес я получих. Сега е "предадена на куриер". Иначе от 90 лв поръчка, сумата беше 66. Разбира се, няма ги нещата, които най-много исках и ми трябват. Тъпня. Изобщо кой прави така? Никога не ми се е случвало да си поръчам някакви неща, да ми дойдат част от тях, без изобщо никой да каже нищо. То човек вече трябва да се радва, че е получил нещо....И се чудя...ами ако бях платила с карта?

# 332
  • Бургас
Днес ми се обадиха.
Както и предполагах,двата крема липсват+една очна линия.Нямали наличност,нямало да има зареждане...
Ами...отказах поръчката.
Това не е намаление,останалите продукти ги има на подобни цени навсякъде.Дезодорантите на Нивеа например, са около 3 и нещо в ДМ.Имах поръчани 3 бр,другите неща пак са подобни,мицеларни води две,но докато чаках,си купих от Кауфланд,бяха на около 5 и нещо намалени на Нивеа...На Нютроджина и Дермедик бях поръчала,но друг път ще ги пробвам.Мицеларния гел го купих от друго място,пак намален много...

Който си е получил цялата поръчка си е направо късметлия.
А предполагам,че на платилите с карта ще върнат съответно разликата.Те са официален магазин...

Дотук при мен с черния петък от Лили.
Ще следя за други промоции,имат понякога и много изгодни предложения,до Черния петък съм си получавала всичко поръчано,мострички,подаръци.Явно се пресилиха сега.

# 333
Да, в петък е, не съм сметнала добре. Хем и моята поръчка е обикновенна, нямам кой знае какви скъпи кремове...но..ще видим. Има надежда за 3 дена още.

# 334
mariqivanova799, абсолютно е така. Аз, лично, ще си взема поръчката утре най-вече заради сменяемите глави Филипс за четката ми. Е, имам и други добри попадения, но не е някакво чудо невиждано... Дамски превръзки, мокри кърпи, 2 спирали, фон дьо тен, 2-3 скраба за тяло.
Писах и вчера - изчерпаните артикули, които ми бяха важни, ги поръчах вчера от нотино с 15% намаление. Някои ми се вързаха даже по-изгодно.

# 335
Аз също нямах скъпи неща,но въпреки това имах липси на две неща.Те бяха страшно много дребни глупости и при бързата проверка в офиса всичко ми се стори там.След това прегледах касовата  и установих липсата на единия брой ексфолиращи чорапи,а няколко часа по-късно се сетих,че имах и поръчан отстранител за кожички,който също липсва😂.
Повечето неща ги поръчах подлъгана от цената и не съм ги ползвала.В интерес на истината изобщо не съм впечатлена и ще се радвам,че не съм се набутала с цялата сума поне.
Гланца с чушка на Катрис и още един зелен-цената от 8 лв им е много,нищо особено не са.Новата двойна спирала на Есен-ужасна е за мен,имам и една за 2 лв на Формар,но не съм я отваряла още-но не тая надежда да ми хареса и тя.За общата сума на двете можех да си взема една читава,но карай.Коректора на Мейбалин ми е много тъмен,тук прочетох за хвален от Аура и него поръчах от лакомия-но той пък е много светъл 😁 още 15 лв набутвация.Та и импулсивните покупки хич не са от полза.

# 336
Смесвай ги значи Simple Smile

# 337
Здравейте момичета, моля да ми препоръчате хубав дрогериен продукт - серум или масло за проблем с цъфтяща коса. Никога не съм ползвала такива, затова моля за помощ.

# 338
Честно казано цъфтящи краища само ножица ги оправя. Моята коса цъфти доста, но си е до ген. Най -добрата комбинация до момента, която съм открила е - преди баня арганово масло само в краищата или смес от рициново, арганово, жожоба. След баня кристали на Биофарма.
Ползвам също балсам за суха коса, най-често на Елсев екстраординери.
И редовно подстригване, това е истината.

# 339
Аз се подстригах, но ми се иска да започна да я хидратирам по някакъв начин. А каква е разликата между серум и течни кристали ?

# 340
Случайно реших да проверя докъде ми е стигнала пратката, защото утре изтичат 15 дни и изненада...

Няма товарителница, защото е чакаща, не е обработена още.
Първата ми е в Спиди от понеделник, сега видях че втората е със статус обработва се и вече има товарителница.
Първата ми е с 30лв. и стотинки по-малко, сигурно липсват 2-3 неща.

# 341
Сега ми се обадиха, от Лили. Директно ми анулират цялата поръчка, но за компенсация ми дават еднократен код -50% на всичко от януари. От една страна е по-добре, защото всичко ще го има налично, а и нямам нищо спешно.

# 342
Взех си втората поръчка, липсват витамините Марсианци и крема за ръце с урея на Velnea, но превръзки има Grinning

# 343
Е хубава работа. На нас ни пращат каквото им скимне налично, без компенсации и предупреждения, а на други - 50% на всичко. Значи Лили просто стократно вече ме загубиха като клиент!

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 11:17 от Lale_Lili

# 344
  • София
Много се изложиха от Лили. Защо се изхвърлиха така, след като очевидно нямат достатъчно наличност? Такива неща се преценяват предварително.

Общи условия

Активация на акаунт