Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
То и аз писах.
Никой нищо не е прочел.

# 301
Аз съм все още чакаща в Лили. Според наличностите в сайта прецених какво няма да получа. Днес поръчах същите и подобни продукти с подобно намаление от друг сайт. Ноооо ще видим. Има, няма още 4 дена ще изчакам... То 11 изчаках, че още 4 ли ще ме съборят... 🤣

# 302
Днес поръчах същите и подобни продукти с подобно намаление от друг сайт.
От кой сайт?

# 303
При мен няма движение. Проверих днес и от 18-те ми поръчани артикула налични на сайта към момента са само 7. Не знам дали има смисъл да чакам някакво чудо да се случи или да канселирам направо. Дори дамските превръзки, които поръчах са изчерпани... Остават ми някакви маски и мокри кърпи, то при това положение няма смисъл да се разкарвам до куриера.

# 304
Нотино имат намаление 15% с код 15notino и 20% с код top20 (не хващат всичко, трябва да се пробва). Парфюмът, който поръчах от Лили и вече не е наличен (Boucheron Quatre), поръчах от Нотино с няколко лева отгоре. Ампули за коса против косопад имах поръчани от Лили 8 бр. за 7 и нещо и те изчерпани. От Нотино поръчах спрей на половината от тази цена с много положителни отзиви. И всичко това с безплатна доставка.
Сега още колко неналични продукти от Лили ще имам, не знам, но за тези ми е повече от ясно, защото не са налични на сайта им.

# 305
Я да питам за розоволилави палитри. Помня, че май някоя марка имаше на вид имитации на малките на Худа (за опаковките говоря), но не помня коя. Та, ако може да ме насочите, ще съм благодарна! Да има и матови цветове от тази гама.
В петък ми дойде чернопетъчната поръчка от Лили и си бях взела две палитра на Аура - Aloha и Jungle. Отдавна се каня на първата, но все не улучвах хубаво намаление. Сега ми излязоха по около 9 лв. Много приятни цветове - Aloha има лилаво, червено и оранжево (имитира Desert dusk на Huda), Jungle имат розови и кафяви цветове. Днес сефтосах Jungle и съм приятно изненадана - цветовете са пигментирани, блендват се лесно, не се разпрашват, доста трайни са (не ползвам база и бяха съвсем леко избледнели до вечерта, но нормално). Абе, заслужават си да им се хвърли едно око. Опаковката е стабилна, имат и огледало на капака.
Иначе всичко ми дойде, за около 130 лв. бях поръчала - 3 броя от любимия ми нощен крем на Лореал, алое гела на Холика, сенки на Аура и на Катрис, от ВВ крема на Миша си взех 3 опаковки, превръзки и тампони. Сетих се за храната за коса на Гарние, ама сайта заби и се отказах да правя втора поръчка.

# 306
  • Стара Загора
Цени на Тезори в Италия, но като се има предвид че са внос - на намалението сега в Лили излизат ок за 9 лв.

# 307
Тези които са ми в любими в Нотино са увеличени с няколко лв.Мда,ще пропусна май.

# 308
Тези които са ми в любими в Нотино са увеличени с няколко лв.Мда,ще пропусна май.
Да, явно са увеличили цените на доста от продуктите, за да пуснат това намаление. Но на мен лично това намаление ми свърши перфектна работа. Парфюма го следя от известно време и цената му не е мърдала, специално за 50 мл говоря. А в Нотино беше най-ниска цената. В Лили редовната му цена беше 72 лв. С намалението падна до 36. От Нотино днес го поръчах на 42.

# 309
  • Бургас
На Аура имах сенки Dark и Sunset,някои цветове не бяха много пигментирани,лъскавите биваха,но харесвам по-кремообразни сенки.
Като консистенция обичам много сенките на Дъглас,казвала съм и преди.
Имаха намаление -40% за над 4 продукта с марка Дъглас,взех си палитри.

От Нотино взех на Революшън Про една палитра,някак са сухи цветовете,губят се след няколко часа...

Да,сега в Нотино е мега изгодно.
Явно взеха да правят често такива акции и взеха да предлагат често безплатна доставка.

# 310
  • Ланкър, планините Овнерог
Хубав ли е шампоана Kundal?
Една влогърка ги похвали и съм набелязала да ги пробвам.
Те в момента са на намаление, иначе.
Вече изхабихме един с бял мускус. Хареса ми. Сега съм поръчала с череша. Да видим дали ще дойде. Но, ако само него изпратят без да се обадят, хич няма да взема поръчката. В профилите не виждате ли какво от поръчаното е изпратено?

# 311
Пак ще се мажем с евтините кремовете на Биотен и Лореал....то се е видяло....Не успяхме да се уредим с Нукс и Уриаж.....

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 07:39 от *ирис*

# 312
В профилите не виждате ли какво от поръчаното е изпратено?
В профила пише, че всичко е изпратено, ама Спиди искат по-малко пари. Не ми се вярва ЛилитУ да ми е подарило продукти, заради нервите, които ми образува Smiling Imp

# 313
  • Ланкър, планините Овнерог
Туй не е добре. Аз съм платила с карта, та явно няма да се ориентирам преди прегледа. Те да я изпратят въобще първо, после ще видим.

# 314
  • Бургас
Пак ще се мажем с евтините кремовете на Биотен и Лореал....то се е видяло....Не успяхме да се уредим с Нукс и Уриаж.....
От Нотино правят промоции,вчера Виши Аквалиа Термал излизаше около 28 лв
Виши лифтактив 39 лв

Общи условия

Активация на акаунт