Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 592
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Е браво! Те до Спиди да стигнат,от там е лесно. Чак пък благодарни.. 🤦🏻♀😆

# 241
Със Спиди няма никакъв проблем. Вече няколко пратки получавам на деня, следващ изпращането от търговеца. Поне при мен няма никакво забавяне от тяхна страна.

# 242
Преди малко и аз говорих с Лили , на мен ми казаха до 17 ти другият петък , поръчката ми се е обработвала с номер 000043... . Имам малко тъп въпрос ако поръчката е направена на 26 не трябва ли 15 дневният срок да изтича утре  а не на 17 ти ?

# 243
15 работни дни, а не календарни е срокът.

# 244
Явно някой не чете редовно темата и пак повдига въпроса с 15-те дни, явно пак някой реши да ни светва лампата, защото ние тук сме все профани. Е, хубаво, влизайте и светвайте. Добре сте дошли.

# 245
Ясно благодаря ^^.

# 246
Момичета, само да кажа - звъннах днес в Лили/моите поръчки са с номера 44 и 46 и все още ни вест, ни кост/ та девойката обясни, че се обработвали в склада още. Та до другия петък /17.12./имало време. И оттам нататък едва ли не смънка,че е било късмет преди коледа да си ги получим от Спиди. Попитах, а няма ли да получа пратките в рамките на тези 15 раб.дни, тя каза - не, петнайсетте дни били срока да се предадат поръчките на куриер, и оттам нататък ние пък да чакаме Спиди. Ужас, просто не ми се беше случвало за поръчка от Бэългария да чакам 1 м. Те Али експрес понякога идват в рамките на 20 дена!!
И моята започва с 44 и е със статус 'чакащ' .
Явно ще си почакаме.

# 247
  • Варна
Скъпи дами, винаги по време на Черен Петък или голям празник е лудница и в сайтове и в куриери и има забавяния.
Като бивш служител на куриеска фирма, знам какво е.
Трудно се обработва огромен наплив от хора и опашки с хора стоящи по час навън (преди Ковидно време)
Аз имам 4продукта, поръчка 044, няма товарителница, но мога да чакам като знам какво е...

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 12:15 от viksdesire

# 248
  • София
Започва да ми се изяснява защо с всяка изминала година, все по-малко търговци правят истински намаления.
И аз да съм търговец и аз не бих правила, таралеж в гащите си е.

# 249
  • Бургас
Абе Лили правят намаления.
Бях си взела продукти на NYX с -30%,харесвам им сенките и си взех малко шаренийки,за да мога да се доакрвам като папагал...
Всичко изпратиха.
Взех и комплект Nivea Hydra дневен и нощен крем за 20 лв...
Бая изгодно бях взела разни неща,дойдоха бързо и нямаше липсващи продукти.

# 250
  • Варна
Я да питам за розоволилави палитри. Помня, че май някоя марка имаше на вид имитации на малките на Худа (за опаковките говоря), но не помня коя. Та, ако може да ме насочите, ще съм благодарна! Да има и матови цветове от тази гама.

# 251
  • Варна
Я да питам за розоволилави палитри. Помня, че май някоя марка имаше на вид имитации на малките на Худа (за опаковките говоря), но не помня коя. Та, ако може да ме насочите, ще съм благодарна! Да има и матови цветове от тази гама.

Едната е на Makeup Revolution, която се опитва да копира New Nude, но не е 100% dupe да знаеш. Голяма палитра, златна с щампа на гепард/леопард. Имам една в нас, но в момента съм на работа.

I Heart Revolution (подбранд на Makeup Revolution) имат малки 9ки, които се опитват да са Худа, но не са

https://makeup.bg/product/440284/     -dupe на Lilac Pastel

Както и марката W7 имат dupes на пастелните и неоновите
https://makeup.bg/product/552679/
https://makeup.bg/product/593610/

# 252
Да ви успокоя за поръчките от Лили - моята е с номер 40 и я получих днес. До последно статуса й беше чакащ, направо получих съобщение от Спиди, че е пристигнала. Всичко е налично и добре опаковано.

# 253
На Катрис петичките .Ще добавя снимка след малко

# 254
  • Deutschland
Петиците са имитация на Наташа Денона

Общи условия

Активация на акаунт