Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 595
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Да,да,малко наизуст писах.Имам палитра на Уибо,там има лилави,не е лоша никак.

Разбира се пръста на хлапето е навсякъде 🤦🤦🤦

# 256
  • Стара Загора
Получих известие от Спийди, че поръчката ми ще е в офис на 11.12. Поръчката ми е с номер 44 ..така че действат си, на какъв принцип не е ясно..но ще го преглътнем..само вс да е ок в крайна сметка.

# 257
Взех си колета от Лилиту 😁.Всичко е там,но вместо 2 бр. ексфолиращи чорапи са ми изпратили едни.Чудя се да им звъня ли да си ги искам на 4 лв😄.Едните щях да ги дам на сестра ми,а те я ощетиха 🙊

А забравих да кажа и друго.Дамата от офиса ме попита ,кога съм си я поръчала тази пратка и каза,че тя вече 3 седмици чака от тях.Та май не е само заради черния петък това забавяне,а си е масово явление.

# 258
В нашия офис Спиди  попитах дали получават пратки на Лили, понеже моята я няма. Казаха, че имат само две днес - малки кашончета били.

# 259
И аз го получих, всичко си е вътре.

# 260
А имате ли каталози в кашоните?На мен не са ми сложили,аз бях и забравила,че и такива пращат.Във всеки кашон ли слагат?Преди малко видях в инстаграм и се сетих.А и още една липса си открих- Отстранителя на кожички от Есенс не са ми сложили поне не са ми ги таксували.

# 261
Имах във всеки кашон и мостри също.

# 262
Имах каталог, но никакви мостри.

# 263
Аз нямах каталог, само мостра крем на Дермедик.

# 264
Ааа, то ние поръчки нямаме получени, вие за мостри и каталози ми говорите...🤣

# 265
Нито каталог, нито мостри. Каталог ми донесоха от Доминос.

# 266
Поръчка за 115 лв. Нямам нищо 😂😂😂 даже и една мостричка не им се е откъснала от сърцето 🤦‍♀️.

# 267
Момичета - връщам ви към рецепта за маска с аспирин - може ли да споделите, какъв точно използвате? Водоразтворим Аспирин С или протекта? Съжалявам, ама никога не съм купувала и днес в аптеката ме застреляха с този въпрос....

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 09:45 от Vicky_P

# 268
Не вярвам да е Аспирин Протект, той е много малка доза в хапче а пък тези маски с Аспирин са популярни от десетилетия. По-скоро най-обикновен аспирин дето и в туршиите го слагат, Ацетизал примерно.

# 269
Обикновен Аспирин на хапчета да.

Нямах каталог и мостри от Лили и аз.

Общи условия

Активация на акаунт