Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 529
  • 761
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
До сега никой не е признал пред мен че са го минавали отзад. Моля не мислете че това е често срещано…
Лъвицата пак разваля дисциплината - сега мъжете ще почнат да пробват и отзад.
Щото си такава, че ще направиш проблем, затуй не ти признават.

# 391
  • По света и у нас
Може би си права.

# 392
  • Агент под прикритие
Перфектния мъж е идеален в леглото, забавен, вади добри пари и е прекрасен събеседник.

И всичко е точно. Поне докато идеалния в леглото не знае за този, който вади добри пари, а прекрасния събеседник не знае за забавния. Joy

И това цялото предното е точно, докато остава единствено в кръга на шегата. Grinning

# 393
  • София
Те в случая на са признали мъжете, а жените им го разправят. Но да, като си отворен и не ги съдиш или подиграваш, хората споделят всякакви неща.

# 394
Мъжката любов била красива, твърдят запознати. Все пак не вярвам да е толкова масово минаването отзад. Също запознати твърдят, че болката е малка, срамът голям, ама в днешно време е модерно, дори престижно, така че.... Simple Smile
Иначе да, знам че жените в някои случаи са по цинични от мъжете, особено в разни женски работнически колективи, ама не съм имал досег с такива, така че нямам преки наблюдения.

Между другото това с благоверните умишлено се прави. Нали аверите слушат? Ами ако я пожелае някой след това? Ами ако тя откликне? Тя не е твоя собственост и има право нали?....Леле мале, какъв резил....пред аверите! Laughing
Като че ли живееш заради тях, за да.....се похвалиш. Rolling EyesNo Mouth
В грешка си, не е точно това причината. То който от аверите ще ти пожелае жената, ще го направи и без да си развяваш дали гълта или прави други екстри. Но е унизително за един мъж да го прави за жената, която има стойност за него. Която е просто ш*балка, вече там нещата стоят по друг начин.

# 395
  • София
Затова жените само с един за цял живот и това е! Да не ги одумват другите, че били със сто мъже. Малко като в едно телевизионно шоу "попитахме 100 мъже...", "попитахме 100 жени....". Ми, така де, каква е тая разпусната женска работа! Мен ме изумява как жени, които се пишат образовани, всъщност разсъждават като от времето на Султана. Добре, че повечето жени реално не се съобразяват с общественото мнение, иначе ще си умрат с един, че и некадърен. Некадърен, ама един, би казал някой мъж. Wink

А душата може да ти я опустоши някой само, ако го обичаш. Ако не го обичаш няма как да опустоши, защото няма нищо към него.

Викаш, в нЕкои работнически колективи? В същите, братле, в същите, на умните, красивите и успешните! Wink

# 396
Напротив, аз ти казах, че общественото мнение е без значение.
Собственото усещане за дадена ситуация е важното.

# 397
  • По света и у нас
Само за протокола - аз не осъждам и не се подигравам на мъжете си, не ги бичувам при всяка разлика във вижданията. И на мен ми се споделя, но слава богу не са ми признавали подобно нещо ( за задния двор ставаше дума).
Затова смятам, че не е преобладаващо.
Тук във форума се отпускам да си изкавам мнението по-свободно защото мястото предполага мисловни дебати.
Ако се гледахме, едва ли щеше да е толкова открито споделянето на мненията.
Да като от султанско време съм, с черно фередже и палави очи - Андариел...не случайно евнусите в харема са били кастрирани, да няма ПсП с  ханъмите.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 17:29 от PrimaDonna

# 398
  • София
Аз моето мнение мога и очи в очи да го кажа. Но неща, които мога да ги кажа очи в очи няма да ги напиша тук.

# 399
Андариел, баш пък ти ако разбереш, че дъщеря ти  2-3 пъти седмично я посещава ПсП, ще оревеш орталъка и хич няма да се сетиш за Султана и феминизма.

# 400
  • София
Това си е връзка, не е ПСП. При това моногамна.

В допълнение, аз в личния живот на пълнолетни хора не се бутам. Не е здравословно нито за порасналите деца, нито за родителите. А и това са семейни работи, които не засягат трети лица.

Никак не е хубаво да обсъждаш чуждите деца и да ги намесваш в разговор, който не ги засяга. Препратки към децата на други хора са проява на много лош вкус.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 18:01 от Andariel

# 401
За да вляза в интимен контакт с един мъж, на мен трябва да ми хареса всичко - и тялото, и ума, и сърцето дето се казва.
Е то "приятел с привилегии" е просто "вибратор с говорни функции" 😁

# 402
Това си е връзка, не е ПСП. При това моногамна.

В допълнение, аз в личния живот на пълнолетни хора не се бутам. Не е здравословно нито за порасналите деца, нито за родителите. А и това са семейни работи, които не засягат трети лица.

Никак не е хубаво да обсъждаш чуждите деца и да ги намесваш в разговор, който не ги засяга. Препратки към децата на други хора са проява на много лош вкус.
Че да не съм казала нещо лошо, нали така правят модерните жени, не назадничавите като нас .
Мнението ми мисля, че е ясно от темата, не се е  променило. Докато ти изведнъж се фрустрира за нещо, което цял ден защитаваш. Така че ти се извинявам.

# 403
  • София
Няма нужда да казваш нищо лошо, достатъчно е, че намесваш в разговора чуждите деца, опитвайки се да постигнеш някакви свои цели. Ако искаш с нещо да подкрепиш своята теза, можеш да напишеш за своите деца как би реагирала, а не да опитваш да атакуваш опонента, намесвайки неговите деца. Ти дори не ги познаваш, а и да ги познаваш не е твоя работа. Можеш да коментираш само това, което човек лично е написал, а не да правиш предположения с цел дискредитиране.

# 404
  • По света и у нас
Разбрано, но все пак позицията на тези, които са против стандартизирането на ПсП е с оглед да се предпазят тийнейджърките и младите момичета от това да си разбият психиката преждевременно и да се оставят да ги мачкат още повече. На старите психиката вече е формирана, те си знаят.
Такаче ако ще проповядваш мнението, че си ОК с нещо, би трябвали да си ОК и децата ти така да действат, защото те от теб гледат.

Общи условия

Активация на акаунт