Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 534
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А ако знаеш между жените как се обсъжда! И често не в полза на мъжете. Но в смесена компания е добре да се спазва някакво приличие и уважение. Особено в публичен форум.

# 376
Ми не знам. Всъщност сме говорили за секс с някои мои приятелки, но никога никоя не ми е казвала кога как са и го наденали. Докато в мъжка компания... Нали се сещаш за онази песен на Ъпсурт, ....тая плюе, оная гълта... ей такива работи.

# 377
И аз не съм чувала такива разговори и хвалби между жени. Разни въздишки  и точене на лиги по австралийски пожарникари - да, ама коментари за гаджета, любовници, съпрузи, ПсП и кое - как, не. Това за компания, нали.

# 378
Никой не говори за вричания и брак на 20 години, ама поне да знаеш, че мъжът има някакви чувства към теб, а не си парче месо в ръцете му. Да, тези чувства могат да изчезнат много скоро, и в брака е така, но поне усещането е друго.
Kaкво е изражението на тези чувства според теб? Ти как така реши, че мъжът ги няма? Не е готов да ти предложи брак и пръстен? Ами и аз не съм готова пък да ги приема! Я си представи, че го направи падайки на коляно и аз му кажа "Не". Конфузна ситуация не мислиш ли? И самият акт води до приключване на "приятелството", просто защото двамата не сме на една вълна.

# 379
Представям си двама отиват на първа среща. Цветя, романтика, трепет, интересни разговори, пеперуди... решават да се видят пак, всеки е харесал другия. Но никой не иска да бърза, всичко трябва да е точно.
Затова се разделят с нежна целувка и всеки отива да отпусне напрежението с другарчето за секс.
"Така се запознах с майка ти." JoyJoyJoy

# 380
Е истината е гадна понякога, ама карай. Примерно ако чуете как се обсъжда в мъжка компания коя как я е е*ал ще ви стане лошо, и то точно за такива отношения, е*ане без обвързване. За гаджета или собствени жени никога не съм чул някой да коментира, обаче ш*балките как се коментират.... При това доста цветущо с много подробности.... Simple Smile
Ще ти призлее, ако знаеш, аз как обсъждам мъжете! Ама аз съм го правила (дори тук) и хич не ми пука дали компанията е само женска или смесена. Joy
Не си мисли, че точно вие сте супермените в леглото! Че лежейки на тази кълка много сърбат ред сълзи, ред сополи, че благоверната, която не са никога обсъждали се ш*бала с друг и то зад гърба им.Joy
Между другото това с благоверните умишлено се прави. Нали аверите слушат? Ами ако я пожелае някой след това? Ами ако тя откликне? Тя не е твоя собственост и има право нали?....Леле мале, какъв резил....пред аверите! Laughing
Като че ли живееш заради тях, за да.....се похвалиш. Rolling EyesNo Mouth

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 15:37 от Ravenna

# 381
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕЕЕ добро утро! Равена - от теб не го очаквах, честно. Има си мъже живеят, дишат, само за мнението ан аверите. Жената е там някакъв придарък на 118 място след кучето.

# 382
  • По света и у нас
Докато жените продължават да приемат, че всеки секс, който не води до вричания и брак е използване, още много има да страдат. Те и затова толкова реват после след напразните обещания, с които са ги вкарали в леглото, вместо да си кажат, "желаех го, хубаво ми беше, правихме страхотен секс, като не иска повече, негова загуба." Стойността не идва от другия и неговите възприятия, идва от теб и твоите.
Не съм чувала жена да реве че са я вкарали в леглото … 😂 има такива дето са се омъжили и казват “излъгаха ме”, но поне омъжването е бонус, защото са те искали официално. Такаче тя не е капо.
Струва ми се, че твоята връзка ПсП е била едностранна - ти си му заявила, че ще е ПсП и той си е казал Ок (супер, ще си я чукам, ще си е моя, даже още по-добре така, няма да ме търси за повече ). Защото за него това е идеален вариант, ако се замислиш. Вероятно твоят човек е бил от по интеличентните и дипломатичните  и за  да те държи за по- дълго не ти е обяснявал с колко други се е занимавал, или просто си го е приел като моногамна връзка. Обаче такива мъже са рядкост в днешно време.
Струва ми се, че твоят не те е мъчил, но точно от това не не си застрахована като си в ПсП. Хващаш се по собствено желания на връзка, която брутално може да ти опустоши душата и ти дори нямаш право да  се оплачеш. Жените не са като мъжете, и това не е срамно, не е срамно че на него му се пляска че има 100 жени, а на нас ни се бучи че имаме 100 мъже, точно защото ти можеш да ги навършиш без да си мръднеш пръста, а на него му трябват способности.

# 383
ЕЕЕЕЕЕЕ добро утро! Равена - от теб не го очаквах, честно. Има си мъже живеят, дишат, само за мнението ан аверите. Жената е там някакъв придарък на 118 място след кучето.
Сарказъм скъпа! Точно заради тези, за които евентуално сме (благоверните) придатък на 118 място след кучето и те ни пазят ревностно като своя собственост.
Я да се преброим, колко сме щастливи от този факт! Аз не бих била.
Той е в брак с мен, а пък обсъжда някоя друга? WTF?!
Между другото точно на такива мъже им бъркат дълбоко отзад такива отношения, просто защото няма подчинение и притежание. Свободна си да си идеш, когато на тебе ти е кеф, защото при такива отношения всичко е ДОБРОВОЛНО!

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 15:58 от Ravenna

# 384
Ама какво значение има какво е обществено приемливо или не? Това е все едно, все пак нещата се случват в уединена обстановка, не на площада. Обществото дори не знае (и по принцип не се интересува) какво се случва на отделния индивид.
Ако на някой му е чистоплътно и приятно да си общува сексуално с индивиди, с които иначе не би се обвързал, защото все пак не стават за това, това си е негова работа.
Не бих осъдила и тройки, четворки, петици, само се чудя какво мотивира участниците в тях, после не им ли е гадничко.
Ако им е приятно - супер! Нека си живеят щастливо по какъвто начин искат.

# 385
  • Пловдив
Жените не са като мъжете, и това не е срамно, не е срамно че на него му се пляска че има 100 жени, а на нас ни се бучи че имаме 100 мъже, точно защото ти можеш да ги навършиш без да си мръднеш пръста, а на него му трябват способности.
Много смешно мнение, от 18-19 век. Има жени им се прави секс не само с един през целия живот, ами искат да видят как го правят другите.

И точно защото и на жените им трябват способности има жени, които отчаяно си търсят мъж и не могат да намерят. Нямат способности.

# 386
  • София
Ми не знам. Всъщност сме говорили за секс с някои мои приятелки, но никога никоя не ми е казвала кога как са и го наденали. Докато в мъжка компания... Нали се сещаш за онази песен на Ъпсурт, ....тая плюе, оная гълта... ей такива работи.

Говорят яко жените, и докато мъжете ще обяснят коя гълта и коя плюе, жените обясняват на кого колко му е голям, кой свършва бързо, кой пръхти странно, кой обича да му слагат пръст в дупето и ей такива. Да не говорим, че знаем всички мъже, които са били пробвани и отзад, и с какви техники са били навити на това Satisfied Иначе на мен никога не ми е пукало кой какво ще разправя за мен. Каквото съм правила, съм го правила с кеф и си стоя зад него Wink Та нека се хвалят, значи им е харесало. То и аз понякога се хваля Satisfied

ПримаДона, какво да ти кажа. Беше с човек с много подобно на моето мислене. Директно си казахме кой какво търси и очаква, и нямаше никакви драми. Бая кеф си направихме, страхотни спомени ми останаха. Кой как го е мислил и виждал, дори не съм го мислила, след като получих точно това, което исках.

# 387
А защо не го искаше за връзка (какво му имаше)? Simple Smile

# 388
  • София
Защото някои мъже са супер за леглото, ама по-добре да не са ти вкъщи Wink

# 389
  • По света и у нас
До сега никой не е признал пред мен че са го минавали отзад. Моля не мислете че това е често срещано…
Лъвицата пак разваля дисциплината - сега мъжете ще почнат да пробват и отзад.

Янтра като си на 20, ако си свалиш гащичките и се надупиш ще ти дойде секс след 3 минути. Това не са способности…това е привилегията да си момиче на 20

Общи условия

Активация на акаунт