Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 501
  • 761
  •   1
Отговори
# 420
Лъвице, его ли е, предварително да се уговаряш, че идеята ти е "само секс"?
Това не разбирам..Тази предварителна застраховка.
Страх от усложнения, а реално сам можеш да си вкараш автогол.
Все пак хората ако си говорят и споделят в почивките, и ако се харесват и в секса, се нагаждат спрямо обстоятелствата!
Да разбира се. Ама в моят случай специално той имаше намерение да се мести в друга държава. Аз такива намерения нямам. Чест му прави, че ме предупреди за да не залитам. Е, то аз пак залитнах, ама това е друг въпрос или инак казано: ''Повредата е само в моя телевизор.''
Можеше да ме лъже докрая, че сме в нормална връзка и накрая да се изсули и смени телефона, ама той не го направи.

# 421
  • София
Лъвице, его ли е, предварително да се уговаряш, че идеята ти е "само секс"?
Това не разбирам..Тази предварителна застраховка.
Страх от усложнения, а реално сам можеш да си вкараш автогол.
Все пак хората ако си говорят и споделят в почивките, и ако се харесват и в секса, се нагаждат спрямо обстоятелствата!

За мен е просто въпрос на откритост за намерения. Бих била също толкова, и бих очаквала, същата откритост, в случай че намеренията се променят.

# 422
Ако мъж каже "Сами сме, приятели сме, секс ни липсва..хайде да се забавляваме" от 10 жени, вероятно една ще каже - хайде!
Ако жена го каже, не знам дали и един ще откаже!
Общо взето ако предложението е от жена някак е различно:)

Всичко може, Вяско! Коментираме темата!
Една и липсва само секс и това иска..
Друга прави секс с емоции и харесва да споделят - разходка, вечеря, море, планина..Изживявания.
Което пак може пак да запази независимостта и..
Явно е до жена и възприятия...

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 20:51 от Рози и Бодли

# 423
  • По света и у нас
Ако ти си в стадий, в който не знаеш какво да правиш със себе си - дали ще заминаваш в чужбина, или си приключила връзка и си в шок или каквото е там. И кажеш на мъжа или той ти каже  - "Моля те нямай очаквания към мен, защото така и така - в траур съм, не съм в кондиция след развода, заминавам за новата ми работа, или незнам си какво там му е причината" - това е ОК, но това не са ПсП отношения.  Това не е унизително. Ти си преценяваш това устройва ли те и пак имаш някакви очаквания да те третират човешки.

ПсП то е откровено : Не ставаш , но ще те чукам. понеже няма какво друго. Абсолютно снизхождение и гавра.

# 424
Ако мъж каже "Сами сме, приятели сме, секс ни липсва..хайде да се забавляваме" от 10 жени, вероятно една ще каже - хайде!
Ако жена го каже, не знам дали и един ще откаже!
Общо взето ако предложението е от жена някак е различно:)
Хъм така е. Аз никога не съм предлагала на мъж. Не ме бива да влизам в роля на съблазнителка. Но ако преценя, че мъжът ми харесва, не се правя на интересна и не отказвам. Blush
Сега има и такива, които ги е яд, че уж съм отворена, а пък тях не ги е огряло. Еми, така ще е! Като знам, че ще ме обсъждат като ''шибалка'' с аверите....нееема и нееема да има! Да се научат на уважение, пък тогава!...Ама надали! Joy
Мнението на аверите е по-ценно от това да изживееш нещо запомнящо се. No Mouth
PrimaDonna, не знам някой да е бил чак толкова груб, че да ти каже такова нещо и да очаква отсрещно покорство.
Ама инак според форума, а и не само, аз нямах връзка, защото се виждахме само 1 път седмично в продължение на 5 месеца.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 20:53 от Ravenna

# 425
Не съм си правила с никого уговорки. Отношенията тръгват, в един момент става ясно, че няма да завият към брак и три деца, но това не ми е пречило да отчитам хубавите аспекти на отношенията: физически и не само. Обикаляли сме насам-натам, пътували, вечеряли на хубави места, без особена любов и фанфари, но все пак с уважение и страхотни емоции. Не съм се чувствала зле от този факт, защото не съм влагала сърце и душа в тези отношения, макар да съм била коректна и готина към момчетата. Не съм се чувствала и непълноценна, че някой не ме иска за сериозно гадже, защото самата аз съм нямала мераци в тази посока. А и никога не съм си преценявала стойността като жена въз основа на желанието на един-единствен мъж да бъде с мен.
Когато му е било времето и съм го усещала, връзките ми ставали сериозни, моногамни и дълбоки.

# 426
  • София
Ако ти си в стадий, в който не знаеш какво да правиш със себе си - дали ще заминаваш в чужбина, или си приключила връзка и си в шок или каквото е там. И кажеш на мъжа или той ти каже  - "Моля те нямай очаквания към мен, защото така и така - в траур съм, не съм в кондиция след развода, заминавам за новата ми работа, или незнам си какво там му е причината" - това е ОК, но това не са ПсП отношения.  Това не е унизително. Ти си преценяваш това устройва ли те и пак имаш някакви очаквания да те третират човешки.

ПсП то е откровено : Не ставаш , но ще те чукам. понеже няма какво друго. Абсолютно снизхождение и гавра.

Flushed

Точно първото е пример за ПсП. Вторият вариант е нещо, което едва ли ще отиде извън единично и******е. Нито с моят ПсП сме били така, нито приятелките ми, които са имали такива връзки, са получавали такова отношение.

# 427
Само да питам - ако за мъжете може да важи принципа "харесвам я, но само за с...", защо за жените да не важи същото "харесвам го, но само за с---"? Забранено ли е? Жените някакви извънземни ли са, какво?
Не, не е забранено. Но в момента, в който откриеш, че няма по-убийствен афродизиак от любовта, ставаш неспособен да се примиряваш и да ползваш утешителни сурогати.

# 428
  • Агент под прикритие
Ако ти си в стадий, в който не знаеш какво да правиш със себе си - дали ще заминаваш в чужбина, или си приключила връзка и си в шок или каквото е там. И кажеш на мъжа или той ти каже  - "Моля те нямай очаквания към мен, защото така и така - в траур съм, не съм в кондиция след развода, заминавам за новата ми работа, или незнам си какво там му е причината" - това е ОК, но това не са ПсП отношения.  Това не е унизително. Ти си преценяваш това устройва ли те и пак имаш някакви очаквания да те третират човешки.
То това наистина не е никакво ПсП.

Това, за тези, които умеят да четат между редовете, си е индиректно заявяване на слаб, клонящ към незначителен интерес към отсрещния човек като представител на отсрещния пол. Човек, който е ентусиазиран да те види и винаги предизвиква положителни емоции в теб и те кара да се чувстваш комфортно в негово присъствие, няма да каже такова нещо. Да, всичко това може и наистина да се е случило, но нищо от тези неща няма да има значение, ако човека има истински висок интерес, защото без значение кой какво говори, по-важното е как се държи и какво прави, да не забравяме, че в тези отношения, всичко, различно от "Да", означава "Не".

Всеки човек с малко от малко самоуважение, който знае какво иска и не се задоволява с компромисни решения, които не са в негова полза, би отказал при това положение.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 21:28 от Хитър Потър

# 429
Освен ако така наречените компромисни решения не са нарочно търсени. Трудно е да се обясни на някой, който не иска да го разбере, ама аз също бягам от обвързване.

# 430

Да, откровен си и споделяш твои житейски събития и пътища! Но и да не си в такъв стадий, самият факт, че слагаш рамки, лично за мен не е споделяне на факти, а някаква защитна реакция и заявка, че не искаш усложнения!
Пак е лична слабост, прдварително да заявиш, не да пазиш другия, а да защитиш себе си от усложнения!

# 431
Не знам как някои все бягат от обвързване, и току се обвържат. Май това е и някакъв вид поза, примамка, за да се амбицира отсрещната страна да ги завоюва за нещо повече.
Аз имам един познат, стар ерген - той си казва - не искам жена, не искам вече връзки. Живее с роднина  и не ходи по никакви срещи. Още не се е гътнал без секс.

# 432
  • София
Много фантазирате. Нещата са много по-прости. Хората искат определени неща към определен момент или в определен период. Не се нуждаят от разрешение, нито от одобрение.

# 433
  • Агент под прикритие
Не знам как някои все бягат от обвързване, и току се обвържат. Май това е и някакъв вид поза, примамка, за да се амбицира отсрещната страна да ги завоюва за нещо повече.
Това си има обяснение - такива създават "правила"/"принципи" (умишлено в кавички) за едни, които нарушават за други. После се промотират като принципни и структурирани хора. Проблема с такива хора е същия като с тези, които промотират принципи/ценности, на които самите те не отговарят - такива са просто full of shit by default. Simple Smile

# 434
  • София
Аз имам един познат, стар ерген - той си казва - не искам жена, не искам вече връзки. Живее с роднина  и не ходи по никакви срещи. Още не се е гътнал без секс.

Никога не съм бягала. Но понякога срещаш неправилния човек в правилния момент Laughing Което не ми е попречило после да се обвържа.

Общи условия

Активация на акаунт