Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В грешка си, не е точно това причината. То който от аверите ще ти пожелае жената, ще го направи и без да си развяваш дали гълта или прави други екстри. Но е унизително за един мъж да го прави за жената, която има стойност за него. Която е просто ш*балка, вече там нещата стоят по друг начин.

Моите наблюдения са, че в несподелянето повече натежава някакво смущение, отколкото уважението към жената. Мъжът има нужда да съхрани - и демонстрира - един по различен образ за нея, да я дистанцира от определени идеи, да я съхрани като по-специална. Това попринцип не е изконно лошо и е разбираемо, но на мен, като доста сексуална жена, която искрено се наслаждава на всякакви неща в секса, ми вгорчава изживяването, когато разбера че мъжът оценява жената по този начин, и я "остойностява" по-ниско заради това.

Това и беше една от причините толкова да ми допада моето ПсП, той искрено се наслаждаваше на женската сексуалност, както и на своята. С него осъществих фантазии, които половинката по-скоро ще ме утрепе, преди да ми реализира Satisfied Но предполагам, че колкото и жените да са успели да прегърнат сексуалността си, има още доста път да се извърви преди да могат смело да я признават пред мъжете си, и тя поне още известно време ще си остане повече тяхна, отколкото споделена.

# 406
  • София
А какво си мислиш, че тийновете винаги по голяма любов имат отношения ли? Дори при тях е доста по-срещано на имат отношения без чувства, а за да опитат, защото ги тресат хормоните.  А на момчетата кой им пази чувствата и психиката? Или тяхната психика е бетон? Дори бих казала, че момчетата са също толкова уязвими, колкото и момичетата, защото в същата тази нашенска култура и в субкултурата се очаква момчетата да са "УЪФ" и да имат доста контакти само и само да могат да се похвалят, че не са задръстени. Ако ще пазим нечия психика, нека е на момичетата и на момчетата, а не само на момичетата. В съвременната култура и двата пола са притиснати от всички страни.

Защо упорстваш да намесваш децата ми, при това с очевадна умисъл за дискредитиране? Ти отговаряй за своите постъпки и пример пред личните си деца и оставИ моите на спокойствие. Не е твоя работа.

# 407
Дали ПсП е освободен, дали половинките задръстени, кой да ти каже... Grinning

# 408
Ама какво значение има какво е обществено приемливо или не? Това е все едно, все пак нещата се случват в уединена обстановка, не на площада. Обществото дори не знае (и по принцип не се интересува) какво се случва на отделния индивид.
Ако на някой му е чистоплътно и приятно да си общува сексуално с индивиди, с които иначе не би се обвързал, защото все пак не стават за това, това си е негова работа.
Не бих осъдила и тройки, четворки, петици, само се чудя какво мотивира участниците в тях, после не им ли е гадничко.
Ако им е приятно - супер! Нека си живеят щастливо по какъвто начин искат.

Ами пробвай, може и да ти хареса.

# 409
А, няма нужда. Убедена съм, че няма да ми хареса. Нека модерните експериментират. Simple Smile

# 410
  • По света и у нас
Андариел, ти какво предлагаш за момчетата? Да им се даде да чукат свободно за да им се предпази психиката ли?

Значи Лъвице признах те. То това пак са болни взаимоотношения. Това е като да срещнеш някой садист който е много секси, никога не би желала той да е сериозният ти мъж, но искаш кумчо вълчо да ти покаже гората. Изпълняваш си с него фантазиите и накрая се разделяте защото не е добре за псикиката ти да се подхранвате за повече от 2 години.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 19:31 от PrimaDonna

# 411
С тоя стереотип за клатене на "парче месо", ако вземат да те погушкат малко, нацелуват нещо, погалят, секса се окаже чувствен, вниманието и нежността - искрени, а всъщност се опомниш, че си на ПсП среща, симулацията сигурно ще забие и вселената ще крашне.

# 412
  • София
Дона, на пълнолетни хора не можеш да им даваш наклон на личния живот. А непълнолетните си имат родители, които отговарят за тях. Можеш тези въпроси да ги зададеш на хората с непълнолетни деца или към себе си, ако имаш непълнолетни деца. Моите деца са пълнолетни отдавна, така че каквото и да правят или не правят си е тяхна работа. Всеки отговаря за себе си.

# 413
Чудя се, кой влиза в отношения с идеята, те да доведат до брак?
Всичките ми връзки като млада, са започвали неангажиращо, без да зная как и до къде ще се развият.
Сега като разведена.. пак.  Не крия, какво и що е положението ми и съм откровена.
Не разбирам, защо предварително трябва да си налагам ограничения!
Още повече мъж близък и от френд зоната. Че ние сме се виждали в една светлина, но не и като любовници. А това променя усещанията. Поне така си мисля!
И се връщам да чета..

# 414
Виж, Рози, ПсП са сигурни, че отношенията няма да доведат до брак. Не се харесват достатъчно за целта.  Това е основното, а не че просто започват отношения с идеята да видят какво ще стане и дали ще се харесат за нещо повече.

# 415
Лори, мисля, че в ПсП, контрола е основното..на себе си, на отсрещния и естествено бонус и радост е страстта!

# 416
  • София
Виж, Рози, ПсП са сигурни, че отношенията няма да доведат до брак. Не се харесват достатъчно за целта.  Това е основното, а не че просто започват отношения с идеята да видят какво ще стане и дали ще се харесат за нещо повече.

Те принципно хората се харесват за брак с времето, не от вратата... но някои просто не целят брак попринцип, или не стават за брак. Какво значение има дали някой, за когото нямам намерение да се омъжвам, ме иска за брак? Егото ми не е толкова крехко, та да искам всеки да иска да се жени за мен.

# 417

В грешка си, не е точно това причината. То който от аверите ще ти пожелае жената, ще го направи и без да си развяваш дали гълта или прави други екстри. Но е унизително за един мъж да го прави за жената, която има стойност за него. Която е просто ш*балка, вече там нещата стоят по друг начин.
А той защо използва ''шибалка'' като тази жена има толкова стойност за него?
Ти си в огромна заблуда относно ''имането на стойност'' и аз се отказвам да споря.
Хубаво е обаче, че си изясняваме позициите. Когато са анонимни, казват, хората били искрени. Сега вече знам, защо аз не бих те взела за мъж. Wink

# 418
Лъвице, его ли е, предварително да се уговаряш, че идеята ти е "само секс"?
Това не разбирам..Тази предварителна застраховка.
Страх от усложнения, а реално сам можеш да си вкараш автогол.
Все пак хората ако си говорят и споделят в почивките, и ако се харесват и в секса, се нагаждат спрямо обстоятелствата!

# 419
Рози, а не може ли да не е страх, а една жена да живее добре, да си се кефи на настоящия живот, но да иска да добави нещо в него с човек, избран от нея? Да търси малко плюсче, а не да влиза в тотално нови релси.

Общи условия

Активация на акаунт