Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 511
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Значи повечето пишещи в темата са имали само сериозни дългогодишни връзки, така ли? Никога не се е случвало да ви зарежат след два месеца, защото всички мъже, с които сте били, са имали сериозни намерения и естествено сте усетили и отхвърлили всички несериозни още преди даже да сте се целунали. А и вие никога не сте прекратявали бързо връзка, защото е била винаги подплатена с влюбване и желание за дълго обвързване?

# 346
За да вляза в интимен контакт с един мъж, на мен трябва да ми хареса всичко - и тялото, и ума, и сърцето дето се казва. Иначе ще бъде само приятел или просто познат, физическо сближаване не бих желала.
Остава само хипотезата аз да го харесвам изцяло, той мен за сериозна връзка не. Това е... тъжно. Но повече го разбирам.

# 347
  • София
Ей затова е добре човек да не съди само по себе си Wink

# 348
Вероятно е така. Grinning

# 349
TafTaf, лично при мен кратките отношения, разбирай по няколко месеца, са били до 18-19г. След това се почват само връзки, като най-кратката беше 2 години.

# 350
  • София
На мен ми се е случвало да ме отблъсне дори още на етап "преди" като заговори за някакво бъдеще, влюбване и прочие. Не искам, бе, братО, такива отношения, харесвам те, ама губиш, защото искаш да ме вържеш!

# 351
Ясно, разбрах за Лорелада и Elunaria. Честно казано и при мен е подобно, но моите връзки винаги са били с хора, които познавам много преди да започнем връзка - нещо, което не е масовият случай. И единствената ми ПсП също беше с дългогодишен познат, така че аз прекрасно знаех, че не искам сериозна връзка с него, както и че той не иска, без въобще да сме го обсъждали.
Но обикновено връзките започват бързо и спонтанно след запознанство, най-вече на база физическо привличане, и хората не знаят как ще се развият отношенията. За мен лично е много по-унизително да ми свалят звезди и да ме зарежат на втория месец, отколкото да избера сама да вляза в отношения, които знам, че са временни, но са приятно изживяване.

# 352
Ама едно е "да видим какво ще стане" и друго "между нас е само секс, друго не очаквай".
В първия случай опция да си допаднат и за друго има, във втория я изключват от начало.

# 353
  • София
И какво й е лошото на втората опция? В повечето случаи човек много добре знае какво иска.

# 354
Ама едно е "да видим какво ще стане" и друго "между нас е само секс, друго не очаквай".
В първия случай опция да си допаднат и за друго има, във втория я изключват от начало.
За много мъже, особено на 20-30, "между нас е само секс, друго не очаквай" е стандартният вариант. Просто жената го разбира след няколко пъти секс. А и явно се размиха нещата между "лягам си с който ми свирне" и ПсП - второто предполага някакво познанство , приятелство, към което в един момент се прибавя и секса, но хората се знаят и точно затова са наясно, че не търсят сериозни отношения заедно.

# 355
  • Пловдив
Докато жените продължават да приемат, че всеки секс, който не води до вричания и брак е използване, още много има да страдат. Те и затова толкова реват после след напразните обещания, с които са ги вкарали в леглото, вместо да си кажат, "желаех го, хубаво ми беше, правихме страхотен секс, като не иска повече, негова загуба." Стойността не идва от другия и неговите възприятия, идва от теб и твоите.
Лъвица, по принцип одобрявам подобно мислене, но не съм съгласна да се приема за ОК мъжете да лъжат жените за да ги вкарат в леглото си. Има достатъчно жени, които ще оценят откровено мъжко мнение от типа - Не желая да се обвързвам, не желая да имам сериозна връзка, но ми харесваш и с удоволствие ще спя няколко пъти с теб. Като не се спи, то е ясно. Не понасям как лъжат за да вкарат една жена в леглото си, и ако то след някаква възраст на жените им е ясно, то по-младичките и/или по-наивните се лъжат.

Лично аз, нямам никакъв проблем със себе си, да харесам някой човек чисто и само сексуално. Много готино тяло, има химия. И отделно да знам, че е неподходящ характер и за връзка не става.

# 356
  • София
Абсолютно съм съгласна, и точно затова намирам отношенията тип ПсП за доста по-добри, защото са открити и равностойни. А не, той го играе само секс, но на нея й продава връзка.

# 357
  • Пловдив
И какво лошо има в "Лягам с когото ми скимне"? Аз съм имала такива периоди. Правила съм секс с разни мъже, които просто са ми харесвали. Сега съм моногамна лелка, женена от сто години.

# 358
  • Агент под прикритие
Както казват, не е лудия този, който яде баницата. Докато има такива, които се съгласяват на подобни отношения, ще има и такива, които предлагат такива. Вторите ще спрат да предлагат такива отношения чак когато изчезнат първите.

# 359
  • Пловдив
Както казват, не е лудия този, който яде баницата. Докато има такива, които се съгласяват на подобни отношения, ще има и такива, които предлагат такива. Вторите ще спрат да предлагат такива отношения чак когато изчезнат първите.
Защо да изчезват? Аз съм на мнение, че за всеки влак си има пътници. Искала съм да пробвам това-онова, с този-онзи - пробвала съм. Това НИКОГА няма да изчезне.

Общи условия

Активация на акаунт