Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 479
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Андариел, ама после разправят, че уж били само ПсП, а накрая станали гаджета. Не знам, кажете как двама души, категорично заявили и обявили предварително, че искат само  секс, се влюбват. Значи не са били искрени, и това е било някакъв защитен механизъм, ако не излезе нищо, да се оправдават пред себе си - ами то аз и без това нищо повече не исках. Поне едната страна се е надявала на развитие, ама го играе хард. Обикновено жената, де, те мъжете се изказаха в темата какво са за тях тези отношения.
Разбира се, не отричам, че съществуват и жени с мъжка психика.

# 436
  • София
Не знам, кажете как двама души, категорично заявили и обявили предварително, че искат само  секс, се влюбват.

Не можеш да предвидиш всичко? Човек предполага, Господ разполага и т.н.?

# 437
  • София
А има и по-просто обяснение - променят си нагласата или решението или се случва нещо, което дава нов развой на събитията. Много харесвам теорията на  системи като аналогия в живота - една система може да се намира само в едно равновесно състояние към определен момент. После се случва нещо, външен фактор и системата излиза от това равновесие, докато изпадне в следващото. Същото е с хората и връзките или невръзките.

# 438
А някой тайничко се е надявал на нещо, докато е декларирал, че въобще не го иска?

# 439
За фалшиви декларации се носи отговорност, в случая в натура.

# 440
Да де..уж всичко ясно!  Ако се обърка нещо, то просто се е объркало и е залитнало на някъде.
Иначе е ясно и като авторката се питаш, а сега?
Или ако си от другата страна си "измиваш" ръцете- беше ясно!
Уж отношения без усложнения, но малцина са тези, които устояват. Ако е побългарената част с приятелство:)

# 441
  • София
Ако се объркат, става като с всички отношения, когато се объркат. Или се поправят, или приключват. Те на хората браковете се объркват, нас от ПсП-итата да ни се страх Laughing

# 442
ПсП не беше ли един вид феърплей:)
Хубаво на думи, но рядко на дела!

# 443
  • София
Пак е феър, доро по-феър от свалянето на звезди.

# 444
Е, от браковете на хората им остава най-хубавото - децата. Тъй че всичко е имало някакъв смисъл, дори да се е "объркало". Smile

# 445
Пак е феър, доро по-феър от свалянето на звезди.
Анди, колко мъже са ти сваляли звезди и колко такива си хванала?
Отиваш в друга крайност..

# 446
  • София
Не четете условието на задачата що е то ПсП - хората се познават предварително и са близки по някакъв начин. Не са се запознали вчера, не са в свалка. Не вниквате в условието и нататък са ви грешни разсъжденията и решението.

# 447
Абе те хората се запознават и заживяват веднага заедно, та няма да станат ПсП, без да са били приятели първо. То голямо опознаване ще да трябва, за да установиш, че не искаш да имаш нищо общо с този човек, само секс.

# 448
Андариел, ама после разправят, че уж били само ПсП, а накрая станали гаджета. Не знам, кажете как двама души, категорично заявили и обявили предварително, че искат само  секс, се влюбват. Значи не са били искрени, и това е било някакъв защитен механизъм, ако не излезе нищо, да се оправдават пред себе си - ами то аз и без това нищо повече не исках. Поне едната страна се е надявала на развитие, ама го играе хард. Обикновено жената, де, те мъжете се изказаха в темата какво са за тях тези отношения.
Разбира се, не отричам, че съществуват и жени с мъжка психика.
Признавам си честно! При мен е защитен механизъм. Не се лишавам от секс (защо да го правя?), но декларирам, че не искам обвързване, ако мъжът е бъм и с нечисти намерения да си знае от самото начало, че няма шанс.
Ако е свестен, принципите могат да бъдат променени. Само че при мен процесът на проучване е доста дълъг и както днес съм влюбена утре мога да не съм. Затова и той няма как да го изиграе. Повечето не издържат и си показват истинското лице много скоро. Иска се търпение, а до мен не е лесно. (кой е казал, че ще е? Joy )Не бягам от емоционално обвързване. Имам просто високи изисквания, които надали някой ще покрие. Затова и се пазя.

# 449
  • Агент под прикритие
Освен ако така наречените компромисни решения не са нарочно търсени. Трудно е да се обясни на някой, който не иска да го разбере, ама аз също бягам от обвързване.
Извинявай!
Често ми убягва, че дори за fucked up отношения трябват (поне) двама... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт