🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ми не ми хареса. Не знам защо, но не ми беше ОК нещо

# 121
  • Испания
От тройката на Лечев Рая е излишна.

# 122
  • София
Сантименталният момент надделя и при мен. Тиририрамка там, обаче ми се дорева. Сетих се като пяха и свириха с китарите, когато изпращаха Димо. Беше много тъжно.

И аз се сетих за това как пееха и свиреха с китарите. Беше много тежко Sad

От тройката на Лечев Рая е излишна.

От тройката на Лечев само Барис става.

# 123
  • София
Току-що чух общатата им коледна песен. Много ми хареса. Впечатли ме Петя, която има много добър глас и на пеене, различно от народна музика.

# 124
Никак не ми хареса Иван, а обожавам тази песен. Само Борис ме грабна от отбор Лечев!
От самото начало Галена подбра най-силен отбор и си и запази най-добрите. Стискам палци някой от тях да е гласът на България - най-вече Петя. Учудващо за мен Лечев ми се вижда най-слаб треньор. После е Дара, която има желание, но няма опит. Любо е най-компетентен музикално, но Галена сякаш има най-добър усет за талантите. Не са ми професионално издържани коментарите и, но са доста адекватни спрямо участниците.

# 125
Ищар даваше много адекватни съвети според мен.
И много красива жена е. Не знам има ли пластики- май не. Остарява красиво (както казват някои хора).
На Галена и липсва дар слово. Не всеки умее да се изразява добре. Но пък и се получи дотук с отбора.

# 126
Браво на Рая, особено ако сама е направила интерпретацията на песента.
Не я слушах внимателно, но версията й подозрително приличаше на това:
Скрит текст:

# 127
  • София

Гласът на България - сезон 8, епизод 12 (28.11.2021)

# 128
За Гошето и Рая съм, Борис също ми харесва.
Иван даже ми е по скоро неприятен.

# 129
  • София
Твърдо съм за Борис. Страхотно пее.

# 130
  • Испания
Според мен за който и музикален формат да става въпрос, изпълнителят трябва да има разпознаваем глас и харизма. За мен харизма в този сезон има само Борис, а гласът му е разпознаваем.
Нищо не струва да имаш само гласови данни. Затова и хората се чудят защо не харесват Михаела Маринова, при положние, че пее страхотно. Харизмата при нея е под нулата.

Когато се появи за първи път Борис на сцената, подскочих като чух името му - Борис Христов. Е, имало е защо.

Само него и Иван се върнах да ги чуя още по няколко пъти.

Не гледам Цитиридис, но попаднах на гостуването на Борис при него.

Това не може да го направи всеки музикант.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 09:58 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 131
Наистина е разпознаваем глас, а снощи пя като извънземен. До сега не ми се открояваше толкова рязко.
А името наистина носи символика и явно в случая е залог за успех.
Предвид личностите с това име - оперният певец Б. Христов , както и чудесния поет Борис Христов, чиято поезия обожавам.

# 132
Смайли, на мен ми въздействат гласовете, а Борис изобщо не ми е харизматичен. Особено като вземе да криви лице като пее. С първата песен изобщо не ме впечатли. Чак се изненадах на суперлативите. Михаела Маринова също не ми е харизматична, но много харесвам гласа ѝ и слушам с удоволствие.  То да ти кажа, малко са ми харизматични и да се чувствам привлечена визуално и да искам да ги гледам като пеят, да им се възхищавам, да ме омагьосват. Ед Шийрън също ми е голямо дърво, но с песните си много ми въздейства.  Rag'n'Bone Man също.
Един Крис Костов, като се появи в х фактор, ми въздействаше всякак. Някакво дете, но исках да го гледам и слушам постоянно.
Относително е според мен. Различни предпочитания имаме. Не всички харесваме и сме пленени от всеки добре пеещ и изглеждащ човек.

# 133
  • Испания
Разбира се. Всеки има своето възприятие. Аз пиша моето мнение.

# 134
А десетият сезон на руския * Гласът* изгуби преди дни най-важния член на журито - Александър Градский.
Независимо от смъртта му е решено предаването да бъде продължено до края.

Общи условия

Активация на акаунт