🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 399
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Мерси. Изпълнението й беше ужасно на иначе прекрасна песен.

# 211
На мен пък не ми хареса Георги. Все едно друг човек гледах. Стори ми се, че  и той не харесваше песента си.

# 212
Хареса ми Георги,не знам какво не ви допадна

# 213
  • Испания
Днес Георги не ми хареса. А Стефан защо, по дяволите, говори на английски?

Нашето мило момиче Никол /Ника Парис/ проговори италиански в италианския Х Фактор.

Този е сърбин и ще ми говори на английски. На всичко отгоре се дере и пее фалшиво.

Предпочитам Георги да продължи.

# 214
Георги е завършил музикалната академия в София.
Много харесвам Стефан и Георги. Искам и двамата да продължат, вместо Рая, примерно.

# 215
От всички мъже до този момент само Джейми ме грабна, а отпадна. Close

# 216
Хареса ми Георги,не знам какво не ви допадна
Нямаше енергия някак. Може и да ми се е сторило. Колегите му призовават да се гласува във фейсбук. Надявам се да продължи!

# 217
  • Испания
Тази вечер почти всички изпълнения са пълен провал. А глухите ментори все ги пращат на световната сцена. Да, ама не.

Дано поне сега продължи Георги.

# 218
  • София
Не знам озвучаването ли нещо не е наред, но на повечето гласовете им треперят, така ми звучат. И викат.

# 219
Добре, че са само два концертите на живо. Много са притеснени всички.

# 220
  • София
На мен пък и Стефан много ми хареса. Но Георги някак по-силно ме грабна - изпълнението му беше много по-емоционално и искам той да продължи

# 221
Георги беше много притеснен. Започна слабо, но после се отпусна. Страхотен тембър има и толкова емоция влага. Любимец ми е! Искам той да продължи. Харесах и Стефан, въпреки че яко викане удари на моменти.

# 222
Лекар е бащата на Рая, тя го каза, само че не запомних какъв. Галена към нея: "Ти си идентична!"  Laughing Laughing Laughing Може би имаше предвид автентична. Сериозно я побутват, особено тази вечер...

Не ми харесва подбора на песни днес. Съжалявам за Джейми.

# 223
Пареза ли е това при Христина? Мислех, че е онзи синдром, при който нараства челюстта забравих му името...както й да, де. Явно се притеснявам и не иска да афишира и да я съжаляват за това...Не беше по- добрата Рая, много ми е антипатична с тез обръснати вежди и изкуствени  пози.

Да.
Скрит текст:
„Хриси е със заболяване на ухото от ранна възраст, което нямаше никакви симптоми. Впоследствие се стигна до пареза на лицевия нерв, която й пречи да се усмихва. След операция и рехабилитация в България всички казаха, че няма какво повече да се направи. Само от болницата в Хюстън, САЩ, отговориха, че може да се направи още една операция, но рискът е голям и засега не сме решили какво да правим” – споделя Катя Йосифова, майката на Хриси.

# 224
  • Испания
Слава Богу, въпреки слабото изпълнение днес.

Галена се преоблече. Имам подобни на нейните ръкавици. Няма и да ги погледна вече, камо ли да ги сложа.

От тримата, продължаващи засега, само Рая е излишна.

Имам желание да пооскубя главата на Дара.

Общи условия

Активация на акаунт