🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 385
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Испания
Гледам Нели Петкова при Рачков. Пее народна песен. Мога да я слушам с часове и е балсам за душата ми.

Петя има не глас, а гласище, но има нещо пренавито, изкуствено, показно и неискрено в нея. Щях да пиша за носията и др. подробности от визитката ѝ, но вече е писано по този въпрос.

# 301
  • София
Изборът на песен на Даниел беше много точен, като текст си пасва с това, което усеща в предаването, според мен. Особено финалните думи -
What the hell am I doin' here?
I don't belong here
Може да се прави на палячо, но всъщност е голям. Не му и пука как ще го приемат. Той си каза и във визитката - иска просто да привлече вниманието върху другите неща, които прави.

# 302
Със сигурност е успял Даниел да си изпълни целта. Ще си пусна музиката на групата му. Не ги гледах в Голямото Рок междучасие, така че ги чувам за първи път.

Стискам палци на Лидия за финала. Има потенциал да стане поп звезда. Има много нежен и чист глас, като звънче е. Липсват ми такива гласове в българския поп сред младите певици.
И другите участници ми харесват. Май само за Рая няма да съм особено въодушевена, ако спечели, скучновата ми идва.

# 303
Ха, Elwing, абсолютно същото си помислих, но за:

I wish I was special
You're so fuckin' special
But I'm a creep

# 304
Цитат
Не ги гледах в Голямото Рок междучасие, така че ги чувам за първи път.
Още тогава ми хареса,но не си спомням изпълниха ли собствени парчета.Чуждото го забиха страхотно.Имаше и двама много красиви близнаци и още едно момче от Русе.Те си падаха по Rammstein и също бяха страхотни.Нямам идея какво ли е станало с тях?
Даниел още тогава се показа чешит,но не се лигавеше чак толкова.

# 305
  • София

Гласът на България - сезон 8
           Eпизод 13 (05.12.2021)

# 306
  • София
Ужасно разочароваща вечер. Чак не ми се пише...Недобре подбрани песни, фалшиво пеене, кофти озвучаване, неадекватни ментори (Галена толкова тъпотия изсипа... И   това с преобличането й на рекламите ...).
За мен, безапелационен Борис и великолепен Даниел.                     
Това с избора на Иван пред  Джейми, още го асимилирам.
А за Петя...нещо се почувствах, че ме правят на балък, иначе гласище.
Дано гледаме един наистина хубав финал с добро пеене!

# 307
За разлика от повечето мнения, но Борис не ме впечатлява. Да, има глас, но ми е някак еднакъв в изпълненията си. Не усещам емоцията от песента.
Мисля, че Георги върви доста добре, въпреки, че днес не беше с най- подходщата песен.
Петя, красива, усмихната, невероятен глас и музикалност, но не беше ли добре да чуем нещо различно? Може би на финала
Не знам кой избира песните, които пяха.

# 308
Най- много харесвам Борис и искам той да спечели. Петя пее прекрасно, но не става само с народна музика, а Лидия не ми е симпатична.

# 309
Не че я защитавам, но и останалите не излизат от зоната си на комфорт. Пеят каквото им харесва и им се отдава. Пропуска тук е на продуцентите, че няма предизвикателства в различни стилове, примерно.

# 310
Недопустимо е да искаш да станеш Гласът на България и да не ти се разбира какво пееш и то на български.

# 311
С родопския диалект и аз нищо не разбрах, но то трябва да си чел текста, че да разбереш. И на изпълнителката, която я пее, нищо не ѝ разбирам.

# 312
  • София
Петя е моят фаворит.
Всеки от финалистите има мечти, Борис и Георги заслужават да спечелят - ако не участваше Петя. Simple Smile Тя има великолепен глас. С песента, която представи вчера, показа, че може да пее и в други стилове, не само добруджански песни. Но никой от останалите участници няма да може да изпее народна песен по автентичен начин. Simple Smile
Всички други имаха моменти, в които пееха фалшиво. При Петя аз не усетих.
Всички пяха песни, с които бяха в зоната си на комфорт, затова не бих упрекнала и нея, че не е излязла от своята.

# 313
Победителят ще излезе измежду Петя, Лидия и Борис. Гледам в канала на Гласът в YouTube най-гледаните клипове са техните изпълнения. Даже Лидия води. От тримата на мен Лидия ми е някак изкуствена и превзета, но тя е и малка още. Има приказен глас иначе. Борис е страхотен, но и той пее в своя рокаджийски стил. Петя просто докосва душата. Малко високопарни бяха думите на Галена за обединителката на българите, но Гласът на България в буквалния смисъл е тя.
На мен ми харесва поведението на Галена. Няма професионално издържани коментари, но емоциите и са истински и знае какво да каже на участниците и на кого да заложи. Вчера стратегията и беше най-добра. Дара за мен е доста объркана. Лечев си кара по обичайната схема, а Любо за жалост не успя да намери правилния човек.

# 314
  • София
Ако махнат четиримата от журито, най-добре ще направят.

Общи условия

Активация на акаунт