🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Супер неадекватна визитка на Даниел. И самото му изпълнение беше слабо. Мисля, че дори Дара не искаше той да продължи. Петя винаги разчувства. Заслужено стигна финала!
Борис и Екатерина бяха страхотни. Борис е най-добрият мъжки глас и може би Гласът на България. Но тъй като ми писна от Лечев, ще стискам повече палци на Петя - другият ми фаворит.
Рая и Иван не заслужават да са на финал по мое мнение. Исках Екатерина Сава и Джейми да са там.
Жал ми стана за Любо, че остана без участник.

# 286
  • Варна
Е сега, форматът е разноцветен, не може да се чука все по патриотичната струна и само народно.... Много се надявам да спечели Борис или Иван, ама по мои спомени Гласът не е печелен от жена, поне не скоро и като нищо могат да я пробутат тази народната...

# 287
  • София
Познавам семейството на Петя,работила съм с майка и и знам колко много са направили родителите и за да бъде това,което е.Учуди ме,че не каза и дума за тях във визитката си.

И на мен нещо не ми допадна визитката на Петя. Родена във Варна, пък се залюбила с някакъв младеж, та отишла на село да гледа кокошки.... Младо, красиво, талантливо момиче - нещо хич не ми се връзва. Може и родителите й да не са особено очаровани от избора й. И тази демонстрация как е облечена с носия и поднася питка на бъдещата свекърва - извинявам се, ама ми дойде малко в повече. Тя върви усмихната и носи питка, свекървата гледа тъпо, с някаква отегчена физиономия. Яко продуктово позициониране
А и песента, която беше избрала ми беше една такава - никаква. Добре, че насъбра популярност с изпълненията си до сега, та обра гласовете. Че иначе, ако трябваше да се гласува само на базата на тази песен, май нямаше да отиде на финалите.

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 22:59 от Lady Cassiopeia Duval

# 288
99,99% от текста на песента не го разбрах. Единствено запомних, че някой си търси либе, може би?

# 289
Аз не познах Алекс Петканова.
Новият ѝ нос ми прилича на онези медни протези, които средновековни майстори изработвали за рицари с откъснати в битките носове.
Еднакви за всички.

# 290
99,99% от текста на песента не го разбрах. Единствено запомних, че някой си търси либе, може би?
И аз, макар че се напънах доста да разбера смисъла на текста. Авторските аранжименти  с етно стилистика,   Не са народни песни, а текстовете им не звучат автентично. Петя ми напомня като стил на пеене/ не глас/ на Нина Николина. Ще ми се да чуя прекрасния й глас и в друг стил.

# 291
  • София
Петя, ако не се развихри в някакъв друг стил на следващите изяви, като нищо да изпусне финала, който за сега й е вързан в кърпа именно заради прекрасния глас. И ще ме е яд, ако не стане гласа на България, защото наистина е прекрасна и има уникален глас. Ама не може да се бори, стоейки само в народния стил.

# 292
Може, може. Всеки си пее в стила, в който е най-добър. Засега промяна не видях. Всеки в зоната си на комфорт. Нищо не се е променило. Поп, рок, народно, някоя балада и това е. А, да, и Рая си влачи Smiley

Между другото, Даниел, макар и лигльо, пя супер.

# 293
Попаднах на ''Гласът на Германия''.Върви в момента по SAT-1.Не разбирам езика,нямам впечатления от участниците,но пеят много добре.

# 294
Късно е вече за експерименти. Ще заложи на сигурното. Чудно ми е с кой ще бъде в дует? С някоя народна певица, предполагам.
Тя и Борис ще се борят за наградата, то е ясно.

# 295
Е сега, форматът е разноцветен, не може да се чука все по патриотичната струна и само народно.... Много се надявам да спечели Борис или Иван, ама по мои спомени Гласът не е печелен от жена, поне не скоро и като нищо могат да я пробутат тази народната...
Печелили са три жени и четирима мъже.
Аз се надявам Лидия да спечели.

# 296
Въпреки,че не ми допада мисля,че Лидия ще спечели.

# 297
  • Испания
Всички победители са в първия пост на темата.

# 298
Петя
Борис
Лидия
Георги
Иван
Рая
Така ги виждам аз финално. Даже ми се иска Георги да е пред Лидия (даже и втори да е, още по-добре), ама едва ли.

# 299
Чудно ми е с кой ще бъде в дует? С някоя народна певица, предполагам.
С Азис например. Grinning Тъкмо да направят реклама на дуета му с Галена.
Петя стигна дотук именно с фолклорни песни, ще бъде странен ход да смени жанра точно на финала.
Харесвам Лидия, но днес ме подразни с лигавото си държание. Много съжалявам за Джейми, беше страхотен. Тази вечер Борис ми хареса най-много.

Общи условия

Активация на акаунт