🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 401
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Е Петя е добра, но ако иска да върви напред не може само народно....

# 271
  • София
Е, явно ще е дотук Даниел. Въпреки че предпочитам него, пред все народните. Друго няма ли да пее?!

# 272
Какво пее Петя? Нещо народно в модерен стил ли?
Ни риба, ни рак ми е.

# 273
Даниел ми е Рая или Рая ми е Даниел- няма разлика - еднаква амбиция за екстраординерност, самобитност и еднакво бързо омръзват.
Петя не излиза от зоната си на комфорт- да й дават специална награда за космически глас, наистина, а останалите да продължат за други призове.

# 274
Е, явно ще е дотук Даниел. Въпреки че предпочитам него, пред все народните. Друго няма ли да пее?!

Признавам, че ми хареса изпълнвнието му, въпреки че не съм му фен. За Петя се питам абсолютно същото🤷🏻♀

# 275
  • Испания

Даниел пя доста добре (поведението му е ужасно, но човекът си пее).

Той е като Светозар Христов, който е много талантлив, но държанието му е под нулата.

Сега да погледаме новия нос на Александра Петканова. На нищо се е направила.

# 276
За мен не е проблем, че Петя пее народни песни до този момент. На финала мисля, че ще се наложи да пее и в друг стил. Стискам й палци, искам тя да спечели формата.

# 277
Познавам семейството на Петя,работила съм с майка и и знам колко много са направили родителите и за да бъде това,което е.Учуди ме,че не каза и дума за тях във визитката си.

# 278
Айде Алекс и тя с оригиналните си въпроси, изобщо не става за водещ, нека ае придържа към моделството, ама нали трябва да се бутаме навсякъде с връзки

# 279
  • Испания
Стискам палци на Борис. За мен той е Гласът.

Ах, каква изненада, че продължава Петя.

# 280
Оф,познах.Зрителите са избрали Петя.Хм?

# 281
Галена говори сякаш това е финала. Направо си я обяви за Гласът!

# 282
Аз съм на кантар за критиката спрямо еднотипните изпълнения. Съгласна съм, че повече правят впечатление изпълнители, които могат успешно да пеят различни неща, но в крайна сметка много от най-добрите изпълнители на нашето време могат да минат под графа еднотипни. Тя и Адел е еднотипна, смисъл на това, че залага на балади, но продава масово албуми и никой не очаква да пее денс парчета. Лана Дел Рей също ми идва в главата с нейните типични меланхолични песни. Тази младата Били Айлиш също. До голяма степен еднотипни, но екстремно популярни изпълнители.

# 283
  • Испания
Галена говори сякаш това е финала. Направо си я обяви за Гласът!

Тя, както винаги, не знае къде се намира.

# 284
Не мисля,че Петя ще е неразпознаваема.Петканова не можах да я позная.Преди беше по-готина.

Общи условия

Активация на акаунт