🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Голямо разочарование от Борис. Хем повтори любимата си песен, хем изпълнението бледнееше на фона на кастингите. Никой не успява да ме докосне тази вечер. Само Петя донякъде, защото винаги се възхищавам как в народното пеене няма нужда от съпровод - един чист глас, който се извисява и те окрилява. Докато попа и рока разчитат страшно много на аранжимент.
Ето това вече е изказване в десятката!!!Много точно.

# 496
  • София
Аз харесвам най-много Георги и Петя. Фаворит ми е Георги.

# 497
Ами тя си каза момичето иска да популяризира народната музика. Съзнателно не пее друго, а сигурно може.
А пък  бг формат само с чужди песни въртяни години вече...

# 498
Супееер!
Нямам претенции кой ще спечели, но мисля, че ще е Петя 🙂

# 499
Ами 100% Петя ще спечели.Frowning1 Затова никой няма настроение от др.участници.

# 500
Милата, как се извинява на Дара, че не е продължила…Чак ми стана тъжно.

# 501
Абе и аз харесвам Петя и искам тя да спечели, ама като се сетя как ще вземе едни 50 000 лв и ще ги занесе на село при мамини и синчето им, чак яд ме хваща. Ама това е друга тема.

Айде Борис - трети. Не го очаквах. Мислех, че ще е Георги, въпреки, че го харесвам много повече от Борис.

# 502
Ох, как са дегизирали Петя..Каквато е дребничка направо е като духчето Каспър.

# 503
  • Испания
Всичко се знае предварително. И Борис пя без кеф, и Лечев си ровеше в тефтерчето.

Щом е платил мъжът на Галена... Голям театър!

# 504
А сега специялно за вас ще пеееее Галеееена!

# 505
Ами 100% Петя ще спечели.Frowning1 Затова никой няма настроение от др.участници.

Те си го очакват даже, когато водещият съобщава класирането…

# 506
  • София
Галена колко злорадства. За Георги съм, но ако Петя е връзкарка?????

# 507
Логична финална двойка според мен. Сякаш клоня малко повече към Петя, просто защото Георги, ако се гледаше обективно трябваше да отпадне след много слабото си изпълнение на фазата със столовете, но тогава Галена го пусна на минали заслуги.

Като недостатък на Петя, може да бъде изтъкнато пеенето само на народно, но и в тази връзка Георги не е пял чак толкова разнообразна музика, така че не мисля, че това е такъв минус за нея.

# 508
Ох, как са дегизирали Петя..Каквато е дребничка направо е като духчето Каспър.

Особено застанала Георги 😃

# 509
Галена колко злорадства. За Георги съм, но ако Петя е връзкарка?????

Май вече е доста очевидно, също така винаги Петя пее последна, “най-доброто за финал”. Абсолютно всеки път

Общи условия

Активация на акаунт