🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 950
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Щом "отпаднаха" Борис, за Георги съм, но ще спечели Петя.

# 511
  • София
Петя може да пее само едно и също. И да пее друго, ние не я чухме. Георги на моменти ресторантски пее, но ми е по-приятен от нея.

# 512
Галена колко злорадства. За Георги съм, но ако Петя е връзкарка?????

Май вече е доста очевидно, също така винаги Петя пее последна, “най-доброто за финал”. Абсолютно всеки път

След нея, трудно някой да изпъкне. Ако я сложат първа, ще прецакат всеки, който се падне веднага след нея. Затова е все последна

# 513
Страхотен, страхотен Борис и мноооого любима песен ❤ Но ниските тонове му бяха трудни. И все пак - жесток!
Страхотен наистина - фаворит ми е и дано спечели. Георги също харесвам.

Защо трябваше да повтаря същата песен от прослушванията?Да,  добре я пее,  ама вече сме я слушали,  нека да чуем нещо ново.

# 514
Ами с такава песен не се печели финал. Колкото и да харесвам Георги, с това не може да ме накара да гласувам за него.

# 515
Всички се дразним когато е "нагласено" или е с "връзки" и наградят участник, който няма заслугите.. Но в този случай нагласено или - не, Петя напълно заслужава да спечели. Има изключителен глас, харизма и красота.

# 516
Ох майкоооо, това беше най-ужасното изпълнение на Георги до сега. Много фалшиво пя - защо така? Ех, ама много ме е яд

# 517
Ами с такава песен не се печели финал. Колкото и да харесвам Георги, с това не може да ме накара да гласувам за него.

Според мен се справи страхотно, изпя песента страшно емоционално и вдъхновително.

# 518
Не следя предаването, но съм гледала някои изпълнения. Борис пее страхотно и смятах, че ще бъде в най-лошия случай втори. Петя има много хубави глас и визия, но не видях нещо уау в нея, не ми се струва интересна. Но постоянно чувам и чета в нета за нея, така че очаквам тя да спечели.
Не съм забелязала в крайна сметка да става нещо от победителите в този формат. Песни, кариера, нещо?

# 519
точно в Петя не виждам никаква харизма, по никакъв начин не ме докосва. то е ясно, че тя ще спечели.
като цяло много слаба вечер.

# 520
  • Испания
Жоро, ти вече си победител, но ние сме решили кой ще спечели.

# 521
  • София
Още като показваха на петя ретроспекция на участията й, все еднакво ми звучеше, сякаш пее една и съща песен. Сега пак - едно и също. Впечатли ме първия път, а сега вече ми е все тая.
Мъжете са ми фаворити.

# 522
Георги е точно ресторантски изпълнител. Симпатяга, който, ако ти пее докато хапваш, ще си кажеш "ей, тоя пич има супер глас", ама няма да си помислиш, че трябва да му излъчват песните по радио и телевизия.

Въпреки че то на кой победител в този формат са му давали песните по телевизията 😁 това е съвсем друга тема.

# 523
  • София
На мен ми хареса Георги, даже пуснах смс, защото предпочитам да спечели той.
 Иначе мислех, че ще Борис ще е на финал с Петя. И на мен им направи впечатление, че той пя някак плахо и без желание. Жалко.

# 524
ау така се случило,че просто е на финал.Да,бе!Нарочно си я избутаха до финал,или има много познати,които плющят смс(и) в момента.

Общи условия

Активация на акаунт