🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Според мен Борис сам се прецака с избора на песен тази вечер.
Георги претърпя най-голямо развитие в хода на предаването - отпусна се, разпя се, успя да завладее сцената - голям, топъл глас. Той е повече моят победител днес!
Петя ме разочарова с избора си на песни - последните две толкова ми се сляха, че нищо не запомних от тях. Очаквам тя да спечели. И честно казано не мисля, че е нагласено. Просто Галена умее да въздейства емоционално на публиката - историята на момчето таксиметров-шофьор с големия талант, което преоткрива себе си и на момичето с големия глас, което носи българското в най-чистия смисъл.
В социалните мрежи Петя е фаворит.

# 541
Петя можеше да изпее и българска поп песен- нещо като “Повей, повей” , “Устрем” и други подобни и пак щеше да е патриот , и пак щеше да популяризира българското. Но, щеше да ни отвее с глас, талант, харизма и най- важното- да покаже гъвкавост и адаптивност.
Ако се притеснява от Английския си или просто не се чувства сигурна в друг стил, начинът беше Бг- песен от златния фонд.

# 542
  • Испания
Ах, каква изненада!

Пак не можа да пролее сълза. Тюх, как ме е яд!

Не понасям лицемери.

# 543
Направо никой не очакваше и не се пишеше за това от бая време.

# 544
А кой е човека, който ѝ връчи наградата?

# 545
Голям кеф! ГЛАСЪТ спечели напълно заслужено!

# 546
Дали ще пее само народно или нещо друго, в този сезон няма участник с по-хубав глас и с по-голям диапазон от нейния и това е неоспорим факт!

Честито на Петя - напълно заслужена победа!

# 547
За мен победител в този сезон е Иван Тишев 😁 бях голям скептик, когато той бе обявен за нов водещ, защото по някаква причина го считах за лигльо, но всъщност се оказа много приятен и ненатрапващо се лице на предаването. Дано го оставят и за другия сезон.

# 548
Миналогодишният победител

# 549
  • Испания

Георги Шопов - миналогодишният победител.

# 550
Магически глас, браво!

# 551
Миналогодишният победител
Уау! Много съм назад с материала, даже не го помня…

# 552
  • София
Жалко, защото Петя ще я виждаме и занапред и да не беше спечелила, щеше да изскача оттук-оттам, а Жоро едва ли ще се пребори да се занимава само с музика. Пожелавам му успех в живота и дано има изяви. Заслужава го.

Много беше грозно това с "победи българското", а Георги какъв е, да не би да не е българин и да не пя на български език.

# 553
Радвам се,че все пак показаха родителите и и Еми ( сестра и). А що ги нямаше годеника и свекитата?

# 554
Петя доста преигра накрая. Много превзета и изкуствена дойде реакцията и.
Пожелавам и да не стане поредния забравен победител, а да направи своя песен, която да се превърне в легенда на българския фолклор.

Общи условия

Активация на акаунт