🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 27 292
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Георги е гласът за мен, дано да победи!

# 451
Обединителка на нацията, това ми е любимо. Joy

Радвам се, че в началото на последните 2 епизода участниците пяха обща песен, за да може да чуем и нещо различно от народно. Все пак…😃

# 452
  • Испания
Добре започна, лошо свърши.

# 453
О, и Кентъкито е спонсор, сега виждам. Сигурно преди финала ще се пръскат с парфюми от Ейвън…

# 454
Ох, тая пък Галена няма ли да престане да се фокусира върху килограмите му. Всички виждаме, че е с много наднормено тегло, но след първото изпълнение говореше как свалил 25 килограма, сега пък споменава физическата му форма. Или това ще се споменава, или че е таксиджия. Чак ме хваща срам за човека.

# 455
  • София
И четиримата финалисти заслужават да бъдат победители. Петя има феноменален глас, но това не прави гласовете на Георги, Борис и Лидия по-лоши. Просто са много различни. Всеки от тях има прекрасен глас, така че не знам защо така ги противопоставяте. Всичко тук зависи от смс-ите на хората - кой изпълнител колко силно е успял да ги докосне

# 456
Голям глас е Георги! Думите на Галена прозвучаха - "Съжалявам, ама не си ми фаворит ти, но продължавай да пееш за хората"
Какъв тоалет са избрали за Петя, все едно ще се замонашва. Обожавам гласът и, но и мен ми доскуча народното, а на общите песни с участниците си личи, че всеки друг стил я затруднява.

# 457
  • Sofia
По време на двубоите пяха по-добре всички, според мен. И до ден днешен си пускам двубоите на Георги и Борис, Лидия, Петя. Даже и самите песни бяха по-въздействащи.

# 458
Георги е моят човек, много хубав глас има, много ми въздейства. Изглежда и добър човек.
Мм каза за Петя, че всяка подуенска баба ще изкара същото. 😏

# 459
Лидия трябваше да е от първите двама отпаднали. Прекалено я лансират.

# 460
  • Варна
Какъв тоалет са избрали за Петя, все едно ще се замонашва. Обожавам гласът и, но и мен ми доскуча народното, а на общите песни с участниците си личи, че всеки друг стил я затруднява.
Сигурно за омекотяване на тоалета на Дара, която е със прозрачна пола и добре очертани и виждащи се тъмни прашки. Мерна ми се за секунда, но ми прикова погледа. Simple Smile

# 461
  • Испания
Георги е моят човек, много хубав глас има, много ми въздейства. Изглежда и добър човек.
Мм каза за Петя, че всяка подуенска баба ще изкара същото. 😏

Но Петя не е от Подуене, сигурно затова толкова я харесват.

# 462
  • Наоколо
Георги е гласът за мен, дано да победи!

Здравейте, сладури! Присъединявам се и аз. Аз също симпатизирам на Георги. Прилича ми на Рики Мартин, но с няколко килограма отгоре. 🙃

# 463
  • София
Изпълнението на Георги много ми хареса, но песента, като песен - не.

И мен ме дразни това акцентиране върху професията на Георги. Та таксиметровите шофьори изкарват повече от доста други професии, така че това тюхкане, все едно умира от глад и едвам свързва двата края е отвратително и много грозно.

п.п. А полата на Дара направо кърти - целият й з@дник се видя.

# 464
  • Испания
Съжалявам, но трябва да напомня.

Общи условия

Активация на акаунт