💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 407
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 040
Скрит текст:
Имаше питане за Сървайвър
Ще се излъчва по БТВ, предполагам след края на зимната олимпиада в Пекин, но само гадая.
Но обикновено пролетния ТВ полусезон започва в края на февруари.
Все още няма дати, няма нищо всъщност като инфо. Би трябвало след Нова година да започнат да подгряват аудиторията.
Морковел,
за Фермата най-добре питай в самата тема за Фермата, ама ще ти отговоря все пак в спойлер.
Скрит текст:
във Войо има пълните сезони 5 и 6 ама се заплаща
А сезони 1, 2, 3, 4 ги има тук: https://fermata.btv.bg/videos/
оттук започва сезон 1, https://fermata.btv.bg/videos/?page=887
обаче всички епизоди са разбити на отделни видеа и просто цъкаш и гледаш.
Едно видео е от 3 минути та до 25 минути. И така за един обикновен епизод имаш около 10 видеа (примерно). Но всичко има, от-до.
За да прескачаш из сезоните и епизодите променяш последните цифрички на адреса.
Виж как линка завършва на 887, но може да цъкнеш 687 в края на изписания адрес и да видиш къде ще те отведе и така. Лесно е.
Благодаря! Реших да питам тук да не получавам и от онази тема известия.А знам,че има потребители гледащи и двете предавания.
Стар сезон искам този с Красимира дето се е гаджосала с Димитър(дано не им бъркам имената)  и Сами май е бил в онзи сезон.
Тези дни попаднах на нейни сторита от предаването и ми стана интересно.

# 2 041
  • София

.........  

Игри на волята: България (03.12.2021) - част 1 и 2
Сезон 3 Епизод 67

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 2 042
  • В светлината на слънцето
Малко ме е яд, че точно Андрей победи. Ама фаворитите ми (ги) отпаднаха още преди това, та ми беше все тая. Иначе хубава битка. И Паулина се представи достойно като за неспортист. Стана ми забавно как Симеон му пожела да вложи парите за дъщеричката си, пропускайки факта, че една истинска рускиня никога не би позволила те да отидат за някой друг, освен за нея самата.

# 2 043
  • Испания

Царят на пъзелите май пак е вързал кънките.

# 2 044
Не е вярно, че е първа жена "на финал". Ваня също бе в топ три. Просто моделът е друг тая година.
Слаби водещи, изключително дразнещи, особено Ралица. Сценарии, слушалки, каквото и да е, тя дразни.
Тъпотии колкото щеш. Като почнем - знойното слънце на август печеше право в очите на участниците, а мазните водещи хем с гръб към слънцето, хем с цайси. 🤪 Игри на свитите зеници. После - пародийното, обидно за зрителя наместване на везните в полза на този или онзи. Не упреквам участниците. Почти всички бяха употребени малко или много. Някой по-рано писа за ролята на психолозите - категорично се търси провокация, драма, плажен биг брадър верно. Но тоя сезон бе по-различен
 Миналата година имаше твърде много кадри от спалните, от караниците между отделни индивиди, от ревящата Йоанна. 😭😂 Сега имахме повечко от "всички срещу един". Дори номинациите бяха леко скучни (преди финала), защото един като зададеше тон, всички почваха да припяват. Коалициите бяха по-обемисти и по-дълготрайни.
Но финалът тази година бе по-интересен и като цяло по-хубаво се получи. Миналата година когато Ваня отпадна, двамата мъжове се запрегръщаха, а тя гледаше тъпо отдолу. 😃 После между двамата в битката нямаше грам съспенс.
Сега дори показаха кадри между тримата след финала. Беше готино и сякаш възтържествуваха уважението, радостта от това, че си извървял пътя дотук. А миналата година слушахме реч, от която и на Милен сигурно му е било неудобно, защото той никога не е претендирал да е фронтлайн лекар. Не е и нужно. Много патос и евтин пиар на гърба на пандемията.
После си спомням, че твърде бързо пуснаха финалните надписи и беше егати тъпият финал като цяло (за 2020 говоря).
Тази година на прима виста изобщо не харесах участниците. Когато почнах да гледам, Приключенците се караха в резиденцията и се чудех как може толкова несплотени хора да са стигнали до тази територия. Неделчо и той ме дразнеше. Соня съвсем. Мани ме разсмиваше. Някой пита защо не била на сбирката в Туджаров - тя си се движи с утайките на Бургас, не я мислете. 😂 Вальо 100% е в Лондон, иначе не би оставил Ели, той е приятел с доста хора.
Борис, за чиято майка (на 99% съм убедена) писах и бях супер възмутена, че виждам нейното гардже по ТВ, един път не ми направи лошо впечатление. Симпатизирам му заради кросфита, защото и аз съм тренирала това. Дори когато го прихвана агресията или пък бяха уга буга в синия отбор, не ми пукаше. Абе уга буга придаде чар на сезона Simple Smile)
Жалко, че Красима и Елизабет няма да заровят томахавката така, както я заровиха Симеон и Андрей.
Абе.. с променящи се мимоходом правила няма как да е добре, това е истината. Поне ги нямаше сестрите от миналия сезон. 😂😂

А относно Паулина и представянето на неспортистите - да, това е демонстрация на воля и хъс, но според мен в такава степен е по-скоро сеир. Колкото и да не харесвах Елизабет от един момент нататък, не мога да отрека, че похватът ѝ да дърпа лодката с тежестта си от вис беше едно от най-красивите изпълнения. Ако съберат една тумба хора, които наистина не са спортисти, и ги подлагат на изпитания, това би имало много положителни отзиви и би било много мотивиращо. А тука озориха истински кросфитър с вериги, защото Поли си купи предимство. Отвсякъде си лъхаше на нагласеност.

# 2 045
Аз мислех, че Симеон и новата му мадама заминаваха днес към дома на Туджаров.
Наистина хубав завършек, но на един много пошъл сезон. Не бих си причинила да гледам следващи сезони - не и с тези продуценти. Още няма да ви казвам чао (ама много съм досадна 😈), защото ще следя темите.
Сезонът свърши, а Бенгън все още го няма. Къде се изгуби това момче, добре ли е?

# 2 046
Андрей си заслужи победата, макар да бях за Поли, а преди това и за Тими. Разочарован съм най-много от това, че спойлерите се оказаха верни. Стисках палци на полуфинала Стратимир да стане 3ти и да направи финала малко по-непредвидим, но уви. Много е жалко това, че толкова много хора знаеха предварително кой печели. Преди около месец в социалните мрежи (инста или тик-ток не помня) имаше някакъв клип с някво момиче, което беше готово да се обзалага на пари с всеки за това, че финалната тройка е Андрей, Симеон и Паулина в този ред. Просто трагедия.
Затова съм повече фен на финали, които се провеждат на живо. Или поне на такива, на които има финално гласуване макар и със (манипулирани) СМС-и както в сезон 1. Фермата тази година е далеч по-интересна, и на социално ниво и на състезателно.

# 2 047
  • USA
Апропо лайфа на Туджаров.
Неделчо си говореше с Морунката и каза,че вече е бил в апартамента.Бил с 2 спални. (явно и той се мести в София,затова често е бил там).
А Морунката спомена,че тази седмица му се падало той да гледа детето.
Моника(дъщеря му) и Алиса си играеха на кукли.Много сладки хлапета.
Стоян пристигна с компания (Елия и още една жена),но Стоян се качи по стълбите.Не ползвал асансьори.
Беше много шумно,всеки кряка от някъде и трудно се разбра нещо.

Много съм доволна,че Андрей спечели.Още след визитките,аз си казах,че това е моят фаворит и каквото и да се случи,винаги ще го подкрепя.
Днешния епизод беше скучен за мен,Андрей просто ги смаза всички с голямо превъзходство при това на всякакъв тип елементи.Както си мислих,на индивидуални игри,той мачка наред,докато в отборните такива е трудно да изпъкне човек,при това сред други също силни в дадена степен играчи.

Приключвам с темата и предаването.Нито едното,нито другото ще ми липсват.
Чакам Сървайвър,още повече че с участниците пътувахме в един полет и долу горе имам идея кои са участниците.

# 2 048
Аз съм много благодарна за темата. От целия сезон най-много ме издразни частта с Мани, на която продуцентите посветиха половин свзон. За сметка на нея много по-добри и стойностни участници не бяха показвани. Заради нея не гледах няколко елиминасионни битки, за да не се дразня и се информирах за случващото се от форума.
Иначе най-много ми хареса финала - беше честен феърплей и моят любимец Андрей победи напълно заслужено.

# 2 049
Ванко фитнес треньора от инстаграм и Мила на Сами бяха ли с групата.Изчезнаха за цялото лято от инстаграм, после заедно започнаха да качват имат и почти идентични снимки.Той се появи супер отслабнал и брадясял,а тя не беше.Та ми интересно дали са взели участие в Сървайвър,защото се снимаше тогава.

# 2 050
Има ли някой изненадан? Яд ме е, че изобщо ги гледах днес. Особено за великата горда жена финалист. Тъпо изфабрикувано.
Какви изненади с тея спойлери? Аз научих седмица и нещо по-рано, а вие в темата сигурно още по-рано. Продукция трябва да работи по-усилено да няма порти който да издават всичко

# 2 051
  • Sofia
най якото предаване заедно с шоуто на рачков. много яки игри и участници
Андрей беше най честния и бързия. заслужаваше да спечели

# 2 052
  • София
Ето ме. Trollface Проспах финала, съвсем не нарочно. Не бях спала около 20 часа, но все пак се опитах да гледам на живо, настроих си аларма, включих телевизора по-рано, дори майка ми ме събуди по телефона и отново... заспах. Weary По едно време се събудих и в просъница видях как Стратимир държи лъжици, след това нямам никакъв спомен. В 3:20 ч., свежа като утринна роса Nature Droplet, станах и го изгледах във vbox7.

Няма да започна по ред, а с това, което ме подразни, единственото нещо, всъщност: Ваня и Паулина са жените, изкачили се на почетната трета позиция в "Игри на волята", но едната позиция е по-почетна от другата явно. Въпреки че Паулина каза и показа, че се търкаля по трасето, беше най-слаба на физичекста част при наличието на едно изключително кратко трасе като това на играта за полуфинал. И Стратимир и Неделчо минаха с лекота трасето, защото в тази игра факторът 'умора' не съществуваше, всеки от участниците си почиваше поне 10 минути в статична позиция, докато се опитваха да вкарат топчетата. Единствените жени този сезон, които биха минали по-трудно това кратко трасе, са Мани, Станислава и Семира, за Кремена имам съмнения. Трасе, състоящо се от лабиринт с гуми, ров с въже, стена с въже и пет хоризонтално поставени варела. Всеки един от мъжете се разхождаше. Оценявам, че имаше игра за сръчност, не съм тъжна, че това отстрани Стратимир и Неделчо. Знаейки спойлърите, единственото неизвестно за мен на този финал, беше дали Неделчо ще вкара поне едно топче. Вкара две. Bowtie Ако на Ваня ѝ бяха дали елемент, изискващ сръчност в последната игра, щеше да е на второ място, а не на трето. Мислех, че са решили да върнат финала с трима участници, заради непредвидено скучната битка между последните двама миналата година, но се оказва, че целта е била единствено създаването на зрителната измама, че Паулина е първата жена финалист, като Продукцията просто определи къде свършва полуфинала и започва финала. Числата, които, както каза веднъж Jay Z, за разлика от мъжете и жените, не лъжат, включват две трети места. Край на гневното ми излияние.

По ред на показаните сегменти: започнахме с режисиран скандал (определен във vbox7 и като "лют"), наистина не знам защо? Тупарев, няма нужда да включваш твоя signature move, ние знаем, че продуцираш ИВ. След това ще дам половин точка на Андрей затова, че подкрепя Неделчо да продължава да се опитва да си вкара топчетата, въпреки че беше псоледен и Паулина беше на път да вкара четвърто, а после го спомена и след победата си на финала. Андрей безапелационно водеше и в двете игри, но за разлика от втората, първата игра не беше тенденциозно направена, за да е в негова полза, що-годе нормална игра за всички. Игра, която показа точно кой колко може по трасето. В случая не беше важно кой е на второ и трето място, защото все се класира.

Цялостна равносметка за това, кого подкрепях през сезона Bowtie
Скрит текст:
Тук е момента да определя Неделчо за мой фаворит този сезон, не бях сигурна дали е точно такъв или просто е единственият, на когото симпатизирам заради това кои са останалите 22 участника (изключвам Александър и Елена, те бяха другите двама участници, които харесвах от началото до края на престоя им, жалко, че беше толкова кратък). Но със сигурност е. Думите му накрая, когато каза на Ралица, почти неочаквано за нея, че не е особено доволен от себе си, ми напомниха малко за Неделчо от визитката, тогава ми звучеше абсолютно нереалистично колко си вярваше и какво очакваше като цяло от формата. Но ето, че не е толкова нереалистично. Явно наистина е доволен от преживяното, радвам се, че не беше жертва на някакви жестоки несправедливости, не беше и провъзгласяван за най-добър от водещи и съотборници. Въпреки наличието на пъзели в много игри, винаги лъсваха и нещата, в които не е добър. Той също го е разбрал, дори призна, че наистина се е смятал за подготвен в началото. Обра доста негативи покрай постоянното натъртване, понякога от самия него, понякога от Ралица, върху това, че е "стратег", както и почти цялата вина за загубите на Бойците, въпреки че статистически погледнато е точно обратното, по-голямата част (сдържам се да не кажа "всички", защото може и да пропускам някоя) от малкото им победи се дължат именно на пъзел, нареден от него. За мен той е човек с талант, чувство за хумор, логическо мислене, пространствено виждане, лоша преценка за хората (i.e. Елизабет), самоирония и някой и друг вреден навик. Само веднъж ме е подразнил, когато гласува за Кремена, гласът му нямаше значение и можеше да го даде за друг, а не срещу приятел, но избра обратното. Другите двама души, които с нищо не са ме разочаровали по време на престоя си, са Алекс и Елена. Симпатизирам и на Красима и Стратимир - на него от началото, въпреки някои глупави изказвания отвън и няколко случая, в които можеше да изрази позиция и да защити приятел, а той си замълча. Харесах Красима, въпреки ксенофобската ѝ "шега", която ние не чухме, но тя не отрче, вярвам, че има време да промени начина си на мислене, защото и за Андрей се изказа по подобен начин веднъж. За сметка на това притежава сила, мъдрост и спокойствие, неприсъщи за повечето 21-годишни. Беше и най-точният участник този сезон. А Мартин беше участникът, който ме впечатли с добротата си. Във всеки един момент.

Битката между тримата финалисти доказа, че дори участниците да са трима, това не гарантира, че победителят отново няма да играе сам със себе си по трасето. Както споменах, осъзнах още след обявяването на Паулина за единствената жена, достиганала финал в историята на шоуто в България, че целта на продуцентите изобщо не е да има напрежение по време на битката и състезание между участниците, били те двама или трима, напротив, победителят е по-добре да води убедително, за да може да се получи ефектът Мандела и зрителят да повярва, че такова е било цялостното му представяне последните три телевизионни месеца. Подобна стратегия на Продукцията със сигурност е наложителна, защото победителите не са хора, изявявали се индивидуално през сезоните. Плуването и преминаването през дупки бяха елементи, които да забавят Симеон, тежестите - елемент, който да забави Паулина, макар че тя и с гредата се справи много зле. Със стрелянето с фунийки всички се справиха. Елемент, който да забави Андрей, нямаше, не броя разбиването с чук на каменната фигура накрая, защото то е буквално финалният елемент, другите двама участници, забавени от предходните елементи, изобщо не се предполага, че ще стигнат до там. Нямаше как финалът да мине и без някое комично включване на Димо. Андрей води с 12 минути, Димо: "Няма разлика между Андрей, Симеон и Паулина." Laughing Андрей си почива месец и половина, подготвя се... психически, изигра безупречно последните си две битки, които са му втора и трета за сезона, и победи. Не знам обаче защо всички ни обясняват как той се нуждае толкова много от парите заради детето си. Има едно здраво, щастливо малко дете, което дори не е тръгнало на училище, освен това не е самотен баща. Живее нормално, а и едва ли тези ~100 000 лв. ще ги пази за университетските такси на дъщеря си след 15 години. В България едно средностатистическо семейство, състоящо се от двама млади, трудоспособни родители, успява да отгледа и две деца в нормални условия. Не мога да коментирам кой през какви трудности и проблеми е трябвало да мине, знам, че животът по принцип не е лесен, но ми се стори, че се изрекоха доста гръмки думи, сякаш хора без деца изобщо няма смисъл да кандидатстват, защото наградата няма да им е от полза.

След като резултатът е вече ясен, искам да отбележа нещо за спойлърите, аз ги чета всички, не само в това предаване, по принцип. Това не пречи на зрителския ми интерес, ако отивам на премиера на филм, който е адаптация по книга, бъдете сигурни, че ако не съм чела книгата, вече ще съм потърсила сюжета в Уикипедия. Никоага обаче не съм гласувала в анкетите според спойлърите, винаги гласувах за това, което исках да се случи, дори и в анкетите с различно зададен върпос, тъй като това беше единственото място, където можех да изразя желанието си. Sweat Smile Напълно повярвах на спойлъра, гласящ, че Неделчо отпада от Мани, най-вече защото съвпадаше със сюжетната линия на сезона, а и защото бяха започнали да се фокусират върху скандалите между двамата. В анкетите обаче продължавах да гласувам за това той да остане, както и за победи на Бойците в племенните битки, въпреки че в много случаи се виждаше от километри, че са обречени. В тази връзка, призовавам Продукцията да върне гласуването със sms-и на финал. Първо, за да ми даде възможността отново да харча пари за глупости (ама в буквалния смисъл) и второ, защото това е единственият начин крайният победител да се узнае във финалния епизод. Направо е срамно, че тук разбрахме финалната тройка още в първата тема след старта на сезона, преди да сме запомнили имената на участниците.

Благодаря на всеки, който реши да прочете този безобразно дълъг пост, писането му беше терапевтично за мен. Сега и аз ще се върна да прочета последните 30 страници. За финал ще оставя любимия си кадър от епзиода днес:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 14:55 от La Vikinga

# 2 053
На мен това ми беше първия сезон на Игри на волята и вероятно последен. Снощи не успях да гледам финала, но знаех победителя и днес не ми се губи време да го гледам. В началото ми беше интересно предаването заради игрите, но после много ми доскуча, последните епизоди съм ги гледала за фон, докато върша нещо из вкъщи. По-добре щеше да е да си изгледаме някой сезон от сериалите, които гледаме заедно с мъжа ми.

Сезонът ми се стори слаб. Нещата, които мен лично ме подразниха: - явното подбутване на игрите в полза на един или друг участник от страна на продукцията; - елементи в стил Биг Брадър, които ми бяха в повече; - липса на ясни правила; -игри, някои от които очевидно не бяха тествани за участници, неспортисти, поради което често неизпълнимите елементи се заменяха с наказателно врме или имаше откровено опасни; -театралниченето на водещите и взимането на страна/даване на оценки. Та в резултат ми беше доста скучно, догодина ще дам шанс на Фермата и ако и там е така просто ще се откажа от тези риалита, явно точно те не са нещо, което ми допадат, както казах по-добре сериал.

Участниците на мен ми бяха интересни, всеки по своему различен и с трески за дялане, но самите участници по-скоро не са ми били скучни:
- Симпатизирах на Красима, Валентин, Мартин, Морунов и може би малко Стратимир, но той имаше и моменти, в които не ми беше чак толкова симпатичен
- Неприятни ми бяха Симеон, Елизабет и Паулина, с подобни на тях предпочитам да нямам запознанства в живота
- Не ми беше ясно какво правят там Мани, Станислава и Милена. Милена беше добър участник обаче на мен лично ми беше безхарактерна, та чак се чудя как е успяла да вземе решение да се запише за формата

Останалите участници не бяха нищо особено, но все пак всеки по своему интересен персонаж.

# 2 054
И аз проспах финала ,а толкова се гласих Smile  Ми скучно ми беше ,вече като почнаха тримата финалисти едно и също ,Димо крещи ,Поли пъшка... Доволна съм за финалистът Андрей ,заслужава си чека.Но може би на финала заслужаваха  да са Морунов ,Борис и Андрей . На лайфа доста от участниците липсваха .Мани е ясно ,че е недолюбвана и едва ли би дошла .Кремена и тя не направи големи приятелства там.Милена и по-рано отпадналите Виктория и Стаси незнам защо не са се присъединили към групата.Борис мернах се натискаше с гаджето си .Определено Симеон липсваше ,заедно с Красима .

Благодаря на всички за коментарите в темата.Догодина пак съм пред ТВ да гледам Laughing
В очакване съм и аз на Сървайвър ,може би доста потребители ще пишем и там ,като се обединим и от двете предавания  ( ИВ 3  и Фермата) .

И въпреки всичко ИВ 1 си остава най-запомнящият се и най-интересният.

Общи условия

Активация на акаунт