)
Проспах финала, съвсем не нарочно. Не бях спала около 20 часа, но все пак се опитах да гледам на живо, настроих си аларма, включих телевизора по-рано, дори майка ми ме събуди по телефона и отново... заспах.
По едно време се събудих и в просъница видях как Стратимир държи лъжици, след това нямам никакъв спомен. В 3:20 ч., свежа като утринна роса
, станах и го изгледах във vbox7.
Ако на Ваня ѝ бяха дали елемент, изискващ сръчност в последната игра, щеше да е на второ място, а не на трето. Мислех, че са решили да върнат финала с трима участници, заради непредвидено скучната битка между последните двама миналата година, но се оказва, че целта е била единствено създаването на зрителната измама, че Паулина е първата жена финалист, като Продукцията просто определи къде свършва полуфинала и започва финала. Числата, които, както каза веднъж Jay Z, за разлика от мъжете и жените, не лъжат, включват две трети места. Край на гневното ми излияние.
Андрей си почива месец и половина, подготвя се... психически, изигра безупречно последните си две битки, които са му втора и трета за сезона, и победи. Не знам обаче защо всички ни обясняват как той се нуждае толкова много от парите заради детето си. Има едно здраво, щастливо малко дете, което дори не е тръгнало на училище, освен това не е самотен баща. Живее нормално, а и едва ли тези ~100 000 лв. ще ги пази за университетските такси на дъщеря си след 15 години. В България едно средностатистическо семейство, състоящо се от двама млади, трудоспособни родители, успява да отгледа и две деца в нормални условия. Не мога да коментирам кой през какви трудности и проблеми е трябвало да мине, знам, че животът по принцип не е лесен, но ми се стори, че се изрекоха доста гръмки думи, сякаш хора без деца изобщо няма смисъл да кандидатстват, защото наградата няма да им е от полза.
Напълно повярвах на спойлъра, гласящ, че Неделчо отпада от Мани, най-вече защото съвпадаше със сюжетната линия на сезона, а и защото бяха започнали да се фокусират върху скандалите между двамата. В анкетите обаче продължавах да гласувам за това той да остане, както и за победи на Бойците в племенните битки, въпреки че в много случаи се виждаше от километри, че са обречени. В тази връзка, призовавам Продукцията да върне гласуването със sms-и на финал. Първо, за да ми даде възможността отново да харча пари за глупости (ама в буквалния смисъл) и второ, защото това е единственият начин крайният победител да се узнае във финалния епизод. Направо е срамно, че тук разбрахме финалната тройка още в първата тема след старта на сезона, преди да сме запомнили имената на участниците.
Ми скучно ми беше ,вече като почнаха тримата финалисти едно и също ,Димо крещи ,Поли пъшка... Доволна съм за финалистът Андрей ,заслужава си чека.Но може би на финала заслужаваха да са Морунов ,Борис и Андрей . На лайфа доста от участниците липсваха .Мани е ясно ,че е недолюбвана и едва ли би дошла .Кремена и тя не направи големи приятелства там.Милена и по-рано отпадналите Виктория и Стаси незнам защо не са се присъединили към групата.Борис мернах се натискаше с гаджето си .Определено Симеон липсваше ,заедно с Красима .
Препоръчани теми