💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 426
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 055
Присъединявам се към благодарностите към Smileys, токова много работа, корици, анкети, всичко топ!
Като равносметка: най-видимо нагласения сезон, най-обидния за зрителя предвид присъствието на патравата Мани. Нещата се облекчиха за мен като зрител чак когато я махнаха, но твърде късно. Мисля си, че дори нямаше да личи толкова намесата на продукцията във всяка игра, ако не се налагаше да я избутват напред през цялото време с неистови маневри.
За водещите също ще спомена- Димо е тотално разочарование с бедния си, но за сметка на това натрапващ се речник. Ралица ми беше доста по-интересна и макар да има какво да се желае, не ме дразнеше толкова.
Сървайвър е моята надежда за нещо качествено.

# 2 056
  • София
Ана Мария не беше ли също финалистка?
Не, в топ 3 бяха Добрин, Юлиян и Веселин.

Полито ме разсмя - голямо търкаляне по кубчетата.
Обаче как го изкара като тактика. Trollface
SmileSmileSmile

# 2 057
Снощи попаднах на стори в инстаграм на жената на Андрей. Беше писала, че той не обича прегръдките. А с Елизабет се прегръщаше постоянно 😂

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 10:45 от Carroline

# 2 058
Дано другата година ако има ИВ да сменят водещите, особено Ралица!
Финалът беше интересен, но финалната седмица - много скучна и разочароваща. Дано другия път повтарят по-малко игрите. Супер много се учудих Андрей като каза, че трябвало жена му да разреши да изхарчи парите за детето. Но да, някой вече писа за рускините... Много ме разсмя това, че искала да работи Инстаграм Laughing Пожелавам й да си осъществи мечтата и да рекламира Ленор, Здраве и Ехо балсам по цял ден в Инстаграма Grinning

# 2 059
Забравихме козичките. Загрижена съм за Моли и Доли. Заслужават санитарно-курортно лечение от стрес. Както вече съм казвала- предаването ще ми липсва. Неделчо, защо видеата са така забързани? Аз ли нещо не уцелвам скоростта? В този ритъм не мога да схвана идеите и образите. Бъдете здрави!

# 2 060
Браво на Поли! Оказа се права, когато развяваше пръст на Приключенци - "аз съм по-добра от теб, и от теб, и от теб" Grinning
С едно лееко ударено рамо остана единствена от тях на филана. Много хъс и борбеност притежава и е природно интелигентна - с каквото се захване се справя бързо и успешно, нито един компонент не й се опря. Браво и на Андрей, заслужена, честна победа!

# 2 061
  • Испания
Както винаги, още не съм гледала видеото, но първо го пускам тук.

Ексклузивно: Андрей – Големият победител в „Игри на волята: България“

- С кого ти беше най-трудно във формата?
- Красима, Симеон и по-малко Мани.
Както писах и преди, това е обсесия.

Пожелавам му да е жив и здрав, да се отърве от всички бесове, които го владеят!

Ксения вече била се записала за следващия сезон.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 11:49 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 2 062
Браво на Паулина, представи се страхотно  като цяло в сезона и си заслужи да е първата жена финалист в историята на формата в България. Невероятна воля, хъс и съобразителност и стигна толкова далеч, въпреки че е само една певица и няма кой знае каква физическа подготовка.Yum Ако започнат да избират на кастинга такива момичета, но с по-добри физически възможности, ще има и жена победител. Но ако продължат с тия Манита, Христи, Станимири и т.н........Trollface
 Съгласен съм с повечето пишещи тук, че това е най-добрия финал досега от трите сезона. Не беше нещо супер яко, но пак беше по-добре от предишните.Simple Smile

# 2 063
Напълно заслужена победа за Андрей, доволна съм. Междувременно Неделчо е качил и последния епизод на "Кечи и Българ в Игри на волята". Много е забавен.

https://youtu.be/kavVS4xJc7E

# 2 064
  • Sofia

не е така, Андрей е много добър човек , тя беше злобна към него

# 2 065
  • София
Много ми хареса интенвюто с  Андрей. Красима е по-хубава без грим.

# 2 066
  • London

не е така, Андрей е много добър човек , тя беше злобна към него
Гошко твоето е изкривена мъжка солидарност.

Ксения се записала? Искрено се надявам да не я приемат .....за благото на драгия зрител. 🙏😆

А Красима е мацааааа....ще я сънува още дълго. Joy

# 2 067
Че какво има да сънува? Не ми е особено симптичен Андрей, но жена му е в пъти по-хубава и добре сложена от Красима.

# 2 068
Това Мани или Красима с тъмна коса е на снимката , драсвайте отдолу едно име ))

# 2 069
  • London
Че какво има да сънува? Не ми е особено симптичен Андрей, но жена му е в пъти по-хубава и добре сложена от Красима.
Може да се поспори. Bowtie

Е, Мани сега....що нарочно такива въпроси задавате като е очевидно кой е?

Общи условия

Активация на акаунт