💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 947
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 435
  • London
А далече съм от мисълта аз, че Симеон е дебел, за мен е идеален. Няма ли що да щипнеш не ми го хвали мъжа ....Joy Разбира се, че всеки има и слаби и силни страни, но при някои са повече ....ето например момента с пъзелите, има жени които все пак нещо решаваха този сезон, наша Елизабет там е на ниво 3 годишен. Силата разбрахме, че я няма по очевидно причини, нито е някакъв свръх плувец ....само изометрията остава и халките, но на халки и Красима беше добра + на още куп неща на които наща не беше.....за изометрията не смея да твърдя на 100%, но като тренирала преди художествена най-вероятно и тя не е зле на нея. Помня им номинационната битка в която имаше мисля канута? Мани имаше предимство и някак се спаси ...,но другия спасен беше Красима със прясно контузен крак .....Елизабет беше заминала в киреча. Та .....

# 436
Интересното е, че много участници влязоха в по-добра форма, отколкото излязоха. Паулина, Красима и Симеон наддадоха бая. При Красима може би беше заради контузията. А като гледам какво ядат, ми то като лечебна диета. И на лукса в резиденцията пресен салам, майонеза и шоколад...
Морунов, Стоян и Дечо пък се стопиха. Неделчо всеки път очаквам да си излезе от морето някой път без широките гащета. Като Кевин в Сам вкъщи Joy
Странна работа

# 437
  • London
Ако е вярно, че само джънк фууд им дават как да не дебелеят? Сигурно минат през дюнерите в Царево и хайде.....Joy

# 438
Ако е вярно, че само джънк фууд им дават как да не дебелеят? Сигурно минат през дюнерите в Царево и хайде.....Joy
Интересното е, защо едни дебелеят, а други направо се свършват? Thinking Почти съм сигурна, че Приключенците яко са ги хранили в стопанството. Това-1 кг ориз, 1кг боб и 5 краставици за една седмица е само за пред камерите. През другото време баш са си ги хранили. То си им и личи, де. Паулина бухна като козунак, а мъжете грам не са свалили, докато Морунов и Неделчо направо се стопиха. Мартин докато беше в племето също изпосталя, а като отиде на самотния плаж направо изчезна. А всички помним Симеон какво шкембе си отглеждаше там седмици наред. Сигурно е било от гущерите. Wink

# 439
  • Испания
При Туджаров гледат Desafío.

Туджаров: "Подготовка за битката довечера". Към Неделчо:

- Готов ли си за битката?
- Даааааааа.

Туджаров: "Подготовка за ол старс". Към Морунов:

- Готов ли си за ол старс?
- Е, как не!
- Ще ги биеш ли?
- Питаш ли?

# 440
Щом толкова участници го споменават този Ол Старс явно ще се състои.

# 441
Толкова много говорят за All Stars сезон, че май наистина ще направят такъв. Но за мен проблема идва, че няма да могат да върнат едни от най-качествените си играчи, защото или се съдят с продукцията или е мразят. Юлиян и Тодор няма да се върнат, Алекс от този сезон няма да се върне, Николай няма да се върне. Колкото и да са дразнещи за много хора първите двама са от най-атрактивните играчи. Предпочитам тях да гледам пред това да ни върнат Панчев, Ботев от миналия сезон и други шматки, които биха се съгласили на мига да играят пак.

# 442
Щом толкова участници го споменават този Ол Старс явно ще се състои.
Дано! С голям интерес бих гледала.

# 443
  • Испания

Сладури!

Ол старс не се прави след три сезона, но явно много хора мечтаят да бъдат мачкани или да бъдат в телевизора на всяка цена, та мечтаят пак да участват.

# 444
  • London
Трябва да са минали около 7-8 сезона минимум за да има нещо такова. При толкова нови лица да пуснеш старите на този етап няма никакъв смисъл.

# 445
Могат да направят сезон стари срещу нови. 12 all stars срещу 12 нови участника. Като сървайвър 5.

# 446
  • София
Ако знаят, че трети сезон е последен, и след три сезона могат да сформират "All Stars". Trollface

# 447
Тупарев прави каквото си поиска. Ако вижда, че има интерес към Ол старс, няма да чака да минат 7-8 сезона.

# 448
  • Варна
...
 Ботев от миналия сезон и други шматки, които биха се съгласили на мига да играят пак.

Пепел ти на клавиатурата, този ако видя отново по ТВ- то вероятно ще счупя телевизора. Imp

Бих гледала с удоволствие близначките от първи сезон. Харесваха ми особено синхрона дето направиха на люлките и изнемогата на Пламен. Ваня също бих я гледала, Любо, Влади.

# 449
Александър от ИВ 2 и Георгиус от ИВ 1 са ми най-анти участниците. Навсякъде се бутат, да са в центъра. Сигурно и на купона в петък за финала ще се включат Innocent  Туджаров и донякъде Неделчо и те към досадните отиват.
Иначе като участници, сезон 1 беше и си остава ненадминат. Няма база са сравнение. То Веско Панчев с дъската, Анна-Мария с ютията:laughing:  Стоянчо с измислената му сватба, където го зарязаха после, Георги Ямболския - изгорил знамето на червените... Незаменими.

Общи условия

Активация на акаунт