💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 938
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 450
  • Испания

Иначе като участници, сезон 1 беше и си остава ненадминат. Няма база са сравнение. То Веско Панчев с дъската, Анна-Мария с ютията:laughing:  Стоянчо с измислената му сватба, където го зарязаха после, Георги Ямболския - изгорил знамето на червените... Незаменими.

Все Биг Брадър.

# 451
И на мен ще ми е много интересно , дано направят . Само да не го прецакат с Веско , Алекс , Геогиос и прочие от миналите сезони 😁 Ще е интересен сблъсъка между силни характери и играчи , но може би наистина ще има такива , които няма да се съгласят да участват , макар и малко . Юлиян , такъв онакъв - беше си машина в игрите , Добата не беше по-добър от него . Миналата година не гледах финала , защото бях в родилна зала , но доколкото си спомням стисках палци на Боби Simple Smile
Иначе като участници вече половината не ги помня . Някои са незабравими де , като Ана Мария , Александър и Мани 😄

А тази вечер и двамата ми са симпатични , Рабухчиев е добряк , а Дечо ме забавлява … и аз очаквам вече да му падне клина във водата 😁

# 452
Дано Рабухчуев загуби тази вечер, че не ми се мисли що хейт и клетви ще отнесе, че си е позволил да победи Неделчо.

# 453
Алекс кефи! Благодаря, Смайли, че споделяш. Баш е както казва: Зависи дали се разбираш с редкаторите, защото те решават, кой да победи.
Като гледах на Красима тренировките направо останах без думи, а имам доста сериозна основа и реално мога да преценя каква физическа сила има това момиче.
Паулина се справи блестящо на последната битка, реално на мен ми опротива от битката с Мартин и не, защото така беше решила продукцията, а защото при очевадно нагласената игра имаше наглоста да отиде и да му каже през цялото време бяхме равностойни. Моля?
Реално Елизабет и Андрей не помня за някого да са казали добра дума. Намираха за всеки какво лошо да кажат и за какво да му търсят сметка. Днес сестрички и спят в едно легло, утре хейт на съвета и в синхрона.

Някой, който им след профилите и гледа лайфове случайно не е ли чул/видял коментар, защо Рабухчиев припада и му прималява толкова често?

# 454
  • Испания

Някой, който им след профилите и гледа лайфове случайно не е ли чул/видял коментар, защо Рабухчиев припада и му прималява толкова често?

Абсолютно нищо такова не съм видяла/чула/прочела.

За сметка на това видях какво рекламира Неделчо.

kechi_influencer Горещо препоръчвам CBD вейпа на @goodweedsofficial 🌱с “Turbo Orange” аромат. Това е моят любим билков вейп и получавам всички предимства от лечебния канабис. 🌬

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 20:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 455
Къде гледате тренировките на Красима? В инстаграм?
А тя самата като треньорка ли работи? Видях във.фейса, че е учила в колежа на МУ Варна.

# 456
  • Испания
"Днес е разковничето за мен и Андрей". Какъв ум, какво нещо! Не знае какво говори горката.

# 457
Успех за Горилката!

# 458
  • Испания
Накрая пъзел, разбира се. Щом е там Неделчо, без пъзел на става.

# 459
  • Берлин
Накрая пъзел, разбира се. Щом е там Неделчо, без пъзел на става.
Жалко за Рабухчиев. Симпатично момче е, но...

# 460
Все пак стискам палци на Рабухчиев.

# 461
Е толкова ли не можаха да ги претеглят в деня преди двубоя и тогава да им нагласят варелите? Rolling Eyes Неделчо отдавна не е 77кг.

# 462
И Димо пак подсказва на когото трябва каква е техниката за дърпане на варела...

# 463
Неделчо играе със "заднина". Голям образ 😁 Чакам следващия му клип от поредицата

# 464
  • Испания
Така, както Димо оплаква Неделчо, така накрая са му приготвили победата.

Димо за Рабухчиев: "Явно това е неговата тактика да трупа преднина".

Не, Димо, не позна. Рабухчиев просто играе.

Общи условия

Активация на акаунт