💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 538
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 75
Вероятно са им дали по един или два комплекта дрехи и те избират какво от тях да облекат.

# 76
аз от гледка на трима хубави мъжаги , няма се оплаквам и да хейтя продукцията Flushed

# 77
  • Мюнхен
От профила на Поли.

# 78
Все се чудя, защо такава ненавист усещам към сините. Айде към Симеон и Борис, като обвиняеми за номинацията  на Бети от старите шампиони, ок ама сините дето винаги са били забавни и без злобни коментари към другите участници ми е странно. И къде пък видяхте в Стратимир и Боби напомпана горила.....според мен момчетата просто имат добър релеф, нищо повече.
А какъв е еталона като Неделчо и Туджаров ли , че да не дразнят окото?

# 79
  • София
А какъв е еталона като Неделчо и Туджаров ли , че да не дразнят окото?

Ако говорим за присъстващите, момчето от Лондон и пожарникарят имаха талии, релеф и крака с вид на крака, не стълбове.

Защо все към Неделчо ме бутате? Innocent Аз за него гласувах в анкетата, но не защото ми се струва секси. Просто ми е анимационен целия му образ.

ПП: Тунджаров не знам кой е, късно започнах да гледам и още не съм научила имената.

# 80
  • Испания
Момчето от Лондон се казва Валентин, а пожарникарят - Морунов. Другият, който споменаваш, е Туджаров.
В първия пост на темата има снимки, имена и линк към визитките им.

# 81
  • София
Момчето от Лондон се казва Валентин, а пожарникарят - Морунов. Другият, който споменаваш, е Туджаров.

Благодаря! ❤️

Ами значи - признавам си, от описаните Тунджаров ми харесва най-много визуално. Не му видях тялото, но се надявам да не е като мишленчетата от синия отбор. Grinning

# 82
  • Sofia
Смайли,адмирации за пореден път за темата! Hug

Мрънкаме си тук за това и онова,но наближава краят,а на мен определено вечер ще ми липсва.

В анкетата съм категорично за Боби.Изключително ми е симпатичен-и като човек,и като спортист.

# 83
Благодаря за темата Смайли...и за корицата. Извинявам се, но Боби и Стратимир са доста далеч от напомпани. И талии си имат и всичко Sunglasses Ако говорим за тела, те и Андрей имат най-хубавите. Последния обаче не харесвам, тъй че не важи. Grinning
Глас за Боби от мен. По-по -най ми е от всички.

# 84
Най-хубави тела за мен имат Борис и Стратимир. Андрей също е хармоничен благодарение на бягането и ските.
Пуснах си клипа на Андрей , където се предполага, че псува Елизабет. Аз нито една цензурирана дума не разбрах, с изключение на думата .. "глупост". Имам чувството, че са сложили "пиууу" само за пикантерия, а нищо подобно на псувня не е излязло. Някой спомня ли си точните думи?

# 85
  • London

Благодаря! ❤️

Ами значи - признавам си, от описаните Тунджаров ми харесва най-много визуално. Не му видях тялото, но се надявам да не е като мишленчетата от синия отбор. Grinning
За мен това не са поддържани мъже.....такива като Туджаров. То от километри му личи, че го мързи и чак го боли....то заради това и релеф няма да има. Мързел!

# 86
Моето виждане за нещата е, че Елизабет наистина хлътна по Андрей, а той се хвана за нея, понеже никой друг от племето не го харесваше наистина. Беше му доста изгодно да са си близки и да има нейната сигурна подкрепа, пък и тя беше първа пушка при номинациите на шампионите и по този начин го "пазеше". И сега, когато играта е към своя край изведнъж се присети, че има жена и дете и взе да говори за тях и да казва как няма нищо към Елизабет. Постепенно се дистанцира от нея, а след предаването явно съвсем я е отрязал. От тази гледна точка ми става жал за Елизабет. Тази наивност да вярва, че такъв типаж като Андрей наистина и откликва вече е грешка на младостта и липсата на опит. Това не значи, че оправдавам флирта и със женен мъж с дете. Но неговото поведение е още по-грозно. Надявам се, че се е осъзнала и донякъде от срам се е покрила.
Пак казвам, че това е моето виждане. Дали наистина е така, никой не знае, освен те самите.

# 87
Аз като Смайли смятам, че само се прави на интересен. Имаше няколко клипчета, на които уж казва че не харесва Елизабет. Едното даже и аз пусках. Смайли също пусна. Разбра той, че много изгуби от държанието си и воденето по дребното и сега май иска да угажда на зрителите. И снощи хоп, пак заедно. Пък жената пак сама вкъщи. Май и той не знае - харесва ли сега или пък не. Както му изнася

# 88
  • София
Какъв секс пък ще да е имало? Навсякъде камери,микрофони и за капак,още 4-5 човека около тях,които всеки момент могат да нахълтат в стаята.
Аз заявих няколко пъти, че не вярвам да са правили секс. Често обаче чета в тази връзка, че има камери и микрофони навсякъде, а и някои потребители бяха писали, че това е 24/7. Друг беше споменал, че има и в еко тоалетните - за безопасност на участниците. Това не е вярно, за разлика от Big Brother, тук, в нито едно от местата, които обитават няма поставени камери. Има снимачен екип, който идва в определени часове и стои определен период от време. Не прекарва цялата нощ с тях.

ПП: Тунджаров не знам кой е, късно започнах да гледам и още не съм научила имената.
Той по принцип не показа нещо особено дори когато все още беше в играта.
-
Мина един (1) ден от началото на анкетата и Рабухчиев е все така с 0 гласа, ще поставим рекорд. Weary

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 05:54 от La Vikinga

# 89
И сега, когато играта е към своя край изведнъж се присети, че има жена и дете и взе да говори за тях и да казва как няма нищо към Елизабет.

Андрей се присети за жена си и детето, когато на всеослушание Манка с голямата си уста обсъди как в другото племе се говори, че Елизабет му е гостувала. Не знаеше дали Манкиното разкритие ще бъде излъчено. Опита нескопосано да замаже със “сестра ми”, “дъщеря ми”.

Аз пък нямаше нужда Красима да го казва, за да ми е ясно, че Андрей и Елизабет са си играли на птички и пчелички, а тук наивно се пише: “Не вярвам да се е случило, Андрей не ми се струва такъв човек”. Все едно падате от Марс.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 05:06 от Aerin

Общи условия

Активация на акаунт