💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 834
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Поли скандално победи Мартин. Как забравяте за тази гавра? Аз не забравям.
Защо не дадоха предимство на Неделчо?
И защо щом принцесата поиска нещо веднаха и се дава?
Та така относно грошовете и предимството за певицата.
Грошовете на Елизабет също са скандални. Подарени и от продукцията след като скроиха номер на Мартин за втори пореден път срещу жена любимка на продукцията.
Една битка, 700 гроша и един ден престой на плажа (пардон при бялото Мите).

# 916
Много интересно, че почти на финала беше изтръгната/изнесена подобна лична информация от Неделчо. В това шоу няма време за подобни откровености. Режисурата допуска само жлъч и плювки по конкурентни играчи, тактики и стратегии.

Аз съм от малкото които харесват дрехите и стайлинга на водещите. Супер подходящ сафари стил - ленени ризи, рокли, платнени високи кубинки, кърпи, памучни тениски, колани от естествена кожа.
И чорапогащи? С екзотичен цвят?

# 917
Това лесно може да се избегне с правило, което изпраща последните двама или трима на елиминации. Тъкмо ще е по-интересно и напрегната. Всеки ще играе за себе си и няма да гледаме женския пазар.

Ха, това е ясно като бял ден, ама е тотално нежелано от продукцията. Че то тогава ще си стане спортно-състезателно предаване, а те искат да е някакъв Биг брадър, да има емоции, клики, измени, скандали, пазарлъци...
И публиката не иска чисто спортно предаване от неспортисти, защото няма да име  интересно. Иска се нещо по-жълто.

П.П. Като чета как някои се прехласват по Ралица и се чудя дали не гледам друго предаване... Понякога успяват да я направят красива в лице, но най-често не. Онзи ден с една така къносана коса, друг път с плитка през челото "а ла Рибана, дъщерята на асинибойните". А като беше с къси панталонки под определен ъгъл показва много грозно хилав крак - отгладувано слаб, ама без мускул и даже леко кривеещ. Май вчера беше или онзи ден. Да не говорим, че язвителността и поведението и я загрозяват много.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 16:56 от Черна станция

# 918
Diavolo,
А Неделчо имаше ли пари за предимство?

Ако Паулина е вярвала, че играта е честна, как да сведе глава. Едва ли е броила кукичките на Мартин? Или да се усъмни в късмета му? Ние виждаме нечестна игра, но тя си е тичала и борила до край. Грешката ѝ беше, че изрече думата равностойни, което пак в нейните очи е вярно.
Поля може и да я недолюбваме, но за мен в нея има една честност, вярва в игрите и в себе си, и искрено мисли, че е "по-добра от теб, теб ...и теб". Дори като я поздравиха, че не е саботирала, тя толкова се изненада, че някой би си го помислил.

victoria vassileva, какво им е на чорапогащите? Има супер тънки, дишащи, не съм сигурна, но може да има и слънцезащитни.Smiley
Ако бяха едни смели водещи, можеше и по бански да ги пуснат. Поне Ралица Smiley

# 919
  • София
Паулина може и да си вярва, но помня как не изпълняваше някакво правилце в играта с Мартин, да се гмурка за всяка торбичка ли беше... Хитруваше.

# 920
На номинациите днес се надявам силно Андрей най-накрая да извади онези саби с двата гласа от Морунов. Симеон има имунитет на номинациите днес, нали така? Жалко, ако да, отдавна мисля, че е време да си ходи. Толкова назлобен, толкова готов за битка, а как никога не излезе сам, само отборно и то и там представянето му е компромисно - освен първична сила и малко баланс, друго аз не съм видяла до този момент от него.
Симеон имаше имунитет вчера. Днес всички започват начисто.

# 921
  • София
Поли скандално победи Мартин. Как забравяте за тази гавра? Аз не забравям.
Защо не дадоха предимство на Неделчо?
И защо щом принцесата поиска нещо веднаха и се дава?
Та така относно грошовете и предимството за певицата.
Грошовете на Елизабет също са скандални. Подарени и от продукцията след като скроиха номер на Мартин за втори пореден път срещу жена любимка на продукцията.
Една битка, 700 гроша и един ден престой на плажа (пардон при бялото Мите).

Именно. А и за Елизабет, може да ви е злобна, но по подлост, лицемерие и ледено самообладание, с което на черното се казва бяло Паулина няма равна. Сравнение между двете не може да има.

И тя е много по-галена на продукцията, зарди обективни визуални причини, насочени към мъжката аудитория.

# 922
  • Испания

Имам чувството, че си пишат Елизабет и Морунов.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 10:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 923
На номинациите днес се надявам силно Андрей най-накрая да извади онези саби ...........
Каквото и да извади Андрей няма абсолютно никакъв шанс да спечели ИВ, колкото и да ни се иска Sad
Сто % ще е българин.

# 924
  • Испания
Ах!

# 925
Къде я видяхте тая красота в Бетиното лице, не знам. За мен е с малки дълбоки очички и големи зъби. Нямаше да го напиша ако не ми дойдоха прекалено възхвалите за нейната хубост.

# 926
Тази снимка би била чудесна , ако се радвахме на СПОРТИСТА Андрей, на негово призово класиране на състезание… А не на Анонимник , познат на хора като мен само защото дори не успя квалификациите в ски бягането да мине, та да потича малко в основното състезание в Сочи. След това тотално изчезна от спортния хоризонт, отиде да маже ски на биатлонисти и сега - хоп- вън от Анонимност , с претенции за величие- него жени не можели да го бият, той бил Сибирският тигър/ Казахстан от кога е в Сибир?/ , най- издържлив , най- трениран и овладян психически и още куп безсмислици, само за да ни натрапят някакъв измислен герой.
Предпочитам сами да си избираме героите, не мисля че човек, не можещ да запомни 2+ цвята, не говорещ правилен БГ / нямам претенции за акцент/ , ограничен емоционално , социално и леко несигурен, съдейки  по любима поза  затворени ръце под мишници, не мисля и не искамтакъв да ми е натрапван от Продуценти и ко за супер герой.

# 927
Много ми допада играта тези два дни. Браво на червените. Може да ги храните тук,но те успяха да изчистят двама сини и си играят играта. Знаят че съюза им е временен,но не изоставиха Неделчо, особено снощи.
Елизабет имала много пари щото победила Мартин. Ама нали помните кой я прати. Можеше и друг да ги беше спечелил, ама пусти страх. Пък сега им е криво че Паулина си купила предимство. 😂😂😂
Сините пък се показаха в цялата си прелест. Весели, задружни, добродушни....да, ама не. Смешници.
Вече ми е все едно кой ще спечели щото Морунов отпадна. Искам само едно. Симеон да бъде втори. Така най ще го заболи.🤞🤞🤞

# 928
  • София
Напълно подкрепям написаното. Обаче ако ще го сравняваме със Симеон или Паулина ми заприличва направо на сибирски тигър 🐅

Тази снимка би била чудесна , ако се радвахме на СПОРТИСТА Андрей, на негово призово класиране на състезание… А не на Анонимник , познат на хора като мен само защото дори не успя квалификациите в ски бягането да мине, та да потича малко в основното състезание в Сочи. След това тотално изчезна от спортния хоризонт, отиде да маже ски на биатлонисти и сега - хоп- вън от Анонимност , с претенции за величие- него жени не можели да го бият, той бил Сибирският тигър/ Казахстан от кога е в Сибир?/ , най- издържлив , най- трениран и овладян психически и още куп безсмислици, само за да ни натрапят някакъв измислен герой.
Предпочитам сами да си избираме героите, не мисля че човек, не можещ да запомни 2+ цвята, не говорещ правилен БГ / нямам претенции за акцент/ , ограничен емоционално , социално и леко несигурен, съдейки  по любима поза  затворени ръце под мишници, не мисля и не искамтакъв да ми е натрапван от Продуценти и ко за супер герой.

# 929
Ралица осъзна ли каква глупост сътвори?  Това Мише толкова ли е меркантилно, че като чуе за парите на Неделчо и тутакси да се върне???

Общи условия

Активация на акаунт