💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 776
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Варна
И после Морунов се оправдава, че не могъл да използва сабите. ..Думи нямам.

# 1 156
Чудесно продължава седмицата. Направо ми се пълни душата. Безценни физиономии на Паулина и Симеон.

# 1 157
  • Испания
Само не разбирам как ги внесе тези саби без да ги видят. Обемни са, също се чудя и предишният как ги е прекарал преез врарата.

Носеше ги в раница.

# 1 158
Елизабет си е купила предимство ли? 🤔
Изпуснах заради Сочи. 😜 😂

# 1 159
Предния сезон не го гледах много, но след финалите на този твърдо мога да кажа,че имам възможност да спечеля четвърти 😂😂😂
Следващата година и мен ще ме обсъждате 🤣

Да беше казал по-рано , да те тагнем за кандидат и да спечелим по някоя раница 😄

# 1 160
  • Испания

Да. За триста гроша.

За Сочи /и не само/ публикувах по-горе.

# 1 161
  • София
Поне едно нещо видяхме този сезон.
Жена не може да победи мъж в нормална битка.
До там го докараха от продукцията.
Видяхме, че за да продължи жена напред, то трябва да се нагласяват по възможно най-бруталния начин игри и да се дават брутални предимства срещу мъжете.

Браво продукция!
Ето така се рекламира равноправието на половете.
да живей еманципацията!

Дали обаче наистина правите услуга на жените или всъщност ги излагате и закопавате пред аудиторията. Риторичен въпрос.

Зрителите не са слепи.

Срам и позор сте!

# 1 162
  • Germany
Не знам за предимството на Поли, но предимството на Елизабет за 300 гроша сигурно ще е велико.

# 1 163
Андрей спаси кожата, не е глупак вижда че жена срещу мъж жената винсги има предимство и побеждава. Просто спаси себе си, мисля че ако беше Срещу мъж нямаше да ги използва. Просто си е направил 2 и 2.

# 1 164
А какво се е объркало в отношенията на Стратимир и Паулина,стори ми се,че дори не я поздрави да победата.

Не мога да повярвам,че Андрей води в тукашната анкета.

# 1 165
  • Брюксел / София
‘Айде, ‘айде а Симеон и Стратимир са чисти като сълзи: само как се подхилкваха докато мислиха, че те имат 7 гласа, а другите - 6.

# 1 166
Ай, котето беше много сладко и как обиколи всички застрашени тази вечер и се кротна до Стратимир - доста символично.
Аз нямам фаворити вече, тъй че се водя неутрална и няма как да си изкривя душата - красиво го изигра Андрей това със сабите. Стратимир и Симеон в почуда смятат гласове и се маят той защо гърми куршуми напразно, а всъщност Андрей и се спаси, и им похаби грошовете по този начин.
Спомнете си само кога беше битката на Морунов, колко хули му донесе това, че избра нещо за себе си, как забутани в някой ъгъл стояха сабите, за да може месец и повече по-късно да обърнат вота на финала...готино се получи.

# 1 167
Да, ама нейното е 300 гроша, на Поля беше 150. Simple Smile

# 1 168
  • София
Не знам за предимството на Поли, но предимството на Елизабет за 700 гроша сигурно ще е велико.
За 300 гроша. Другите ги изхарчи предните дни.

# 1 169
  • Варна
По-късно се включих на днешния епизод. Борис да го бяха вързали да не играе хич като искат да го елиминират!

Общи условия

Активация на акаунт