💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 731
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 185
Неделчо финалист и накрая той ще вземе и победата Grinning

# 1 186
Утре съм за Елизабет, злобна не злобна ходи на битки, влачи канута. Може да й куца много неща но играе от сърце. Борисчо и компания мислеха че до финала ще се добутат само щото са с габаритни размери и участие в битките.

# 1 187
  • London

Неделчо ми се губи по трасето....хора ..отдавна трябваше да е отпаднал. Защо така се получава?

Много мислим така, ама по сценарии остава до края Joy
Ако щяха да го махат, нямаше да вадят пъзели при всяко негово индивидуално участие.
Мисълта ми е, че в два спойлера....все си отиваше и още е тук. За всички останали всичко е по график. Дори за Елизабет и Стратимир. И къде аджеба е Неделчо? Защо само неговите спойлери са грешни? Това не е нормално.....

# 1 188
Истината е, че няма как да е равностойна еднаква битка между 100 килограмови мусколести мъжаги и 50 кг девойки, колкото и добра физическа култура да имат. Даже и щангистки да са, пак не виждам как ще се стопи разликата в един силов двубой.

# 1 189
Бета изкара грошовете да спаси Андрей, а той извади сабите за да спаси нея. Нищо лошо не виждам, нарича се стратегия. До финал се стига по-лесно в коалиция, отколкото сам. Като цяло и двамата не ги харесвам, но не отричам качествата им, само ме е яд, че Господ е сипал яко на едно място и е взел същото на друго… и при двамата.
Относно паулина: умишлено я пиша с малка буква! Най-дразнещия ми участник, абсолютно незаслужено победи Борис, но подкрепям решението ѝ да си купи предимство. Имала - дала. Да са ходили  на битки и да са взимали грошове.

Аз продължавам да си харесвам Неделчо. Получавам вътрешно удовлетворение от победата на мозъка над физиката. Предпочитам да съм заобиколена от хора като него, отколкото от кухи мускули.

Принципно утре съм за Стратимир. Не защото го харесвам, а защото не понасям Елизабета.

# 1 190
  • Испания
Преди да каже за сабите Андрей вдигна глава и погледна Ралица, за да му даде знак на започне. Мислите ли, че преди това не са го обсъждали?

# 1 191
  • София
Елизабет 100% знаеше за сабите. Дори не го изигра правдоподобно. Иначе къде е логиката да рискува да я пратят срещу Андрей.

# 1 192
Ето че сабите си намериха мястото! Ще пусна сълза за жертвата на Морунов, за рицарят Андрей, който спаси Елизабет. Тя попринцип не говореше ли как иска да думка Симеон? Ама него си го пазят за Андрей. А Тими може да го жертват вече. Предимството за 300 гроша сигурно е 50кг вериги.
Само се чудя сценария от ден едно ли им го раздават или е ден за ден. И как се навиват всички да играят тези роли и да говорят как това невероятно, преобръщащо живота им преживяване си е заслужавало всичко.

# 1 193

Аз продължавам да си харесвам Неделчо. Получавам вътрешно удовлетворение от победата на мозъка над физиката. Предпочитам да съм заобиколена от хора като него, отколкото от кухи мускули.

Много подкрепепям!

# 1 194
Diavolo,
А Неделчо имаше ли пари за предимство?

Поля може и да я недолюбваме, но за мен в нея има една честност, вярва в игрите и в себе си, и искрено мисли, че е "по-добра от теб, теб ...и теб". Дори като я поздравиха, че не е саботирала, тя толкова се изненада, че някой би си го помислил.

victoria vassileva, какво им е на чорапогащите? Има супер тънки, дишащи, не съм сигурна, но може да има и слънцезащитни.Smiley
Ако бяха едни смели водещи, можеше и по бански да ги пуснат. Поне Ралица Smiley

В Паулина не харесвам двойния стандарт.Как когато се отнася за някой друг е много принципна,  а когато се отнася за нея бързо забравя какво е говорила.Помним как заклеймяваше някой за това че не искал да нахрани племето,  а когато и предложиха да купи храна с нейните пари бързо забрави какви ги преказваше.
Сигурен съм,  че ако някой друг беше си купил предимство,  щеше да бълва змии и гущери,  ама щом е за нея,  значи може.

# 1 195
  • София
Бета изкара грошовете да спаси Андрей, а той извади сабите за да спаси нея. Нищо лошо не виждам, нарича се стратегия. До финал се стига по-лесно в коалиция, отколкото сам. Като цяло и двамата не ги харесвам, но не отричам качествата им, само ме е яд, че Господ е сипал яко на едно място и е взел същото на друго… и при двамата.
Относно паулина: умишлено я пиша с малка буква! Най-дразнещия ми участник, абсолютно незаслужено победи Борис, но подкрепям решението ѝ да си купи предимство. Имала - дала. Да са ходили  на битки и да са взимали грошове.

Принципно утре съм за Стратимир. Не защото го харесвам, а защото не понасям Елизабета.
Все едно аз съм писала този пост. С изключение на това, че Елизабет за мен е най-дразнещият участник, но Паулина също доволно ме дразни.

# 1 196
А какво се е объркало в отношенията на Стратимир и Паулина,стори ми се,че дори не я поздрави да победата.

Не мога да повярвам,че Андрей води в тукашната анкета.

Ами Стратимир си намери по-силни дружки сред горилките и започна да им приглася. До сега му бях най-голямата фенка, но да си дъниш приятелите (без мотив и без да им кажеш в прав текст) си е голям минус за мен .
Андрей е доста по-лоялен и към враговете е честен и нелицемерен и към приятелите е почтен. Ще стискам палци за него и Паулина.
Елизабет постъпи правилно , че взе предимство, дано да загуби но не бих я упрекнала
А тъпия Неделчо, колко пустосвам Морунов за грошовете ю9и мечовете)които взе, и колко го нарежда и плю...жалко, че сега е един от възползвалите се от тях

# 1 197
Преди да каже за сабите Андрей вдигна глава и погледна Ралица, за да му даде знак на започне. Мислите ли, че преди това не са го обсъждали?

Не само, че я погледна за одобрение, но и когато й носеше грошовете тя се изсмя и коментира "Ол ин".

Не ми харесва Неделчо, нито като стратег, нито като играч, нито като човек. За мен има сериозен проблем с алкохола. Забавен е на моменти, но ми е много нечистоплътен. А това, че може да решава пъзели да се нарича победа на ума над силата.....Голям умник няма що Joy

# 1 198
Истината е, че няма как да е равностойна еднаква битка между 100 килограмови мусколести мъжаги и 50 кг девойки, колкото и добра физическа култура да имат. Даже и щангистки да са, пак не виждам как ще се стопи разликата в един силов двубой.

Точно така. И затова не трябва да има такива битки, а не продукцията да мисли как уж да ги направи равностойни. Защо на олимпиади и световни първенства жени и мъже се състезават отделно? Ами на световното по футбол? Защо не вземат пък да сложат на мъжете по един 10 кг колан на кръста и две пет килограмови тежести на глезените и да имаме смесено световно първенство по футбол? Звучи гротескно, нали? Ми и тук форматът е пълна гротеска.

# 1 199
  • София
В това предаване всеки сезон има хора, които си мислят, че всички жертвоготовно трябва да им легнат и да отпаднат само като ги видят, защото те са самоопределили като силни играчи, а другите определили като слаби. И голямо тръшкане като някой се опита да играе за себе си, не за тях.

Общи условия

Активация на акаунт