💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 729
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 260
Обществен факт е, че обичат да надписват визитните картички всички.
Коригирам си мнението и си права, че го пише в нет-а, ама аз пак не го вярвам.

# 1 261
Аз за пръв път гледам целия формат. Първите игри започнах да ги гледам, но ми доскучаха и ги оставих още в началото. Вторите въобще не съм ги поглеждала, а сега случайно ми беше пуснат телевизора, когато започнаха, стана ми интересно и се загледах. Понеже и с тая пандемия не ходя никъде, от скука взех да ги следя. Даже темата я открих много късно, но е много по-интересно като има с кого да коментираш. Не бих ги гледала, ако има нещо по-интересно или излизахме. Сега нито да отидеш в заведение, нито на гости, освен да дремеш пред телевизора или компютъра, нямаш друго занимание.

# 1 262
Обществен факт е, че обичат да надписват визитните картички всички.
Коригирам си мнението и си права, че го пише в нет-а, ама аз пак не го вярвам.

Ами отиди в НСА да провериш дали е там Joy
За Милена и другите участници казаха, че тренира много силово абсолютно всеки ден , но не са показали нищо от това. Също така съм почти убедена, че когато Милена я игра тази игра дърпаше 50% от теглото си , защото си помислих "ей, има шанс като дърпа 20кг" Joy

# 1 263
Досега се подиграха с Мартин, Красима, Валентин и сега с Борис. Пропускам ли някой участник?

Стоян, Морунов. Също добавям и Семира заради безумната игра, на която отпадна.

# 1 264
  • София
Струва ми се, че новият потребител е този, който в един момент ни се скара, че не осъзнаваме, че участниците не стоят на реката, въпреки че никой не спореше с него/нея. Нито Милена не е стъпвала във фитнес зала, нито кануто на Паулина е било "леко като перце". Играта може да е била манипулирана и кануто на Паулина да не е било "леко като перце", няколко неща могат да бъдат верни едновременно. Очевидно кануто е много по-леко от това на Борис, но тя се изпоти толкова много, че и клинът и тениската ѝ си смениха цвета. Може би гримьори са спрели битката, за да я залеят с вода? И Елизабет и Паулина изглеждаха силно затруднени от тази битка, от трите жени, носили кану, само Кремена се справи с "лекота".

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 06:48 от La Vikinga

# 1 265
Аз пък се изкефих как Дечката сложи в началото две допълнителни плочки в основата на кулата и накрая ги използва за да ги постави на върха без да се пресяга. Работи му мисълта.
 Обаче си мисля че не само това му помогна. Играха по тъмно и няма начин вече да не беше ударил едно-две малки в резиденцията.    Има хора на които това им влияе много положително на психиката и стабилизира ръцете. А той до този момент съвсем не се беше доказал като добър на игри с баланс, напротив тресе го яко адреналина.  И е много колоритен, не може да му се отрече.

# 1 266
Андрей и Неделчо спят заедно и да не знае, че има грошове, никакъв шанс. Със сиг. Неделчо и е казал, питай за предимство да си купиш. Паулина не съм и очаквал да отпадне, няма кой да гледа козите Grinning.  Можеше да им дадат битка да издоят козите, а предимството на Поли да е , че едната е наполовина издоена Grinning
Или Поли да дои Моли, а Борис първо да отиде да хване Доли нейде от гората и тогава да почва са я дои.

# 1 267
  • Испания

Аз мисля да се пусна за Сървайвър, ако има пак кастинг, даже съм си намерил авери, които са зарибени. За ИВ също съм ок, но да ме правят на маймуна, няма как да се получи. Ще им дойде нагорнище с мен, като взема да се бунтувам. Иначе бих излизал всяка седмица на битка, адреналина ме зарежда и имам тренинг от нинджи Grinning

С тази мисъл тръгват всички, които се записват за участие в ИВ, а после реалността е мноооооооого по-лоша от това, което виждаме и се възмущаваме.

# 1 268
  • София
Според мен тези несправедливости дразнят много и разбалят кефа от предаването, защото в живота има също тези гадости. В работата шефа (шефката) си харесва повече някога, той почва да се скатава, но той му дава малко работа, а на теб вериги да влачиш.Правиш си малък бизнес, работиш честно и достойно, харесва му идеята на хитър мазен паричко, цака те и ти го взима.        На хората им се гледаше нещо позитивно, реално и да избегнеш напрегнатото ежедневие, но уви... Аз го гледам единствено заради кастинга от хора - Мартин и Морунов, сега и Дечката .

# 1 269
Много ме е яд за Боби. Той и Морунов ми бяха фаворити и си ги представях на финална битка. Никой от останалите не искам да спечели. А Паулина реве за Боби ама без сълзи. Беше си силен противник и не вярвам, че наистина им е мъчно, че отпадна. Няма как.

# 1 270
И аз забелязах Паулина как се мъчи да пусне сълза, ама не става Grinning

Аз ако искам да гледам спортно състезание, ще си пусна съответния спортен канал. Това е риалити със състезателни елементи  и никой от влезлите не е за съжаление, всички са с достатъчно голямо его да искат да са център на внимание и са се съгласили да се излагат на показ кой както може .
Пък и никой не ме е вързал пред телевизора и да ми е скрил дистанционното Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 08:40 от araselia

# 1 271
Аз ви писах отдавна, че трябва да има две награди, една за мъжете и една за жените, защото иначе гледаме пародийни битки (при тези продуценти).
И никой не говори мъжете и жените да вдигат еднакви тежести или да плуват и бягат по трасе. Защото е ясно, че мъжът ще победи в 99 от 100 случая.
Винаги може да се измисли игра (дори и в ИВ сме виждали), която да е равна и за двата пола. Но да е с ясни правила и прозрачна и да не се саботира от продукцията във вреда на противника.
А не да гледаме как прецакаха умишлено Мартин или да гледаме как потенциалните финалистки и рекламирани за топ амазонките, Паулина и Елизабет печелят битките си само защото на противниците им Борис и Стратимир се дават невъзможни за преодоляване допълнителни условия. Защото така е много честно нали? Мдам...
Според мен правят лоша услужа на нежния пол. Борят се за едно, но по некадърния начин по който го правят го омаловажават. Сори. Нямам нищо против жените, напротив. Миналия сезон дерях гърло за Ваня. Но на Ваня не дадоха нито веднъж подобно нагло предимство срещу мъж и за мен тя е истинския победител от всички жени дотук, а не полякинчето и гимнастичката.

В оригиналният вариант също има битки мъже-жени …. то по тази логика може да се раздадат много награди ?!

# 1 272
И аз забелязах Паулина как се мъчи да пусне сълза, ама не става Grinning

Аз ако искам да гледам спортно състезание, ще си пусна съответния спортен канал. Това е риалити със състезателни елементи  и никой от влезлите не е за съжаление, всички са с достатъчно голямо его да искат да са център на внимание и са се съгласили да се излагат на показ кой както може .
Пък и никой не ме е вързал пред телевизора и да ми е скрил дистанционното Simple Smile
Ех тази загубена продукция, не се ли сетиха да спрат кадър и да пръснат малко капки в очите.
Да ясно е , че като отпадне играч който харесваш, - играта е силно нагласена. И аз мисля, че нещо отдолу клатеше дъската на Соня и и събаряше буквите, също и кулата на Мартин . Ай
За да са честни състезанията, в тази игра не трябва да бъдат допускани жени. Или да ги пускат , но тъй или иначе без шанс за финал, просто да си отпадат, ..по красота да речем . Опитите да се балансира силата винаги ще водят до недоверие и разочарование в публиката, дори от "продукцията" да се опитват чрез изпитания да постигнат баланс .
Битката трябваше да е 4 компонентна, както предната , и компонентите да са 2на 2 - две в които е добър борис , две в които е добра поли . Или най-добре - мъже срещу мъже и жени срещу жени . Друг изход няма ...но тогава щяха да се делят и на битки за високи , за нискли , за едри , за тънки и т.н
Харесвам Паулина, а Борис ми беше фаворита за шампион . Дори не повярвах , до края, че въпреки утежняването на Борисовите елемнти,Поля ще победи

# 1 273
  • Испания
Както винаги, Алекс - право десетката!

На фона на песента в тази част:

Но светът е изменчив
Виж по пясъка двете следи
Виж по пясъка двете следи се изгубиха
Няма ги вече...

# 1 274
Досега се подиграха с Мартин, Красима, Валентин и сега с Борис. Пропускам ли някой участник?

Телепатия?  Влизам да пиша точно същото нещо и гледам - вече си го написала!!!!

Общи условия

Активация на акаунт