💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 713
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 335
Как пък така Елизабет реши, че по-лесно ще бие Стратимир от Паулина? Дори не се обсъди да номинират нея. Всеки си има ред на напускане и си го знаят. Някои са по-добри актьори от други просто.
Според мен поради две причини. Първо Паулина е по-силна от Елизабет, второ ако е срещу мъж се надява на помощ от продукцията (като снощи Grinning при Борис) и реално има по-голям шанс срещу мъж отколкото срещу жена.
То и Стратимир е по-силен от нея. Но другото е бинго! Знаят кой "могат" да бият.
Признавам си, че и аз съм за Дечо победител. В първата анкета за финалистите мисля, че гласувах Паулина, Неделчо и Морунов. Двама познах. Поли след фиаското с Мартин не може да ми е фаворит. Пък добави и ново с Мартин. А Неделчо минах с него през всякакви фази, обаче си ми остана някаква слабост човека. Сигурно заради комедийното. Когато теглеше варела така съм се смяла, щеше да събори къщичката, пък се въртя с гръб. Joy Мисля, че е идеален победител на този сезон. Да им се изсмее накрая на всички Joy

# 1 336
  • Sofia
Предупреждавам изрично, да съобразявате публикациите си с форумните правила!
Персонални квалификации, скандали, цинизми и обиди няма да се толерират.

# 1 337
  • София
Надявам се коментарът ми относно интервюто на Морунов, в което обсъжда броя последователи на момиченцата да не е изтрит заради мизандрия, а защото беше двоен последователен пост. Sweat Smile Trollface

"Нося" малко снимки от фотографа на предаването, възможно е някои да са били публикувани преди. Ако има едно нещо, което ми харесва в "Игри на волята", това е естетиката, локациите, цветовете, някои от снимките изглеждат синематографски. "Фермата", както и други предавания, заснети в студио, са ощетени в този аспект.

"Колелото на смъртта"

"Летящата Красима"

Победа

Статуетки

Приключенци

Бойци

Водещи и тестващи игрите

# 1 338

Относно паулина: умишлено я пиша с малка буква! Най-дразнещия ми участник, абсолютно незаслужено победи Борис, но подкрепям решението ѝ да си купи предимство. Имала - дала. Да са ходили  на битки и да са взимали грошове.

Принципно утре съм за Стратимир. Не защото го харесвам, а защото не понасям Елизабета.

Какво значи да са ходили на дуели?Паулина да не би по желание да е ходила на елиминации?Нормално е силни мъже,  като Морунов и Боби,  на които отбора разчита да не ги пращат на номинации.Може би трябваше вместо да номинират Мани,  да номинират Морунов,  който влачеше целия отбор?Освен това и Морунов и Боби се предложиха да ходят на дуели.

# 1 339
  • Испания
Сложих поста на Бубанка в началото на първия пост на темите, защото искреното ми желание е тази година темата да не бъде заключена заради нарушения на правилата. За да пише администраторът, сигурно има защо.
Моля всички да допринесем за съществуването на темата.

# 1 340
  • София
И две по-стари снимки на Красима, преди увеличаването на устните, това винаги прави хората да изглеждат по-възрастни заради назолабиалните гънки, не знам защо така се задълбочават, но е факт. На тези снимки изобщо ги няма, а не са правени чак толкова отдавна:

И както вече спомена La Catrala, момичето, тестващо игрите, наистина е гримьорка, не знам дали е гримьорка и в "Игри на волята". Казва се Ема:

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 01:37 от La Vikinga

# 1 341
  • Испания
Не е гримьор на формата.

# 1 342
Бях за Борис да спечели. Мисля, че в случая нито Паулина, нито продукцията са виновни. Борис е достатъчно силен, за да издържи веригите и да победи. Просто прекалено много време му отиде, за да изкопае кануто и това му изигра лоша шега. Паулина също вложи много усилия, не беше лесна играта и за нея. Не може да се каже и че е нагласена за нея - не беше баланс или игра за ловкост. Боби не прецени как да откопае по-лесно кануто и изостана много във времето.

А как се копае с 25кг. отгоре дали се запита някой?25кг. са много,  когато трябва да клякаш,  да ставаш и т.н.Това са около 30% от теглото му.Закачете 30% от вашето тегло и пробвайте да свършите нещо.

# 1 343
Хайде Елизабет да си ходи днес!

# 1 344

Аз още в края на първо сезон ви казах, че Юлиян знаеше, че ще го прецакат и още преди това си беше взел адвокат, ама тука не ми вярваха, както и като още тогава ви казах, че съди продукцията.
Мишките са искали и  договорка даже да сключат, ама не им се получиха нещата.

Ти днес си се регистрирал,  пък ни обясняваш какво си ни казал преди две години;)

# 1 345
Днес май ще е скучно. Много ревове ще има.

# 1 346
  • Испания
Както е тръгнало, форматът ще свърши, а те още няма да са излъчили финалния двубой/трибой.

Вместо да дават игри, ще гледаме пак ББ.

Оооооооо, сигурно майка ѝ ще се гордее с нея!

# 1 347
Стратимир явно не заслужава писмо от близките си

# 1 348
Айде, драмата започна. Писмо от мама. И Елизабет се напъва да се разплаче, но пусто никак не й се получи. Дано Стратимир победи.

Хахаха битката между Паулина и Мартин. Ха да видим сега как ще я играят.

# 1 349
Ама как нежно Елизабет и Симеон се прегърнаха. Продукцията май много преекспонира всичко.

Общи условия

Активация на акаунт