💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 716
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Стратимир явно не заслужава писмо от близките си
Това писмо майка ѝ ѝ го е дала преди старта на предаването, просто сега "спонтанно" се сети за него. Послания от близките ще получат участниците във втората част на епизода, съдейки по промото.

# 1 351
  • Испания
Не можа да пророни и половин сълза.

# 1 352
Ааайде на кукичките пак...

# 1 353
Не може да са толкова нагли и прости, че пак да направят същата мизерия, като срещу Марти

# 1 354
Това не е ли играта на Поли и Мартин?

# 1 355
Тази елиминационна игра е нещо като историята се повтаря, една от най-нагласените игри е тази с фалшивите кукички.

# 1 356
Само 3 фалшиви куки повече за Стратимир. Съвсем същото като допълнителни 25кг и то на силова и динамична битка. Яд ме е та място не мога да си намеря.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 21:27 от Хоп-Троп!

# 1 357
  • София
"Ако имате късмет, тапата излиза, ако нямате.. спасявайте се". И това официално е игра за класиране на полуфинал. Пуалина имаше същото предимство срещу Мартин без да си го е купила. Simple Smile

# 1 358
Голямо предимство за 300 гроша... 😂😂😂😂😂
Тоооолкова плоско.

# 1 359
Никак не ми е интересно да ги гледам. Стискам палци на Стратимир.

# 1 360
Баланс и греди за гимнастичката, чудничко. Истински мразя тази битка, винаги ще я свързвам с Мартин и Паулина.

# 1 361
На Елизабет очите ѝ бяха зачервени, изглежда е плакала.

# 1 362

Относно паулина: умишлено я пиша с малка буква! Най-дразнещия ми участник, абсолютно незаслужено победи Борис, но подкрепям решението ѝ да си купи предимство. Имала - дала. Да са ходили  на битки и да са взимали грошове.

Принципно утре съм за Стратимир. Не защото го харесвам, а защото не понасям Елизабета.

Какво значи да са ходили на дуели?Паулина да не би по желание да е ходила на елиминации?Нормално е силни мъже,  като Морунов и Боби,  на които отбора разчита да не ги пращат на номинации.Може би трябваше вместо да номинират Мани,  да номинират Морунов,  който влачеше целия отбор?Освен това и Морунов и Боби се предложиха да ходят на дуели.

Изобщо не се предложиха. С половин дума го намекваха ама ако може друг да ходи. Така че да не мрънкат, че нямат грошове.

Абе имам лошо предчувствие, че промото издаде победителя.

# 1 363
Копаят дъното.
За 300 гроша само 3 фалшиви.
На битката между Мартин и Паулина, без предимство Мартин имаше 22 куки, докато Паулина имаше общо 12, като 10 са истинските ....
Да не говорим, че оная не минаваше и през трасето.

# 1 364
  • София
Не може да са толкова нагли и прости, че пак да направят същата мизерия, като срещу Марти
Ще се изненадаш колко упорити хора има. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт