💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 750
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Аз лично се възмущавам от всяка нагласена игра, независимо кой е ощетеният. И Симеон да е нагласен за отпадане с тъпи номерца, и за него ще ме е яд, както за Мартин двата пъти, Красима, Валентин и т.н.

# 1 546
Елизабет спокойно можеше да спечели, ако беше по-хитра и досетлива.

# 1 547
Забравяш най-голямото прецакване - битката между Мартин и Паулина.

Голямо беше, така е. Но и на Красима не беше по-малко, а и на Борис също.
Но безапелационно най-голямо беше на Вальо - там той нямаше и теоретичен шанс да бие, там манипулацията беше чудовищна.

# 1 548
  • София
Голямо беше, така е. Но и на Красима не беше по-малко, а и на Борис също.
Но безапелационно най-голямо беше на Вальо - там той нямаше и теоретичен шанс да бие, там манипулацията беше чудовищна.
Така е, да, просто Валентин отпадна за две минути на статична предрешена игра. С Мартин си играха, мина трасето десет пъти повече от Паулина, до последния момент той вярваше, че има шанс и пробваше с надежда и накрая Паулина му стисна ръката и му каза "браво, бяхме равностойни". Това не беше просто една техническа машинацийка.

Красима отпадна с явно превъзходство, като ѝ казаха, че е била по-добрата. Борис показа, че може да преодолее предимството на Паулина, освен това Продукцията не се оправда с това, че играта включва и късмет. Докато при Мартин никой нямаше предимство, късметът беше официално част от регламента и Паулина беше обявена за по-добра, все едно зрителите не са видели това, което се случи.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 23:30 от La Vikinga

# 1 549
Макар и да не харесвам Елизабет, имам известни подозрения, че продукцията й е казала преди битката, че сега е нейн ред да си ходи. Точно днес реши да извади писмото от майка си. Точно в тази битка реши през голяма част от времето да не си дава зор (изобщо не беше бърза) и изобщо не помисли как да ги мята тези торбички, а след това и кои рингове да вади. Не че има акъл за повече, но ми се стори, че си знаеше съдбата.

# 1 550
# 1 551
Макар и да не харесвам Елизабет, имам известни подозрения, че продукцията й е казала преди битката, че сега е нейн ред да си ходи. Точно днес реши да извади писмото от майка си. Точно в тази битка реши през голяма част от времето да не си дава зор (изобщо не беше бърза) и изобщо не помисли как да ги мята тези торбички, а след това и кои рингове да вади. Не че има акъл за повече, но ми се стори, че си знаеше съдбата.

Между другото миналия път, когато прецакаха Мартин торбичките си потъваха. Явно са били от хасе или подобно, а сега от шушляк. Малка, но голяма разлика Smiling Imp

# 1 552
Да, имам чувството, че показват едни признания е емоционални излияния на точно този, който ще отпадне след това в битката. Няколко пъти така става.

# 1 553
  • София
Кои ли приятели има предвид? Че и в множествено число. Sweat Smile Смело изказване...

# 1 554
С Андрей не си ли развалиха отношенията след формата? Или е било за кратко?

# 1 555
  • София
За днешната игра дори аз видях пътят от главата на рибата към ринговете-като че беше по друг начин.Дори се изненадах,че Стратимир извади празни Simple Smile
Елизабет като много бързо минаваше по висящата греда,правеше така ,че Стратимир да си я изчака и да види къде точно хвърля нескопосно завързаната торбичка.Много мислеше той,чак ме изненада.
Трябва всички да са наясно,че всичко е режисирано ,след Валентин поне.Приемат за успех,че са в топ 5,а то си е така действително и после си играят финалната роля и затварят страницата.
В тази връзка великодушно пожелавам успех на всички! Simple Smile
Фаворитите ми не са там.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:30 от avicom

# 1 556
  • Испания
Когато някой напусне формата, всички се надпреварват да му напишат нещо хубаво и мило. След излизането на Елизабет - Туджаров написал малко повече, Стратимир написал "Джуджи" и сърце.

Да не давам идеи, ама и обичащите я брат и жена му гледат "Мълчанието на агнетата".

Защо ли не се учудвам!

# 1 557
За мен редът на отпадане вече е без значение. Кой ще е победител - също.

# 1 558
И за мен най-прецакан в този сезон беше Валентин.

Да, това е неоспоримо.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:44 от Черна станция

# 1 559
  • София
.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 11:34 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт