💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 399
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Sofia
Както винаги, още не съм гледала видеото, но първо го пускам тук.

Ексклузивно: Андрей – Големият победител в „Игри на волята: България“

- С кого ти беше най-трудно във формата?
- Красима, Симеон и по-малко Мани.
Както писах и преди, това е обсесия.

Пожелавам му да е жив и здрав, да се отърве от всички бесове, които го владеят!

Ксения вече била се записала за следващия сезон.

не е така, Андрей е много добър човек , тя беше злобна към него
Гошко твоето е изкривена мъжка солидарност.

Ксения се записала? Искрено се надявам да не я приемат .....за благото на драгия зрител. 🙏😆

А Красима е мацааааа....ще я сънува още дълго. Joy

красима е красива ама тва не значи че може да прави квото си иска

# 2 071
  • London
Аз не схванах какво е направила? Номинирала е веднъж Андрей в първата седмица в която и той я номинира и бяха на битка за спасение ....оттам насетне нито веднъж не го е номинирала. Той всеки път.....така че нека си говорим с факти. 😉

# 2 072
Да се включа накрая аз.

Радвам се, че Андрей победи - заслужава си. Каквото й да си говорим - той е най-комплексен, защото е пъргав и издръжлив и ако не е нещо краткотрайно и силово  - винаги има най-големи шансове, защото и силова, по-дълготрайна игра пак зависи от издръжливостта на човек. Добър си беше. Видя се на полуфинала, видя се и на финала. Прави сте, че някой с друг тип физика щеше да има по-голям шанс на тази игра - Боби, Морунов, Мартин, но по-голям шанс не означава, че щяха да го бият, просто щеше да е по-оспорвано. Мартин евентуално би му бил заплаха, но след този изтощителен престой на острова - абсурд. Освен това имаше няколко спортсменски прояви, които няма как да не отбележ - например, когато пусна Поли да мине първа на препятствието и когато я поздрави накрая с Браво! Като цяло игра честно игрите, приемаше с достойнство загубите и не се възгордяваше прекалено от победите си.

Симеон както винаги не ми хареса. Много добре подготвен е физически, заслужаваше финал, но не й първото място. Неговите качества са друг тип - може би в оцеляването, в силовите игри, но ясно се вижда, че баланс, плуване, издръжливост, мобилност му куцат. Просто тези килограми му помагат за едно да е най-добрия, но определено го ограничават в друго. Като физическо представяне го харесвам, но като поведение не- да, той първи подаде ръка накрая, извини се, но едно е да говориш така, когато това е в твой плюс, друго е когато си в силната позиция и е признак само на благородство. На полуфинала не играл уж, че нямало смисъл - един вид подарил победата на Андрей, пожела успех на Паолина в началото, ама накрая му се свидеха думите, когато трябваше да каже - беше добра колкото мен, като губещ беше ларж с Андрей, ама ако беше победител щеше да се размаже от маймунски демонстрации на превъзходство - така го усещам. Така направи и с гаджето - уж любов, ама сега видя колко е популярен и му се доживя някак много бързо. Просто много си е повярвал.

Паолина не я харесвам хич, но не мога да не й се възхищавам по някакав начин. Това е игри на волята и тя ИМА ВОЛЯ! Ако нямаше - нямаше да стигне до тук. Ясно е, че продукцията я побутна където трябваше, ама пак заради играта й до тук я избра - тя да е жената за финала. Не знам точно какво очаквате от физиката й, но това е физика на човек, който не е спортист и не спазва хранителен режим - мускулите не са му релефни и не се виждат, но това не означава, че ги няма. Има си типична физика на млада, здрава жена и за това си се бори до края. Освен това има, не бих казала точно "ОСТЪР УМ", но да кажем "ХИТРОСТ", с която успява да се навакса там, където са й слабите места, а това също си е качество за тази игра. За мен тя е по добра от Стратимир и Неделчо. Е в минаването на халки и в пъзели може да е по-зле от двамата, но това са само едни елементи, аз говоря като цяло за играта. На финала нямаше никакви шансове - Симеон видя, че няма да бие Андрей и си даваше зор само колкото да не го мине тя - и да не беше скочила нахалост и да беше по-точно в стрелбата, пак щеше да я бие Симеон. Само в плуването го превъзхожда, но колкото й да дръпне - на другите елементи той щеше да навакса и да я мине пак. Освен това може и да е добра на този дракон, но колкото и добър да си, ако не си го играл вчера например, ти трябва време да отработиш всяко движение как точно да минеш опасните места - не става само на късмет или на талант - и най-добрия на такъв тип игри не може да вкара от първи път - така, че нямаше от раз да го вкара и й трябваше време за отработване на движенията и Андрей пак си имаше шанс, защото вече ги беше разбрал какви трябва да са. А пък дори да го беше била на това с топчето - как щеше да разбие онова чудо накрая? Там щеше да я догони Андрю!

За побутванията от страна на продукцията. Ми то не са само побутвания, а дирижиране на 80 %. Не, че им пука за Андрей, Паолина или който и да е друг - търсят си сензации, защото мислят, че това е гледаемост и си го постигат. Който, както им е удобен - така го експлоатират. Скучни, тихи, невзрачни участници като Мартин не им трябват и бързо ги разкарват. Интересни са им типажи като "Мани" - защото те предизвикват скандалите. Даже някои хора го усетиха това - като Симеон например и веднага си измисли скандал с Андрей или по-скоро видя, че на продукцията им е интересна тяхната антипатия и наля малко масло в огъня. Иначе не му пукаше особено за Андрей, пък на Андрей за него още по-малко.

Не съм съгласна и с това, че всеки коментира за нагласените игри само когато, не е неговия фаворит победител. Например играта между Андрей и Морунов си беше категорично в полза на Андрей, въпреки че Андрей беше моя фаворит между двамата. Какво общо с баскетбола имаше млатенето с онзи чук по раздрънкан катапулт??? Та така - продукцията си избра между най-силните играчи Андрей и Симеон и дори им измисли закачка - за да е по -оспорван двубоя и им сложи една женат за цвят - Паолина. 
Много грозно  впечатление ми направи и това изказване, че била първота жена на финал - ми Ваня не беше ли на финал и тя стигна до топ 3, какво значение има, че те тогава това не го бяха кръстили финал???

# 2 073
Неделчо и Мишето за любопитните 🙂

# 2 074
Че какво има да сънува? Не ми е особено симптичен Андрей, но жена му е в пъти по-хубава и добре сложена от Красима.

Подписвам се и под това. Красима сега изглежда красива и то след множество корекции и тонове грим.

Мишето много симпатична и изглежда интересна жена. Браво на Неделчо!

# 2 075
  • London
Тук се пускаха снимки преди корекциите. Винаги е била красива Красима.....и множество корекции чак няма, скалпел не е играл освен на гърдите.А и българското си е българско .....💪😉

# 2 076
Напълно заслужена победа за Андрей, доволна съм. Междувременно Неделчо е качил и последния епизод на "Кечи и Българ в Игри на волята". Много е забавен.

https://youtu.be/kavVS4xJc7E
Еее, очаквах повече от последния епизод. Много претупан, като финалната седмица на Игрите. Това за Братоев не го вдянах. Thinking
Неделчо да се яви в изповедалнята, да разясни. Yum

# 2 077
  • София
Че какво има да сънува? Не ми е особено симптичен Андрей, но жена му е в пъти по-хубава и добре сложена от Красима.
И други неща са ѝ в пъти повече на съпругата на Андрей. Както каза La Catrala, дано не я одобрят за участие в четвърти сезон.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 13:35 от La Vikinga

# 2 078
Тук се пускаха снимки преди корекциите. Винаги е била красива Красима.....и множество корекции чак няма, скалпел не е играл освен на гърдите.А и българското си е българско .....💪😉

Е как да няма? Нали тук бяха пуснали видео, в която обясняваше какво си е правила на лицето след предаването?

# 2 079
Българското си е българско, но не на всяка цена. Ако това е българското, неразличимо от Сузанита, Андреа и другите производни, аз не заставам зад него. Има прекрасни български жени, но този фенотип не е най- добрата ни извадка.

# 2 080
Аз не схванах какво е направила? Номинирала е веднъж Андрей в първата седмица в която и той я номинира и бяха на битка за спасение ....оттам насетне нито веднъж не го е номинирала. Той всеки път.....така че нека си говорим с факти. 😉
Не става въпрос за еднократна номинация, а за това, че настрои цялото племе срещу него.
Изобщо не смятам, че Андрей има обсесия от Красима, колкото и да му се иска на някой да е така. Интересно ми е на въпросът с кого му е било е най-трудно в игрите, какво трябваше да отговори? Thinking

# 2 081
  • София
Е как да няма? Нали тук бяха пуснали видео, в която обясняваше какво си е правила на лицето след предаването?
Предполагам, че има предвид, че не са оперативни намеси. Филъри, скулптуриране, лазери и всичко, при което не "режат" пациента, са неинвазивни процедури. Но Красима има още една оперция, освен увеличаването на бюста - ринопластика.

# 2 082
  • Испания

La Catrala го е написала. Безсмислен е спорът. Едни харесват Красима, други харесват Елизабета, трети - Паулина. Нищо странно и извънземно. Няма смисъл от тропането с крак. Никой няма да убеди другия в противното. А и няма смисъл.

Ужасно е, когато една жена се вманиячи да направи тялото си мъжко. Като Станиславка.

# 2 083
  • Sofia
Българското си е българско, но не на всяка цена. Ако това е българското, неразличимо от Сузанита, Андреа и другите производни, аз не заставам зад него. Има прекрасни български жени, но този фенотип не е най- добрата ни извадка.

много е красива на тази снимка Nature Star

# 2 084
Аз нарочно я избрах в ,, пълния” й блясък, нямаше да е коректно да вадим снимки от игрите, където всички са некъпани и уморени. Спирам на тема физически данни, защото няма как да сме единодушни, ясно е. А Мишето и Неделчо са чудесно, дано се съберат!

Общи условия

Активация на акаунт