🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 848
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 110
Т.нар. Ферма, е разделила мАжете на тотални свине и тотални пут..вци!
Срам за мъжкото съсловие, срам!
Как пък един мъжкар не се намери, да спре това ненормално нашествие на безгръбначни плазмодеи!

# 1 111
Ох, Пламен чак сега се усети, че не е била нормална ситуацията с Ивайло и Кирил срещу Ваня и трябвало да се намеси... Ами, добро утро. Пламен, ако показваше повече мъжка позиция, както и повече от чувството си за хумор, щеше да е абсолютен фаворит, според мен. Но вместо това, той се сви при групата си, взе да точи лиги по Теодора и стана един такъв унил и скучноват. Хареса ми, че започна да страни от Кирил и Мартина и вероятно ще стане симпатичен отново, но не съм сигурна дали ще е достатъчно за да спечели.

Любо явно също има и забавна страна, която обаче не видяхме. Вместо това, видяхме клюкарене по ъглите и неадекватна оценка на ситуациите вътре. Любимец няма как да стане, но може поне да остави по-нормално впечатление за себе си накрая.

Кирил има психически проблем и на моменти дори изглежда опасен. Не знам и хората около него как търпят тази негативна енергия, която излъчва. Няма живец, няма позитивизъм, а само омраза, която не прави друго, освен да трови самия него.

Стискам прави и криви палци Ваня да спечели дуела. Ралица също ми е симпатична, но ще бъде много по-интересно Ваня да остане. Ще видим дали Живка ще предприеме акцията срещу Киро, а и неговата реакция ще е интересна.

# 1 112
Доста негативен стана сезона с малко забавни моменти, но трябва да спомена, че Ралица ме накара да се смея много с хвърлянето си. Остави за липсата на сила, но самият начин, по който си кривеше ръката при хвърлянето много ме развесели, а и това, че тя на нея също й беше смешно и прие нещата на майтап също допринесе за един позитивен момент.

# 1 113
За една въшлива бележка на Пламен направиха 5 епизода с назидателен кахърен дикторски глас как това е краят на света, голям грях и прочее. Чак го пратиха да спи сам и да се срамува в ъгъла.

Обаче Киро си вее байряка, псува, обижда, агресира - но нееее, няма проблеми, тя Ваня си го заслужава, защото го дразни с присъствието си.

Да им имам Пробуждането на господа Продуцентитйе - но и БТВ си трае като гледам, защото точно те дават платформа на това съдържание.

За съжаление, това е положението на обществото ни. Една шепа хора правят останалите на луди калинки, а мнозинството си трае и ако вече стане убийство, ще се обадим на 112 и ще кажем - еее, да, чувах, че се карат, ама какво ми влиза на мен в работата, аз съм над нещата.

Ма как ще го накажат. Пламен явно наруши правилата, а Кирил нищо, че обижда по начин, на който и сръбски тираджия би завидял си играел по правилата.
Доволни са много опосумите. Докато за ден се събираха пи 50-60 коментара сега гледай какво става. Има трафик, вървят реклами. Те виждат само пари. Очите им са като на Чичо Скрудж сигурно. Пък и на тях им е ясно, че всяко чудо е за три дни. Предният сезон пак имаше коментари колко хора се отказват да ги гледат. Еми..пак ги гледат.

# 1 114
Според мен, нещата в дълбочина са други. Ралица е с договор да стои почти до края, за да изработи необходимите грънци, не са имали право да я закачат. А за нея е реклама на производството й. Може да получава и някакво заплащане. Затова и така се забавлява на двубоя, не й пука.
За този сезон, са решили да няма повече любовни истории, че много писнаха на зрителя. Сега заложиха на скандалите и скандалното поведение. Да не забравяме, че зад продукцията стоят добри психолози. Поставят им задачи, вероятно дори предварително  е договорено с всеки кой каква роля ще играе, кой колко ще остане. И тези лагери и поведение, вероятно  са договорени предварително. Не мисля, че само със 100к лева за победителя,  биха привлекли и задържали толкова хора да участват. Подбират ги по тип характер и натюрел, но им поставят задачите от продукцията. Нали си спомняте любовната история на Даяна от предния сезон на фермата? Тя играеше добре, но Кирил много преиграва, лош актьор е.
А мислят, нас зрителите за канарчета.

# 1 115
Не мисля,че всичко е по сценарии и договорки. Кирил е гнил човек,нито е актьор, нито играе.
  А дали Даяна е играла добре - и  тук ще има спорове.

# 1 116
Хора, занете ли вчера, какво се замислих?
Всички участници минават през психологически тестове.
Това е и редно, за да не станат инциденти.

Тоест - психолози са пуснали тези агресори вътре с ясното съзнание за ситуациите, които може да станат.
В мен изникват въпроси-
продукцията им така е наредила?
не са добри психолози?
ако нямат нареждане от продукцията, нямат морал и етика, след като допускат това?

Тези хора там им е правен психологически профил преди да влязат!
И това, което виждаме е агресия, агресия, злоба, схеми, нападки.

Продукцията мълчи и се опитва да обвини за всичко Ваня.
Опитва се и зрителите да изманипулира.

П.С.
След като написах поста, видях горното мнение. Simple Smile
Не смятам, че подукцията им възлага роли.
Никой не е толкова тъп, че да се излага така, като поема определена роля.
Повечето там са хора с много големи възможности и нямат нужда от тези пари, които с апо-малко от 100 000 лева.
Как ви хрумват такива неща, идея си нямам. Simple Smile

# 1 117
  • Бургас
Продукцията колкото има нужда от грънците на Ралица, толкова й от "мебелите" на Киро /Виденов за малко пари щяха да им доставят и останалите мебели, че и по-хубави/, толкова и от чорапи и шушони. Идеята е да са заети, за да не се избият явно, вид трудотерапия. Ама "умното" Кире не може да схване картинката, а и ако не намери в посока на какво да канализира цялата тая злоба и токсичност, ще отрови  себе си...Патология, кво да правиш?! На психолозите на предаването препоръчвам да си изследват по-подробно субектите, другия път. Психотизмът явно не е бил взет достатъчно под внимание...

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 13:54 от rosi81

# 1 118
Iseis, ами не може цялата тема да те разбираме погрешно, и само 1-2 единомишленици да имаш.

Най-елементарното, за което трябва да се запиташ Iseis е, защо аз и моите съмишленици сме един-двама в темата и защо другите са на противоположно мнение?

По същата логика, по която тези няколко души във форума, които търсят вината във Ваня, защото щом всички били недоволни от нея значи имало някаква причина.

# 1 119
Обаче тук е пълно с расисти и хора обиждащи на професия.  То не беше "цигане" "мургавият" "миячът на чаши" .......
Значи може да се обижда само по вашия модел, така ли? Не е готино като е с твоите камъни по твоята глава, нали
Нелепо е да правите същото, от което толкова се оплаквте
Напротив !Каква обида е миячът на чаши.Ако миеш чаши в чужбина ?Защо да е обидно ,че си мургав,ако наистина си такъв?
Нека не се правим на луди. Ясно е , че използвате тези думи за обида и принизяване . От мияч на чаши до бар мениджър има разлика

# 1 120
  • София
Нарочно са подбрани така участниците с психологическите тестове - кой къде има болно място, къде го стяга чепикът, на какво е способен, каква му е моралната скала, колко е неустойчив психически.

# 1 121
И антирекламата , пак е реклама, затова влизат.

Ако разчитат само на характерите им, щяха да се пазят пред камерите, за да си създадат добър имидж. 3 месеца не са толкова много, че да не могат да издържат. И щеше да е скучно, да няма зрителски интерес. Разбира се, че са ги подбрали като характери да отговарят на целите на дадения сезон, но имат задачи.

# 1 122
Аз пък си мисля, без въобще да съм капацитет в областта, че работата на психолозите е до изготвянето на някаква оценка на кандидатите.И в зависимост от нея продукцията решава да допуснат ли определен кандидат или не.Психолозите нямат функция да позволят ,или не участие.Тяхната дейност е по-скоро консултантска.
   Ако някой има вина в случая ,то това е Продукцията.И то не че са допуснали Кирил да участва, а че не взеха мерки навреме.Също така, смятам, че БТВ ,като трибуна на това предаване трябва да отчете какво се случва в ефир.
   Особено след снощните излияния на Кирил.За съжаление,или не, всичко в този живот се връща.И в някакъв следващ етап негова любима жена може да е подложена на такава словесна дрисня,по негови думи, от един такъв "смел " диамант.

# 1 123
И антирекламата , пак е реклама, затова влизат.

Ако разчитат само на характерите им, щяха да се пазят пред камерите, за да си създадат добър имидж. 3 месеца не са толкова много, че да не могат да издържат. И щеше да е скучно, да няма зрителски интерес. Разбира се, че са ги подбрали като характери да отговарят на целите на дадения сезон, но имат задачи.
Явно никой вътре не си пази имиджа, щом дори и един Стефан не може да прецени как изглежда отвън.

Кирил няма никаква полза да стигне до "най-мразеният човек в България", както се обяви и Ивайло, всички да го запомнят като агресор и насилник на жени, да тормозят после дори и жена му, и като излезе от Фермата, какво - ще обяснява на всяка крачка "ама това беше роля, аз не съм такъв". Ролите - в театъра, ама и там явно не му дават да припари, на никого не му се слушат нонстоп скандали и обиди.

Иначе психолозите със сигурност търсят да вкарат скандалджии вътре, и съответните потенциални жертви.

# 1 124
За мен големият проблем от такива риалити предавания е, че много младежи, с недоизградени характери, подражават на това абсурдно поведение и то става модел за поведение.  А това е сериозен обществен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт