🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 815
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 200
А с какво се различават игри на волята с фермата? Никога не съм го гледала..

Ами там основно наблягат на игрите. Много малко има да поработят нещо. Но също е станало Биг Брадър на плажа, както Фермата е Биг Брадър на село.

# 1 201
  • Другата България
Светлината е номер едно. Grinning
Ванче, ти ли си? Вече съм за теб, да си знаеш!
Не.
Живка или човекът на Живка.
Поне пише грамотно.
Сравнение с кого пише грамотно?
С ето този поред ник, например, регнал се специално за темата.
Ваня и Стефан са силните хора вътре и заслужават да се борят за първото място. Всичко останало е пълнеш и боклук
И с други, но не ми се прави сравнение.

# 1 202
Не.
Поне пише грамотно.

Живка може само да си мечтае да бъде мен. Grinning Все пак има прогрес, първо бях човек на Любчо, сега на Живка. А аз съм просто смирен поклонник в храма на Светлината. Grinning

# 1 203
Тотал щета е Ралица, тотал щета.
Ако бие тази вечер, ще е някакъв луд късмет.
И ще е десерт за Живка или Мартина.
Мисля ,че Ралица взима тази битка.Има време до края на серията ,явно ще има още една игра

# 1 204
  • Другата България
Не.
Поне пише грамотно.

Живка може само да си мечтае да бъде мен. Grinning Все пак има прогрес, първо бях човек на Любчо, сега на Живка. А аз съм просто смирен поклонник в храма на Светлината. Grinning
Аз никога не съм казвала, че си човек на Любчо.
Сега казах, че си или тя, или неин "човек" - близък или там какъвто и да е. Възможно е да си и фанатизиран фен просто, но на Живка.
Пореден ник, специално за тази тема.
Няма лошо, както казах, това е всяка година, но си личите отдалеч, не само защото редовните се познаваме.
Но ако се коментира нормално, това не е против правилата на форума.

Тъй. Вече мисля, че това е последна битка.
За мое съжаление.

# 1 205
Очаквах повече от Ралица. А Ваня си дава газ на макс като всеки път.😀😀😀

# 1 206
Тази битка е и късмет.Имам усещането ,че този път Ралица ще я вземе

# 1 207
Ако Ваня остане ще се забавляваме с Киро, от друга страна пък нищо друго няма да видим.

# 1 208
И В мм го гледа, е аз гледах първите два сезона, отказаха ме с нескопосаният си сценарий. Тази година хванах няколко епизода с Мани и превключихи на фермата
Обаче еее, Киро! Бие всичко по точки. А и кравички, кози, едните загубиха, други на Маджа, пуйка ох, колко приятнооо, на супа ли беше

Теле още неродено - в казана. Опс тоя път не им се получи.🙏
Сирни заговезни! Тук имат браво❗показа  наяве какво голямо лицернерие тоя празник. 🎉 И в живота е така. И те така.
Гкедайте аз съм чеат и другата тема.

# 1 209
Аз на майтап го казах, де... Няма никакви подозрения за човека стоящ зад профила и каква му е идеята да агитира. Едва ли ще харесам Ванчето, но просто не мога да отрека качествата, които показа това момиче. Желязна психика, вече и физика, страхотна интелигентност по време на игра, наистина се учи в движение. В началото си мислех, че това предаване ще и изиграе лоша игра по отношение на кариерата и на ментор или гуру, не знам каква се води, понеже не справи със социалната адаптация. Но вече съм на друго мнение.

# 1 210
  • София
Защо така й пречат на Ралица като застават зад буквите! Нарочно ли го правят да я провалят?

# 1 211
Хахахаха, голям смях с Ралица.😂

# 1 212
  • Разпиляна във въображението
Поне е забавно Simple Smile

# 1 213
Защо така й пречат на Ралица като застават зад буквите! Нарочно ли го правят да я провалят?
Защото Киро е проЗ човек.

# 1 214
  • на село
Като гледам как играе Ралица, няма време за 2 битки, дано Ваня победи, въпреки всичко,  най- вече Кирил.

Общи условия

Активация на акаунт