🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 832
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 215
Когато и вселената не е с теб, няма какво да се направи

# 1 216
Този епизод ме кара да се усмихвам за първи път от много време, докато гледам Фермата. Толкова ли беше трудно дуелите и цялостно сезонът да премине по подобен начин? Ралица е толкова зле на игрите, че чак е симпатично. Ваня изглежда искрено щастлива от подкрепата. Иван и Андрей не показват пристрастие. Агитките се държат приятно. Даже противният за мен Любо ме накара да се усмихна, когато беше искрено щастлив за една от малкото съборени букви от Ралица. Този сезон можеше да се развие по съвсем друг начин...

# 1 217
  • Бургас
Много ме кефи Ралица как лежерно-веселяшки приема загубите

# 1 218
15 минути след началото на битката, Ралица:
"Ама аз трябва да се прицелвам!"

Scream

Но ми харесва, че Ралица има чувство за самоирония. То друго не й остава, де. 😁

# 1 219
Защо така й пречат на Ралица като застават зад буквите! Нарочно ли го правят да я провалят?
Защото Киро е проЗ човек.
Не, изобщо не е прост!
Той доказателство, че средата определя съзнанието.
И той няма емоционална интелигеност, според определението, макар, че за мен е друго.
А сам по покривите ако нещо е запомнил, то е изфирисяло.
По интересни са хората около него... В тъпизмите му
Не очаквах това от Стефан. Да му угоди.
Но кой беше казал, че и най-умения си е малко прост.

# 1 220
Не знам как някой не я извика Ралка досега.😀 Ама то всъщност кой? Тя само Ваня беше 2 пъти първи дуелист, а и е приятелка и нямаше как да я дръпне. Краси и Сия вече бяха загубили от нея веднъж и не посмяха да я изберат. А и Краси реши да се жертва с Живка. Деси вече не я помня защо точно Теди избра, ама и тя беше много зле принципно. Изобщо този сезон само 3 жени ме впечатлиха на арената - Ваня, Живка и Марта. А и Теда с брадвите.😀

# 1 221
  • Пловдив
Ралица е най-зле от всички жени досега. Изобщо не се учудвам. Общувам с много хора на изкуството и всички са с нулева спортна злоба.
Анти спортисти са хората на изкуството. 😄😄😄
Ванчето е терминатор... Ще я издуха

# 1 222
  • Другата България
Ясно.
Още една седмица ще гледаме Ваня, Кирил, отново Ваня, и пак Кирил, и пак тя, и отново той.....не, просто нямам думи.
Трагична Ралица, досега стоеше вътре само защото никой не я извика на дуел.

# 1 223
  • Варна
Вече почвам да си мисля, че Мартина изкара огромен късмет, защото Ваня, като я гледам как играе, щеше да я бие.

# 1 224
Защо не могат всички да приемат загубите като Ралица?  Самоирония и усмивка. Супер

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 21:44 от cardhu

# 1 225
Иван излъга за времето.

# 1 226
В интерес на истината Ралица цепеше доста яко. Може да са я видяли, че е бърза в този елемент и да са я помислили за силна като цяло. Забелязала съм, че генерално играчи, които са бързи в цепене, или рязане, винаги получават страхопочитание от дуели, дори и да са гола вода в други неща. В същото време Ванчето цепи с голяма мъка, ама е бетон в другите неща.

# 1 227
Този сезон можеше да се развие по съвсем друг начин...

Eдинственият шанс беше мургавият да беше паднал от Чавдар, тогава нямаше така неприятно да си резонират с гуруто на покривите и най-вероятно всичко щеше да премине в доста по-умерено съперничество между лагерите и със сигурност с по-малко словестни д****и.

# 1 228
Тук е на късмет работата, не знай.

# 1 229
Не мога да реша наистина ли Ваня е толкова силна или ни изглежда така защото всичките й съперници до момента са били куци като Ралица. Не отричам победите и спортната злоба ,които притежава Ванчето, но срещу Живка и Мартина ще й трябва чудо

Общи условия

Активация на акаунт