🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 650
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 150
Най-тъпото на това шоу е, че 2 месеца ни занимават с драмите на някакви безлични гъдулки и точно когато се отвори поле за сериозна игра, ще го претупат за 2 седмици. Аз ако бях, още първия месец щеше да има интензивни елиминации, да разкарам плявата..

# 151
ся да видят мъжете дето се пазеха от битки. ще си ходят, а коцето ще стои

Не е сигурно. Ще има и стандартните дуели всяка седмица. Би трябвало да може всички там да участват за ратаи и дуелисти.

# 152
Ей тоя Киро, как няма някой мъж да му залепи устата. Аз ако бях и турско да стане пак ще го викна на дуел поне да се опитам да го махна. Бахти рядкото ла*но. С право казах, че фермата вече е с една кофа ла*на по-малко. Ето този е втората такава, която трябва да се пусне по реката.

спойлерче

Скрит текст:
Който има добра памет
Скрит текст:
не знам как, но
Скрит текст:
Ралица и Ваня беше 12тия дуел.

# 153
Ваня явно наистина е патка. Вместо да вдигне джангър и да се оплаче на Продукцията, си навежда главата пред този бай простак - Киро. Аман...🙄

# 154
  • София
Те, другите мъже, си го харесват Кирил. Що да го гонят? Явно краставите магарета са се намерли.

# 155
  • Другата България
Аз ви казах, че остана по-лошия.
На треторазрядния всяка втора дума му е директна обида към жена.

# 156
Такова дъно е Кирил...Ако съм на мястото на Ванчето няма да си сдържа нервите и такава чиния в главата ще му пратя, че ако ще да ме изгонят на момента - не, всъщност сама ще си изляза.
Продукцията е пълен смях, как пък една зебележка не му направиха на този вмирисан плужек - модераторите във форума са по-строги

# 157
Много искам да му видя на Кирил гърба с мешката.

Писмото на Ивайло щеше да е много трогателно, ако не бяхме гледали излагациите на всички 2 месеца. Сега просто е смешно.

Доволна съм от извънредните дуели. Малко да се размърдат.😁

# 158
Амам, тези писма един човек ли ги пише, все в един стил са, хахахахах. Изобщо не се усещат, че пишещите са с различен речник. Малко разнообразие сепак, наемете различни писачи.Rolling Eyes

# 159
Ето, бе, Лорчето си пазила Мартина за финала.. Joy Joy

# 160
Чудя се кое беше по-смешно - писмото на Иво или Любо, който прозря истината за Коцко и ще го „опуква” Joy Искам дуел Жоро и Любо, да му покаже бат Жоро от де изгрява слънцето. Или по-добре Киро и Любо! Да ги видя аверите кво ще правят като опре ножа до кокала! Смешници!

# 161
Уркоколко е щастлив от женския дуел! Засия! А Лорчето сега да си види "дружките"!

# 162
  • Разпиляна във въображението
Живка си издеклалира думите. А Мартина как се дръпна от прегръдката на Лора.

Ех, тази лоша Съдба! Как можа така да предаде Любо и да не го прати на дуел.

# 163
  • Другата България
Този наистина много си е повярвал!
Чак не мога да повярвам, той ама наистина си е повярвал!

А Живка....ееех, Живка....всичко е мислено и премислено, при нея няма празно, има само мисъл за лична изгода!
Играч е тя, наистина играч.

# 164
Мале ако Надя и Живка бяха в една ферма щеше да е нещо опасно, но мога да ги призная и двете умеят да го игрят стратегически.

Общи условия

Активация на акаунт