🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 004
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Не разбирам, докато Ваня е била ратай всички са гладували ли?

Кирил е отвратителен. Жалко човече!

# 166
  • София
Охх колко ефирно време пак за този гнусен Кирил. И Стефан жегва Ваня, ок, имала е грешки, а за Кирил - ни дума…ми wtf?!

# 167
  • София
Ех, Кирил пак най-знае, най-може. Стефан какво ли знае пък той, има си някаква фирмичка за милиони, от къде да разбира от управление той.

# 168
  • Другата България
Кирил....няма по-добър от него.
В лошотията.
Тъмен човек, гаден човек, лош човек.
Нищо позитивно не виждам в него, това, че е сръчен на никой не му прави впечатление.

# 169
chelsea97

Надя и Живка са магаре и космос.
Надя беше супер непоследователна и лабилна. Живка е играч и то умен играч. Аз съм твърдо зад нея, защото е интересна, аналитична и последователна.

А Кирил е гнусен, отвратителен човек. Все нещо не му изнася.

# 170
Изтървах началото, ама сериозно?? Извънреден дуел и дори няма да е мъжки, та каква е логиката на това? В предишни сезони като жените намаляваха драстично, правиха извънредни мъжки дуели, а сега половината мъже ще отидат във финалните три седмици без дуел. Make it make sense, дет викат американците.

# 171
  • София
Тоя Коцьо реален ли е? Пълен тъпанар.

# 172
  • София
Ау, и Коцето взе да неглее и да издевателства над Ваня.

# 173
Коцето е с извинение пълен п...ст с това поведение.

# 174
някой да шибне коцата  ///неговата ферма моляяя/// пълен лигльоч

# 175
Не ме излъга интуицията ми за съдбовните избори. Точно, както си трябваше да стане. Мартина е страшно прикрито същество, още се чудя какво откриха мъжете в нея, че така я припознаха за една от тях.
Тоз Киро, пак не доволен, нещо не схванах, какво направи той като фермер, че толкова рязко се разграничи  и неодобри новото фермерство, въпреки че и на мен не хареса този някак нагаждачески  маниер. Така ли ръководи 10 000 000 си фирма...
Ваня дере дъното. Коце наистина е недорасъл и изобщо не осъзнава като дете собствените си грешки.

# 176
  • София
Дуелът е точно това, което трябваше да бъде.
Коцето, както отдавна констатирах си е п...ст, сър. И това нищо и никой не може да промени.

# 177
Ама как може  продукцията да продължава да НЕ наказва Козела за постоянни обиди към Ванчето и то пред всички.
Това е пълно падение за предаването.Сами си вкарват автогол .И най-лошото е,че те НЕ осъзнават ,че това е нарушение

# 178
Кирчо продължава да копае дъното!
Коцьо лалугера кой си помисли, че е !?
Два женски дуела, така ги виждам аз нещата тая седмица, което за мен е безумие. Числовото равновесие мъже-жени отдавна е нарушено.

# 179
Костадин е жалко същество. Това няма нищо общо със сексуалността му за мен, па да не кажа, че е точно обратното. Той е толкова жалък, че дори не заяви себе си със смелост такъв какъвто е, за да не отблъсне мъжете и да могат да си го пазят без да изглежда "гейско". Много е жалък и няма никакъв добродетел в него, за който може да се хванеш. На мен ми е като зъл еднопластов анимационен герой.

Общи условия

Активация на акаунт